| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
AndrewPee
Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22 Prispevkov: 58 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Apr 24, 2012 17:25 Naslov sporočila: |
|
|
se je prodal za EUR 784,87
heh |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20 Prispevkov: 335 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Tor Apr 24, 2012 17:52 Naslov sporočila: |
|
|
| Ugodna cena imho, sam kaj ko ne bi bilo že ene predhodne neuspele prodaje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 15:36 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Mater, tako ste me prestrašili s tem vesoljnim potopom, da sem v šusu naročil novo hifi igračko za dušo. Zdaj ko še lahko, ko pride uničenje države bo prepozno.
Pa se bom lepo špilčkal da mal pozabim.  |
že kaj živčen?? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 15:51 Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 10:46 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | Mater, tako ste me prestrašili s tem vesoljnim potopom, da sem v šusu naročil novo hifi igračko za dušo. Zdaj ko še lahko, ko pride uničenje države bo prepozno.
Pa se bom lepo špilčkal da mal pozabim.  |
že kaj živčen?? |
Čisto nič. Imam te dni toliko dela da mi še oslarije ne gredo po glavi, kaj šele kaj drugega.
So mi pa raportirali, da je z novim 192KHz usb async modulom dac postal prava zver. Da bom padel na rit ko ga bom prikopil in slišal in to že neuigranega, kaj šele ko se bo vse vsedlo na svoje mesto. Da je prejšnji 96KHz modul bil bojda ozko grlo in da šele s tem novim zdaj dac zapoje na polne rore. No pri meni je že s prejšnjim modulom špilal odlično.
Aja, v novem modulu je vgrajeno taboljše Tenor usb čipovje. Nimaš kaj, pobi so se izprsili.
No bomo videli če bom padel na rit.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Apr 27, 2012 11:35 Naslov sporočila: |
|
|
Novi modul:
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 27, 2012 21:53 Naslov sporočila: |
|
|
@audiofill
A je to modul za Shimano Dura Ace DI2 ali za Campagnolo Super Record EPS? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 16:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | @audiofill
A je to modul za Shimano Dura Ace DI2 ali za Campagnolo Super Record EPS? |
Eh, modul je za novi 192KHz programabilni vibrator. Vprašaj svojo, ziher ga že ima. Moji se samo smeji.
Okej... zadevšna danes prišla. Niso mi poslali sejemskega daca, temveč novega zapakiranega. Jim je na showu en možakar tako težil zanj, da so mu ga bili primorani prodati, samo da jim je dal mir, meni pa poslati novega, ki je prišel po showu. Dec se je očitno zatrapal.
Tako me zdaj čaka uigravanje iz nule. Pravijo čez 200-300 ur bo nared, no že out of the box mališan špila da je veselje.
Nekaj fotk:
V elementu s skvizom preko optimizirane BNC povezave:
Se bom pa moral navaditi dizajna ki mi je drugače totalno mimo. Kot neki predpotopni škatlasti Volvo. Jao, jao, pa ne moreš to v moderni dobi no. Ne vem kaj so študirali. Ampak kaj čem, ko sem lani pri sebi probaval kako lepo dela nisem mogel več spat. In šparal dinarčke. Se bom že navadil, ni panike.
Vglavnem uigravam z orenk formatom. Da ne bi slučajno s kakšno slabo empetrico prišlo do kontaminacije in bi potem skoz slabo špilal. Ziher je ziher.
Nič, stari, gasa se špilat. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 17:04 Naslov sporočila: |
|
|
Slab dizajn? Hm...se nisi prej navduševal nad njim? Ali pa je v živo čisto drugačen kot prek slik...
No vglavnem...želim ti čimveč "ear-gazmov"  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 17:59 Naslov sporočila: |
|
|
| igor0203 je napisal/a: | Slab dizajn? Hm...se nisi prej navduševal nad njim? Ali pa je v živo čisto drugačen kot prek slik...
No vglavnem...želim ti čimveč "ear-gazmov"  |
Ne, ravno kontra je. Že ves čas šimfam ta njihov novi kao stealth dizajn. Navdušujem pa se nad tistim kar je pod haubo, to pa je njami.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audio_holic
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50 Prispevkov: 329 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 18:17 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: |
Ne, ravno kontra je. Že ves čas šimfam ta njihov novi kao stealth dizajn. Navdušujem pa se nad tistim kar je pod haubo, to pa je njami.  |
Čestitke
Si morda kaj prešnofal, katere izhodne opampe premore tale zverinica? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

|
Objavljeno: Čet Maj 03, 2012 23:41 Naslov sporočila: |
|
|
Čestitke tudi v mojem imenu
Obilo užitkov ob novi igrači! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Maj 04, 2012 19:39 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala!
Dac je danes dobil nova partnerja. Mac mini in Logitech Harmony One:
Seksi Mac mini bo preko asinhrone usb veze služil kot izvor zvoka. Imam že točno vse zamišljeno kako bo to šljakalo. Dac-9 in Mac mini preverjeno pašeta skupaj kot ata na mlado ljubico. Če pa človek pri tem vkomponira še profesionalni softver, ki dela s state of the art iZotope audio algoritmi, s katerimi se lahko med drugim po mili volji nastavlja/določa oversampling, strmino block filtra, dither, pre-ringing,... in vse to v realnem času zahvaljujoč Mac minijevemu močnemu procesorju, pa je to čista zmaga.
Daljinec Logitech Harmony One bo zamenjal originalnega ki pride zraven daca in je obično s****e. Tu jim zamerim, lahko bi dali zraven kulturen daljinec, ker tisto v kompletu je za v smeti, z njim si človek ne more kaj dosti pomagat. Služil bo tudi za upravljanje squeezeboxa, pa za vse ostalo v hiši. Vglavnem orenk stvar z barvnim zaslonom na dotik in osvetljenimi tipkami, ni da ni. Še Li-ion akumulatorček, dock postaja in krpica za čiščenje pridejo zraven. Če je kdo v lovu za boljšim univerzalcem toplo priporočilo. Jaz sem ga staknil v oglasih še original zapakiranega za zelo ugodno ceno.
Tole pride v kompletu:
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 04, 2012 19:55 Naslov sporočila: |
|
|
Uh same lepe komponente prihajajo zadnje čase... A Createston tako dobro dela zvečer, da potem žena ob vrhuncu vse odobri?
Zdaj pa še MacMini-ja na burn-in, da se povezave dobro ulaufajo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Maj 04, 2012 20:10 Naslov sporočila: |
|
|
| čestitke za nakup, lepo si tole nabavil. sedaj pa ženo crkljat, ker ti je to vse dovolila. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|