Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nuforce DAC-9
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
AndrewPee

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2012 17:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se je prodal za EUR 784,87

heh
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2012 17:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ugodna cena imho, sam kaj ko ne bi bilo že ene predhodne neuspele prodaje.
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 25, 2012 15:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Mater, tako ste me prestrašili s tem vesoljnim potopom, da sem v šusu naročil novo hifi igračko za dušo. Zdaj ko še lahko, ko pride uničenje države bo prepozno. Surprised

Pa se bom lepo špilčkal da mal pozabim. Very Happy

že kaj živčen??
Nazaj na vrh
peterpan

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 25, 2012 15:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 26, 2012 10:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
Mater, tako ste me prestrašili s tem vesoljnim potopom, da sem v šusu naročil novo hifi igračko za dušo. Zdaj ko še lahko, ko pride uničenje države bo prepozno. Surprised

Pa se bom lepo špilčkal da mal pozabim. Very Happy

že kaj živčen??

Čisto nič. Imam te dni toliko dela da mi še oslarije ne gredo po glavi, kaj šele kaj drugega. Laughing

So mi pa raportirali, da je z novim 192KHz usb async modulom dac postal prava zver. Da bom padel na rit ko ga bom prikopil in slišal in to že neuigranega, kaj šele ko se bo vse vsedlo na svoje mesto. Da je prejšnji 96KHz modul bil bojda ozko grlo in da šele s tem novim zdaj dac zapoje na polne rore. No pri meni je že s prejšnjim modulom špilal odlično.

Aja, v novem modulu je vgrajeno taboljše Tenor usb čipovje. Nimaš kaj, pobi so se izprsili.

No bomo videli če bom padel na rit. Smile
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 27, 2012 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Novi modul:

Cool
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 27, 2012 21:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@audiofill

A je to modul za Shimano Dura Ace DI2 ali za Campagnolo Super Record EPS?
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 03, 2012 16:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
@audiofill

A je to modul za Shimano Dura Ace DI2 ali za Campagnolo Super Record EPS?

Eh, modul je za novi 192KHz programabilni vibrator. Vprašaj svojo, ziher ga že ima. Moji se samo smeji. Laughing

Okej... zadevšna danes prišla. Niso mi poslali sejemskega daca, temveč novega zapakiranega. Jim je na showu en možakar tako težil zanj, da so mu ga bili primorani prodati, samo da jim je dal mir, meni pa poslati novega, ki je prišel po showu. Dec se je očitno zatrapal. Laughing

Tako me zdaj čaka uigravanje iz nule. Pravijo čez 200-300 ur bo nared, no že out of the box mališan špila da je veselje.

Nekaj fotk:

V elementu s skvizom preko optimizirane BNC povezave:

Se bom pa moral navaditi dizajna ki mi je drugače totalno mimo. Kot neki predpotopni škatlasti Volvo. Jao, jao, pa ne moreš to v moderni dobi no. Ne vem kaj so študirali. Ampak kaj čem, ko sem lani pri sebi probaval kako lepo dela nisem mogel več spat. In šparal dinarčke. Se bom že navadil, ni panike.

Vglavnem uigravam z orenk formatom. Da ne bi slučajno s kakšno slabo empetrico prišlo do kontaminacije in bi potem skoz slabo špilal. Ziher je ziher. Laughing

Nič, stari, gasa se špilat.
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 03, 2012 17:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Slab dizajn? Hm...se nisi prej navduševal nad njim? Question Ali pa je v živo čisto drugačen kot prek slik...
No vglavnem...želim ti čimveč "ear-gazmov" Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 03, 2012 17:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igor0203 je napisal/a:
Slab dizajn? Hm...se nisi prej navduševal nad njim? Question Ali pa je v živo čisto drugačen kot prek slik...
No vglavnem...želim ti čimveč "ear-gazmov" Laughing

Ne, ravno kontra je. Že ves čas šimfam ta njihov novi kao stealth dizajn. Navdušujem pa se nad tistim kar je pod haubo, to pa je njami. Cool
Nazaj na vrh
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 03, 2012 18:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

Ne, ravno kontra je. Že ves čas šimfam ta njihov novi kao stealth dizajn. Navdušujem pa se nad tistim kar je pod haubo, to pa je njami. Cool

Čestitke Cool

Si morda kaj prešnofal, katere izhodne opampe premore tale zverinica?
Nazaj na vrh
peterpan

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 03, 2012 23:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čestitke tudi v mojem imenu Cool

Obilo užitkov ob novi igrači!
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 04, 2012 19:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala!

Dac je danes dobil nova partnerja. Mac mini in Logitech Harmony One:

Seksi Mac mini bo preko asinhrone usb veze služil kot izvor zvoka. Imam že točno vse zamišljeno kako bo to šljakalo. Dac-9 in Mac mini preverjeno pašeta skupaj kot ata na mlado ljubico. Smile Če pa človek pri tem vkomponira še profesionalni softver, ki dela s state of the art iZotope audio algoritmi, s katerimi se lahko med drugim po mili volji nastavlja/določa oversampling, strmino block filtra, dither, pre-ringing,... in vse to v realnem času zahvaljujoč Mac minijevemu močnemu procesorju, pa je to čista zmaga. Razz

Daljinec Logitech Harmony One bo zamenjal originalnega ki pride zraven daca in je obično s****e. Tu jim zamerim, lahko bi dali zraven kulturen daljinec, ker tisto v kompletu je za v smeti, z njim si človek ne more kaj dosti pomagat. Služil bo tudi za upravljanje squeezeboxa, pa za vse ostalo v hiši. Vglavnem orenk stvar z barvnim zaslonom na dotik in osvetljenimi tipkami, ni da ni. Še Li-ion akumulatorček, dock postaja in krpica za čiščenje pridejo zraven. Če je kdo v lovu za boljšim univerzalcem toplo priporočilo. Jaz sem ga staknil v oglasih še original zapakiranega za zelo ugodno ceno. Cool

Tole pride v kompletu:

Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 04, 2012 19:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uh same lepe komponente prihajajo zadnje čase... A Createston tako dobro dela zvečer, da potem žena ob vrhuncu vse odobri? Laughing
Zdaj pa še MacMini-ja na burn-in, da se povezave dobro ulaufajo Twisted Evil
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 04, 2012 20:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

čestitke za nakup, lepo si tole nabavil. sedaj pa ženo crkljat, ker ti je to vse dovolila.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 3 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu