Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ko vključim TV se takoj odpre menu

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drejc87



Pridružen/-a: Pon Feb 2013 22:55
Prispevkov: 22
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 26, 2013 17:23    Naslov sporočila: Ko vključim TV se takoj odpre menu Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

zanima me zakaj ko prižgem TV, mi vedno prvo pokaže MENU? Potem samo stisnem na pilotu tipko MENU in potem je vse OK.

TV je Philips 42PF9731D/10. Tv ima posodobljen Firmware.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=42PF9731D/10&hlt=Link_Software&mid=Link_Software&scy=SI&slg=AEN
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Seth



Pridružen/-a: Sob Jun 2008 15:18
Prispevkov: 30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2013 20:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako si pa iskal tv programe? Ročno ali samodejno iskanje? Pri nekaterih TV-jih je pač potrebno, da TV samodejno najde vsaj en program. Ostale lahko iščeš ročno. Ker drugače TV beleži, kot da programi niso nastavljeni.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031 780 378
drejc87



Pridružen/-a: Pon Feb 2013 22:55
Prispevkov: 22
Kraj: MS

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2013 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seth je napisal/a:
Kako si pa iskal tv programe? Ročno ali samodejno iskanje? Pri nekaterih TV-jih je pač potrebno, da TV samodejno najde vsaj en program. Ostale lahko iščeš ročno. Ker drugače TV beleži, kot da programi niso nastavljeni.


TV je iskal samodejno kanale, vendar ni našel nobenega, saj nimam priklopljene navadne antene ali DVB-T sprejemnika, ker imamo T-2 televizijo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Seth



Pridružen/-a: Sob Jun 2008 15:18
Prispevkov: 30
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 28, 2013 22:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm, potem pa ne vem Smile Pri prijatelju je pomagalo samodejno iskanje. Ima tudi T2 in Phillips TV. Po samodejnem iskanju programov se menu ni več pokazal.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 031 780 378
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Zadnje teme - HI-FI

Zadnje teme - ostalo

VIDEOTEKA
© www.audio-kontakt.com  |  info@audio-kontakt.com  |  Pogoji uporabe
Izdelava: slo-code.com