Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Dynaudio 30W100
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
polanc

Pridružen/-a: Pet Dec 2013 21:00
Kraj: Sevnica

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 18, 2014 15:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janez SBI 1 je imel Dynaudije v prvi zamisli in alternativo za one graditelje ,ki jim finance niso dovoljevale pregrešno dragih dynaudijev
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041 554 028
vojcb

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 18, 2014 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JanezBlond je napisal/a:

Kolikor se jaz spomnim SBI 1 ni imel Dynaudio driverjev, ampak SIPE in RCF driverje.

SBI-1 je imel v osnovi S.I.P.E. visokotonec in Dynaudio driverje, (30w54) to je bilo za pop, rock in disco, za klasično glasbo je bil uporabljen RCF mid in bas. Imel sem drugo varijanto.
JanezBlond

Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Jan 18, 2014 16:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vojcb je napisal/a:
JanezBlond je napisal/a:

Kolikor se jaz spomnim SBI 1 ni imel Dynaudio driverjev, ampak SIPE in RCF driverje.

SBI-1 je imel v osnovi S.I.P.E. visokotonec in Dynaudio driverje, (30w54) to je bilo za pop, rock in disco, za klasično glasbo je bil uporabljen RCF mid in bas. Imel sem drugo varijanto.

To je bil SBI 2. Začetni SBI 1 (okoli 1980) je imel S.I.P.E in RCF driverje. Vse poznejše serije SBI pa so bazirale na Dynaudio driverjih.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu