Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

SiolBox - upgrade

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
MaStr

Pridružen/-a: Pon Mar 2014 16:37
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 24, 2014 00:17    Naslov sporočila: SiolBox - upgrade Odgovori s citatom

Kot ste uporabniki že ugotovili, se je dva dni nazaj nadgradil sistem SiolBox-a.

Uporabo multimedia sem opravljal s pomočjo TVersity. Odkar se je sistem nadgradil , mi pri predvajanju filmov ne predvaja več podnapisov in tudi slike ne raztegne več lepo čez cel ekran.

Je problem(a) že kdo rešil?

LP

PS: Upam, da je vprašanje postavljeno v pravo temo...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 24, 2014 16:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glede slike greš na nastavitve,jaz imam tako,da ni nikoli slika raztegnjena,če je 4:3 Wink
Nazaj na vrh
MaStr

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 25, 2014 02:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Brez skrbi, že vse sprobal; tako na TV, kot tudi na S-Boxu. Ne pomaga nič. Slika filma ostane v dimenziji določenega releasa (16:9, 24:9, 16:10,.itd.).

Kaj nihče drug od uporabnikov S-Boxa, ki predvajajo multimedia preko TVersitya nima teh težav, ali so vsi na dopustu??!
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 25, 2014 14:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MaStr je napisal/a:
Brez skrbi, že vse sprobal; tako na TV, kot tudi na S-Boxu. Ne pomaga nič. Slika filma ostane v dimenziji določenega releasa (16:9, 24:9, 16:10,.itd.).

Kaj nihče drug od uporabnikov S-Boxa, ki predvajajo multimedia preko TVersitya nima teh težav, ali so vsi na dopustu??!

nekateri uporabniki siol s boxa smo zadovoljni že ,če sploh imamo kolikor toliko kvalitetno sliko .... Rolling Eyes
Nazaj na vrh
MaStr

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 27, 2014 08:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V tvojem postu ne vidim nobene poante.
Glede na dobo, v kateri živimo, ne vidim več razloga za slabo sliko, razen za kakšne bolj odročne kraje, kjer nimajo opcije optike, ti si pa iz LJ (vsaj po podpisu sodeč)... Jaz se v zabunkanih Jesenicah čez sliko ne pritožujem niti najmanj - odlična je.

Bom pa za kakšnega z isto težavo kar sam odgovoril na vprašanje glede on-topic težave. Odgovor sem dobil na enem izmed avtomobilističnih forumov:
Citiram:
Na eni izmed verzij je bil en bug, kjer niso podnapisi delal, če je bila v imenu fajlov kakšna pika. Začasna rešitev je preimenovanje fajlov tako, da ni pik not.

Zdaj pa še format slike.....
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 27, 2014 11:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

slika je čist ok in če tudi je na bakru
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 27, 2014 15:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni tudi mediaserver ne deluje ok, ne najde mi filmov.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 27, 2014 16:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

problemov nimam v ljubljani.....problemi so na štajerskem v taboru,kjer mi na 3 televizorju slika včasih čisto "zmrzne". enega gleda oče ,drugega mama in tretjega jaz.nato mi preostane le še poslušanje glasbe..se pa strinjam s teboj mastr ,da je to žalostno,da se nam dogaja v 21.stoletju....mimgrede z telemachom ni bilo nič bolje....
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 27, 2014 20:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
problemov nimam v ljubljani.....problemi so na štajerskem v taboru,kjer mi na 3 televizorju slika včasih čisto "zmrzne". enega gleda oče ,drugega mama in tretjega jaz.nato mi preostane le še poslušanje glasbe..se pa strinjam s teboj mastr ,da je to žalostno,da se nam dogaja v 21.stoletju....mimgrede z telemachom ni bilo nič bolje....

Koliko imaš pa max povezavo? Bakreni kabli so zelo občutljivi,lahko je problem naprej od modema,ki niso od siola?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu