| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
MaStr

Pridružen/-a: Pon Mar 2014 16:37 Prispevkov: 10 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Čet Jul 24, 2014 00:17 Naslov sporočila: SiolBox - upgrade |
|
|
Kot ste uporabniki že ugotovili, se je dva dni nazaj nadgradil sistem SiolBox-a.
Uporabo multimedia sem opravljal s pomočjo TVersity. Odkar se je sistem nadgradil , mi pri predvajanju filmov ne predvaja več podnapisov in tudi slike ne raztegne več lepo čez cel ekran.
Je problem(a) že kdo rešil?
LP
PS: Upam, da je vprašanje postavljeno v pravo temo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Jul 24, 2014 16:59 Naslov sporočila: |
|
|
Glede slike greš na nastavitve,jaz imam tako,da ni nikoli slika raztegnjena,če je 4:3  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MaStr

|
Objavljeno: Pet Jul 25, 2014 02:34 Naslov sporočila: |
|
|
Brez skrbi, že vse sprobal; tako na TV, kot tudi na S-Boxu. Ne pomaga nič. Slika filma ostane v dimenziji določenega releasa (16:9, 24:9, 16:10,.itd.).
Kaj nihče drug od uporabnikov S-Boxa, ki predvajajo multimedia preko TVersitya nima teh težav, ali so vsi na dopustu??! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 25, 2014 14:59 Naslov sporočila: |
|
|
| MaStr je napisal/a: | Brez skrbi, že vse sprobal; tako na TV, kot tudi na S-Boxu. Ne pomaga nič. Slika filma ostane v dimenziji določenega releasa (16:9, 24:9, 16:10,.itd.).
Kaj nihče drug od uporabnikov S-Boxa, ki predvajajo multimedia preko TVersitya nima teh težav, ali so vsi na dopustu??! |
nekateri uporabniki siol s boxa smo zadovoljni že ,če sploh imamo kolikor toliko kvalitetno sliko ....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MaStr

|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2014 08:15 Naslov sporočila: |
|
|
V tvojem postu ne vidim nobene poante.
Glede na dobo, v kateri živimo, ne vidim več razloga za slabo sliko, razen za kakšne bolj odročne kraje, kjer nimajo opcije optike, ti si pa iz LJ (vsaj po podpisu sodeč)... Jaz se v zabunkanih Jesenicah čez sliko ne pritožujem niti najmanj - odlična je.
Bom pa za kakšnega z isto težavo kar sam odgovoril na vprašanje glede on-topic težave. Odgovor sem dobil na enem izmed avtomobilističnih forumov:
| Citiram: | | Na eni izmed verzij je bil en bug, kjer niso podnapisi delal, če je bila v imenu fajlov kakšna pika. Začasna rešitev je preimenovanje fajlov tako, da ni pik not. |
Zdaj pa še format slike..... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2014 11:50 Naslov sporočila: |
|
|
| slika je čist ok in če tudi je na bakru |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2014 15:31 Naslov sporočila: |
|
|
| Meni tudi mediaserver ne deluje ok, ne najde mi filmov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2014 16:16 Naslov sporočila: |
|
|
| problemov nimam v ljubljani.....problemi so na štajerskem v taboru,kjer mi na 3 televizorju slika včasih čisto "zmrzne". enega gleda oče ,drugega mama in tretjega jaz.nato mi preostane le še poslušanje glasbe..se pa strinjam s teboj mastr ,da je to žalostno,da se nam dogaja v 21.stoletju....mimgrede z telemachom ni bilo nič bolje.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Ned Jul 27, 2014 20:19 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | problemov nimam v ljubljani.....problemi so na štajerskem v taboru,kjer mi na 3 televizorju slika včasih čisto "zmrzne". enega gleda oče ,drugega mama in tretjega jaz.nato mi preostane le še poslušanje glasbe..se pa strinjam s teboj mastr ,da je to žalostno,da se nam dogaja v 21.stoletju....mimgrede z telemachom ni bilo nič bolje.... |
Koliko imaš pa max povezavo? Bakreni kabli so zelo občutljivi,lahko je problem naprej od modema,ki niso od siola? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|