| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:52 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | S tamalimi amfijončki se še kar špilčkam tudi jaz in kot izgleda še lep čas ne bom izgubil interesa.
Z DDA-100 so magična kombinacija za denar. ...  |
In koliko ja to denarja za tole kombinacijo !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:57 Naslov sporočila: |
|
|
| Špilferderber je napisal/a: | | so kaj čarali tudi na materialu ohišja? |
Ohišje je leseno. Zdaj točno iz kakšnega lesa se še nisem upiknil, predpostavljam da mdf. Bom prečekiral.
Na zimo preselim otroke v mansardo, upam da bo do takrat že fertik, jaz pa si spodaj uredim poslušalnico. Da končno enkrat pridem do namenske audio sobe. Za sedežno že vem da bo fukiš zelena, za amfijončke pa naročim mrežice v enega od obeh zelenih odtenkov, da bo šlo fajn skupaj, pa sem zmagal. Ali pa v kakšni drugi odštekani barvi, če bo šlo fajn skupaj s preostankom sobe, ki bo vseprej kot dolgocajtna klasika.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:58 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: |
In koliko ja to denarja za tole kombinacijo !?  |
Okoli jurčka in pol vse skupaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 13:21 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: |
To je pa res ugodno, če je vsaj pol od tega kar si ti izkusil res !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 14:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ja sliši se mal hecno ja, verjamem. Pa ne more tako mali zvočnik špilat. No dosedaj še niso nikogar ki jih je poslušal pri meni pustili ravnodušnega. Vsi so jih hoteli probat doma. Ko po začetnih taktih mine predsodek majhnosti, imaš pred seboj velik zvočnik. Seveda pa niso za veliko sobo in pa glasno nabijanje. Za to se je treba obrnit drugam.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 14:58 Naslov sporočila: |
|
|
Potem tam od 10-20 m2 !? _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 15:32 Naslov sporočila: |
|
|
Moja jih ima 12-13 kvadratov in v njej se dobro počutijo. Basa vrh glave. Sva pa s soforumašem Gorazdom probala v njegovi kaj jaz vem kakšnih 20 kvadratov veliki sobi, tam pa se je že poznal volumen sobe. Se je bas porazgubil, ampak še nič za žile rezat. Po tej izkušnji bi rekel 20 kvadratov zgornja meja, pa za ziher ajd 15 kvadratov, tu rasturajo. Za večje prostore pa zraven tole žvat spodaj in zdrava marija
http://www.6moons.com/audioreviews/amphion2/impact.html |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audio_holic
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50 Prispevkov: 329 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 16:13 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | Potem tam od 10-20 m2 !? |
Po mojih izkušnjah bi rekel do max. 15 m2. Skratka za prostore, kjer klasična velikost zvočnikov povzroča pobeg basov. Poleg tega dotični zvočnik najbolj briljira v nearfield postavitvi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 16:55 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: |
To je pa res ugodno, če je vsaj pol od tega kar si ti izkusil res !  |
Če te zanima se lahko oglasiš pa slišiš. Lahko tudi odneseš za par dni, probaš doma pa vidiš koliko je ura. Ni blema. Ne hvalim brezveze kar mislim da je dobro in stojim za izrečenim. Ni nobenih interesov zadaj, razen mojega velikega užitka ob igračkanju z vsemi živimi novotarijami in deljenju čutenj ki me pri tem navdajajo. Pozitivnih in negativnih. Ja vem, dostikrat težim. Pa hudič če se ne morem brzdat.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AndrewPee
Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22 Prispevkov: 58 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 17:43 Naslov sporočila: |
|
|
Kak to Audiofil lepo zna opisat z besedami !
Svoje ION+ bom postavil skupaj z DDA100 in Skvizom v otroško sobo (18m2) na visoko varno mesto. Glede na to, da imam Dueta, računam da bo iPad prava izbira za selekcijo muzike preko iPeng aplikacije.
Upam, da bo delovalo preko wi-fi, ker v otroški sobi ni mreže.
Vsekakor pa sem osebno tudi navdušen nad majčkenimi Amphioni, z veseljem potrdim Audiofilove besede.
Marsikomu se na prvi pogled zdi cena pretirana, pa vendar je nekaj na temu, kljub majhnosti, kombinacija da ogromno zadovoljstva.
Skratka za jurja in pol, veliko glasbenega užitka ob modernem in simpatičnem dizajnu za prostore pod 20m2.
Ena zanimivost. Majhni Amphioni imajo od zadaj 4 navojne luknje in že razmišljam (ne me kregat) o stenskih nosilcih...
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 18:21 Naslov sporočila: |
|
|
| AndrewPee je napisal/a: | Kak to Audiofil lepo zna opisat z besedami !
|
Da bi videl kako šele mladim bejbam nakladam. Tam 20 do 25. Ko raztrgan dohter.
Ne sej ne, sam mal heca  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 19:22 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz ne bi ravno skočil v luft, me pa prav zanima kakšen bi bil rezultat tegale A-B dvoboja lahko s prevezanimi očmi in kakšno konkretno staro mašino.
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 19:55 Naslov sporočila: |
|
|
| AndrewPee je napisal/a: | Kak to Audiofil lepo zna opisat z besedami !
Svoje ION+ bom postavil skupaj z DDA100 in Skvizom v otroško sobo (18m2) na visoko varno mesto. Glede na to, da imam Dueta, računam da bo iPad prava izbira za selekcijo muzike preko iPeng aplikacije.
Upam, da bo delovalo preko wi-fi, ker v otroški sobi ni mreže.
Vsekakor pa sem osebno tudi navdušen nad majčkenimi Amphioni, z veseljem potrdim Audiofilove besede.
Marsikomu se na prvi pogled zdi cena pretirana, pa vendar je nekaj na temu, kljub majhnosti, kombinacija da ogromno zadovoljstva.
Skratka za jurja in pol, veliko glasbenega užitka ob modernem in simpatičnem dizajnu za prostore pod 20m2.
Ena zanimivost. Majhni Amphioni imajo od zadaj 4 navojne luknje in že razmišljam (ne me kregat) o stenskih nosilcih...
 |
Samo za zvočnike ?????  _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 20:06 Naslov sporočila: |
|
|
| markoni je napisal/a: |
Samo za zvočnike ?????  |
Ne, jurja in pol za dac/amp combo in zvočnike. Vse skupaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Sep 04, 2012 20:12 Naslov sporočila: |
|
|
BRONHI !
Lakše se diše !  _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|