Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

GRAMOFON - ROČKA - ODJEMNA DOZA - PHONO OJAČEVALEC
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 93, 94, 95

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Kosmaj

Pridružen/-a: Tor Okt 2023 22:11
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 28, 2026 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se strinjam v osnovi z ambasadorjem.
Ne vem ali si imel že kakšen gramofon priklopljen v sistem in veš kakšen zvok pričakuješ (glede na napisane gramofone in glavo). Drugače priporočam, če imaš možnost sprobati pred nabavo da to storiš in vidiš kako se sliši. Ker zna biti kar velika razlika. Ker, če te samo kakšen detailjček v zvoku že na začetku zmoti išči drug gramofon ali glavo. Drobnarije z urami poslušanja samo rastejo.

Sam sem imel SL-1300 in je v mojem sistemu zvenel precej slabše na moj referenčni gramofon. Recimo YP-D71 (Yamaha) katerega imam sedaj (namesto SL- 1300) se v tem sistemu sliši dosti bolje z isto kartušo glede na referenco.

To je samo moje mnenje - vsekakor ti želim dober zvok, da ti da željo po poslušanju četudi ti izvajalec ni najbolj top.
ZZBOY

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 21:48
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 06, 2026 13:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težko je doseči, da ti nov gramofon dajo domov v poskus, sem našel rabljen (v garanciji) SL-1210GR2 v Italiji, trgovina ima tudi glavo ki jo želim, pa se je prodajelec zelo nezainteresirano obnašal, kot da ne želi prodati,..... kaj šele da bi dosegal "preiskus"; bom videl, čakam da nov, dodelan SL-1500CS, ta bo imel pogon in vse lasnosti premium bratov, a ceno, ki mi je dostopna; hvala za komentajre;
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mzi.perx

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06
Kraj: PIRAN

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 08, 2026 10:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

S temi Technicsi je kar zmeda skoraj vsi enako zgledajo, modeli in oznake sama zmeda, cene od do. Se hitro ušteješ, ker v cenejših modelih niso isti materiali in nivo toleranc. In potem je polno plastike, ku niti ne veš kje .Smo tako hitro razočarani. Crying or Very sad

Pozdrav Wink

PS.: Opažam, da v ponudbah večine proizvajalcev tudi 10000 € +, šparajo z ročkami.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HIGH-END AUDIO Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 93, 94, 95
Stran 95 od 95

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu