Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nova igrača je doma......
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 165, 166, 167  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
S tamalimi amfijončki se še kar špilčkam tudi jaz in kot izgleda še lep čas ne bom izgubil interesa. Very Happy

Z DDA-100 so magična kombinacija za denar. ... Cool

In koliko ja to denarja za tole kombinacijo !? Shocked
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
so kaj čarali tudi na materialu ohišja?

Ohišje je leseno. Zdaj točno iz kakšnega lesa se še nisem upiknil, predpostavljam da mdf. Bom prečekiral.

Na zimo preselim otroke v mansardo, upam da bo do takrat že fertik, jaz pa si spodaj uredim poslušalnico. Da končno enkrat pridem do namenske audio sobe. Za sedežno že vem da bo fukiš zelena, za amfijončke pa naročim mrežice v enega od obeh zelenih odtenkov, da bo šlo fajn skupaj, pa sem zmagal. Ali pa v kakšni drugi odštekani barvi, če bo šlo fajn skupaj s preostankom sobe, ki bo vseprej kot dolgocajtna klasika. Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 12:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiomaniac je napisal/a:

Okoli jurčka in pol vse skupaj.
Nazaj na vrh
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 13:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

To je pa res ugodno, če je vsaj pol od tega kar si ti izkusil res ! Wink
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 14:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja sliši se mal hecno ja, verjamem. Pa ne more tako mali zvočnik špilat. No dosedaj še niso nikogar ki jih je poslušal pri meni pustili ravnodušnega. Vsi so jih hoteli probat doma. Ko po začetnih taktih mine predsodek majhnosti, imaš pred seboj velik zvočnik. Seveda pa niso za veliko sobo in pa glasno nabijanje. Za to se je treba obrnit drugam. Smile
Nazaj na vrh
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 14:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potem tam od 10-20 m2 !?
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 15:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moja jih ima 12-13 kvadratov in v njej se dobro počutijo. Basa vrh glave. Sva pa s soforumašem Gorazdom probala v njegovi kaj jaz vem kakšnih 20 kvadratov veliki sobi, tam pa se je že poznal volumen sobe. Se je bas porazgubil, ampak še nič za žile rezat. Po tej izkušnji bi rekel 20 kvadratov zgornja meja, pa za ziher ajd 15 kvadratov, tu rasturajo. Za večje prostore pa zraven tole žvat spodaj in zdrava marija Twisted Evil

http://www.6moons.com/audioreviews/amphion2/impact.html
Nazaj na vrh
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 16:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Potem tam od 10-20 m2 !?

Po mojih izkušnjah bi rekel do max. 15 m2. Skratka za prostore, kjer klasična velikost zvočnikov povzroča pobeg basov. Poleg tega dotični zvočnik najbolj briljira v nearfield postavitvi.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

To je pa res ugodno, če je vsaj pol od tega kar si ti izkusil res ! Wink

Če te zanima se lahko oglasiš pa slišiš. Lahko tudi odneseš za par dni, probaš doma pa vidiš koliko je ura. Ni blema. Ne hvalim brezveze kar mislim da je dobro in stojim za izrečenim. Ni nobenih interesov zadaj, razen mojega velikega užitka ob igračkanju z vsemi živimi novotarijami in deljenju čutenj ki me pri tem navdajajo. Pozitivnih in negativnih. Ja vem, dostikrat težim. Pa hudič če se ne morem brzdat. Laughing
Nazaj na vrh
AndrewPee

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kak to Audiofil lepo zna opisat z besedami !

Svoje ION+ bom postavil skupaj z DDA100 in Skvizom v otroško sobo (18m2) na visoko varno mesto. Glede na to, da imam Dueta, računam da bo iPad prava izbira za selekcijo muzike preko iPeng aplikacije.
Upam, da bo delovalo preko wi-fi, ker v otroški sobi ni mreže.

Vsekakor pa sem osebno tudi navdušen nad majčkenimi Amphioni, z veseljem potrdim Audiofilove besede.

Marsikomu se na prvi pogled zdi cena pretirana, pa vendar je nekaj na temu, kljub majhnosti, kombinacija da ogromno zadovoljstva.
Skratka za jurja in pol, veliko glasbenega užitka ob modernem in simpatičnem dizajnu za prostore pod 20m2.

Ena zanimivost. Majhni Amphioni imajo od zadaj 4 navojne luknje in že razmišljam (ne me kregat) o stenskih nosilcih...

Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 18:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AndrewPee je napisal/a:

Da bi videl kako šele mladim bejbam nakladam. Tam 20 do 25. Ko raztrgan dohter. Twisted Evil

Ne sej ne, sam mal heca Laughing
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 19:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ne bi ravno skočil v luft, me pa prav zanima kakšen bi bil rezultat tegale A-B dvoboja lahko s prevezanimi očmi in kakšno konkretno staro mašino.

markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

AndrewPee je napisal/a:

Svoje ION+ bom postavil skupaj z DDA100 in Skvizom v otroško sobo (18m2) na visoko varno mesto. Glede na to, da imam Dueta, računam da bo iPad prava izbira za selekcijo muzike preko iPeng aplikacije.
Upam, da bo delovalo preko wi-fi, ker v otroški sobi ni mreže.

Vsekakor pa sem osebno tudi navdušen nad majčkenimi Amphioni, z veseljem potrdim Audiofilove besede.

Marsikomu se na prvi pogled zdi cena pretirana, pa vendar je nekaj na temu, kljub majhnosti, kombinacija da ogromno zadovoljstva.
Skratka za jurja in pol, veliko glasbenega užitka ob modernem in simpatičnem dizajnu za prostore pod 20m2.

Ena zanimivost. Majhni Amphioni imajo od zadaj 4 navojne luknje in že razmišljam (ne me kregat) o stenskih nosilcih...

Samo za zvočnike ????? Shocked
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 20:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

markoni je napisal/a:

Samo za zvočnike ????? Shocked

Ne, jurja in pol za dac/amp combo in zvočnike. Vse skupaj.
Nazaj na vrh
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 04, 2012 20:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

BRONHI !

Lakše se diše ! Laughing
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 165, 166, 167  Naslednja
Stran 24 od 167

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu