Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Sistem za max 1500eur
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
BLABLA

Pridružen/-a: Ned Jan 2015 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 17:36    Naslov sporočila: Sistem za max 1500eur Odgovori s citatom

Živjo

trenutno bi rad nov sistem za dnevno sobo veliko kakšnih 100m2. Za sistem bi porabil max 1500 eur to pomeni al dva samostoječa in en ojačevalec ali pa dva bookshelf-a ter sub z resiverjem.V oči mi je padla yamaha a-s1000 z dynaudio 2/6 ter onkyo tx-8050 z jamo c 601 in jamo sub 660

predlogi dobrodošli
Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa bi imel tvojo dnevno sobo. Very Happy Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
uzitek123

Pridružen/-a: Sob Dec 2013 16:12
Kraj: OPLOTNICA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 18:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
Jaz pa bi imel tvojo dnevno sobo. Very Happy Evil or Very Mad

jaz tud,sploh če bi mi še kdo ogrevanje plačal Very Happy
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 18:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ti prodam ojačevalec. Ampak, potem ti jič ne ostane za zvočnike.
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 18:45    Naslov sporočila: Re: Sistem za max 1500eur Odgovori s citatom

BLABLA je napisal/a:
Živjo

trenutno bi rad nov sistem za dnevno sobo veliko kakšnih 100m2. Za sistem bi porabil max 1500 eur to pomeni al dva samostoječa in en ojačevalec ali pa dva bookshelf-a ter sub z resiverjem.V oči mi je padla yamaha a-s1000 z dynaudio 2/6 ter onkyo tx-8050 z jamo c 601 in jamo sub 660

predlogi dobrodošli
Smile

LP

Dnevna 100m2 Shocked , pozabi našteto, si bo treba kaj bistveno večjega in bistveno, bistveno dražjega omislit Rolling Eyes Wink
bogomir 4051

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 19:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Blabla @ če imaš željo in namen sestaviti za to sobo kolikor toliko resen sistem, potem tvojemu budžetu dodaj še eno nulo.

Če pa iščeš le začasen provizorij, potem je tudi jurja in pol preveč, ker ne bo ne užitka in ne trajnega veselja.

lpm
GoldProf

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 19:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Morebiti pa bi bilo treba odšteti eno ničlo v kvadraturi!

lp
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Morebiti pa je samo "bla bla".
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 20:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali pa se naredi samo en del sobe kot poslušalnica...
Nazaj na vrh
BLABLA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 20:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Huh šele zdaj sem videl kaj sem napisel -.- dnevna je 70m2 in se opravičujem za napako. Drugače imam poslušalnico veliko 14m2 kjer imam electro voice tx 2152 z ojačevalcem q1212 ampak to ne morem imeti v dnevni zato mam namen kupiti hi fi.
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 22:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res fina soba.Če je tak budget, boš moral pogledat za čim rabljenim.Poglej za kakimi samostoječimi, +sub Jamo660 je dober, morda kasneje dodaš še enega- če se ti bo zdelo da ga potrebuješ.Yamaha S1000 je po mojem tudi dobra izbira, sicer nisem slišal te, ima pa znanec S2000.
Če si za start namenil 1500, je to čisto vredu.Seveda bi nekateri namenili več, večina pa precej manj, tako da si na dobri poti.Ne pa kupovati poceni zadev, ker se zna zgoditi, da potem ne boš poslušal, ampak se bo nabiral prah.
Če kupiš ojačevalnik in bi te zanimalo prodajam svoje zvočnike, ker so preveliki za mojo sobo, ti jih pripeljem na preiskus.Res bi rad slišal, kako igrajo v taki "dvorani".
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
BLABLA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 22:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V MediaMarket sem Yamaho videl da jo prodajajo za 800eur in mi je vizualno zelo všeč ampak nevem kateri zvočniki bi ji ugajali za max 600-700eur Confused
Nazaj na vrh
brunoland

Pridružen/-a: Tor Jan 2014 15:26

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 04, 2015 23:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poglej pod oglasi kaj rabljenega.
NAjveč boš za ta denar dobil, če vse rabljeno vzameš in stestiraš prej seveda.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2015 10:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

BLABLA je napisal/a:
Huh šele zdaj sem videl kaj sem napisel -.- dnevna je 70m2 in se opravičujem za napako. Drugače imam poslušalnico veliko 14m2 kjer imam electro voice tx 2152 z ojačevalcem q1212 ampak to ne morem imeti v dnevni zato mam namen kupiti hi fi.

Tako sobo fantastično ozvoči Bose 901 (od Mklll naprej), niti suba ne potebuješ in še lepo izgleda. Ko gledaš za rabljenim, pazi, da ima tudi njegov ekvalizer, ki ga vklopiš v tape loop (tape out - tape in). Pogledaš nemški trg rabljenih.
Od novih pa vidim Klipsch RF 82 mkll - pred novim letom so pri nas imeli akcijo, za manj kot 1000€. Za tako mali denar je eden redkih, ki ti to lahko spodobno ozvoči tudi brez suba, ker se konkretno spusti izpod 50Hz.
Oboji predlagani zvočniki ne potrebujejo ogromnih moči, katerim se težko izogneš za tako velik prostor - 70W zadošča, pa imaš bolj proste roke pri izbiri receiverja. Po mojem mnenju je potrebno izhajati iz zvočnikov, primernih za tak prostor in ne obratno.

Nazadnje urejal/a ambasador Pon Jan 05, 2015 11:06; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
brunoland

Pridružen/-a: Tor Jan 2014 15:26

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 05, 2015 10:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če so te pravi klipsch se jih dobi še veliko ceneje.
http://m.schlauershoppen.de/item/32383431
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu