| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
polanc
Pridružen/-a: Pet Dec 2013 21:00 Prispevkov: 40 Kraj: Sevnica
|
Objavljeno: Sob Jan 18, 2014 15:07 Naslov sporočila: |
|
|
| janez SBI 1 je imel Dynaudije v prvi zamisli in alternativo za one graditelje ,ki jim finance niso dovoljevale pregrešno dragih dynaudijev |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041 554 028 |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 18, 2014 15:16 Naslov sporočila: |
|
|
| JanezBlond je napisal/a: |
Kolikor se jaz spomnim SBI 1 ni imel Dynaudio driverjev, ampak SIPE in RCF driverje.
|
SBI-1 je imel v osnovi S.I.P.E. visokotonec in Dynaudio driverje, (30w54) to je bilo za pop, rock in disco, za klasično glasbo je bil uporabljen RCF mid in bas. Imel sem drugo varijanto. _________________ Glasba je kot ženska, v njej lahko neizmerno uživaš...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JanezBlond
Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50 Prispevkov: 190 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 18, 2014 16:23 Naslov sporočila: |
|
|
| vojcb je napisal/a: | | JanezBlond je napisal/a: |
Kolikor se jaz spomnim SBI 1 ni imel Dynaudio driverjev, ampak SIPE in RCF driverje.
|
SBI-1 je imel v osnovi S.I.P.E. visokotonec in Dynaudio driverje, (30w54) to je bilo za pop, rock in disco, za klasično glasbo je bil uporabljen RCF mid in bas. Imel sem drugo varijanto. |
To je bil SBI 2. Začetni SBI 1 (okoli 1980) je imel S.I.P.E in RCF driverje. Vse poznejše serije SBI pa so bazirale na Dynaudio driverjih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|