| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Okt 17, 2012 18:00 Naslov sporočila: |
|
|
| DusanB je napisal/a: | Se popolnoma strinjam, krokar.
Tega "STW50" modela preko slo principala ni možno dobiti in ga tudi ne bo možno dobiti. Je pa na voljo "ST50" model.
Odloča, se pa seveda vsak sam.
Pa lep dan vsem skupaj
Dušan |
Res je!Na netu se najde tole:
http://www.moj-tv.com/plasma-tv/panasonic-tx-p50st50e/9993
Cena je v bistvu presenetljivo dobra!
DVBs tunerja pa tudi jaz nebi uporabljal glede na vse prednosti, ki jih ima Linux SAT sprejemnik!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bwaze

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 451 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Sob Okt 20, 2012 19:46 Naslov sporočila: |
|
|
Sam imam Panasonic TX-P42ST50E od začetka julija. Zamenjal je... V bistvu 24" monitor s TV kartico, tako da kakšnih blaznih primerjav ne morem delat.
Sem pa zelo zadovoljen. Nimam nobenih težav z enakomernostjo zaslona ali burn-inom, brnenje je pri belem ekranu skoraj neslišno (prižgan tih računalnik ga popolnoma preglasi), je pa. Ampak ob gledanju tega ne opazim, z razdalje nad 2 m ni slišno. Predvaja skoraj vse datoteke (sicer je treba pri mkv datotekah podnapise vstaviti, ampak to je minutko dela). Edinole pri datotekah z izključno DTS kodiranim zvokom se zatakne, te pač predvajam z računalnika.
DLNA me pa zeza, pa ne vem kaj je krivo. Uporabljam Serviio, ampak je isto če uporabim Windows Media Player - vsake toliko televizija izgine z mreže, tako da se predvajanje prekine. Verjetno bo kaj z nastavitvami routerja... Tako da večinoma ne uporabljam, ker ni zanesljivo. In itak je fino ugasniti računalnik in gledati z USBja v tihi sobi. _________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bwaze

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 451 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Okt 25, 2012 15:36 Naslov sporočila: |
|
|
Pretiravanje. Manjšajo proizvodnjo v eni od tovarn, zaradi vzpostavitve linije novih izdelkov (zaslonov za telefone in tablice). Prodaja TVjev se itak manjša - ljudje povečini že imajo HD televizor, ali pa čakajo na kakšno revolucionarno novost, ne kozmetičnih popravkov vsakoletnih modelov. Manjšanje gre predvsem na račun izdelave manjših LCD zaslonov, ne plazem.
Uporabnik "avjunkie" (zaposlen pri Panasonic USA) na highdefjunkies.com forumu:
| Citiram: | | I felt this was important enough to reply.Something has been lost in translation here. Himenji is scaling back. We said that already.we also look for new ways to reduce cost and gain profits.we will continue to make lcd MODULES for tv and panels for 3rd party applications. But we will continue to buy panels for our tvs..which arent going anywhere.In regards to Lcd panel production -any Samsung ties is something Apple wishes to eliminate obviously. Sharp has fallen short in making this for them and we have been moving to this position for some time. I allueded to this at ces many months ago. Apple wants reliable high quality ips but the company must show future tech that will grow with them..we can easily do such things. |
_________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bullet
Pridružen/-a: Tor Okt 2012 0:49 Prispevkov: 30 Kraj: Bled
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bullet
|
Objavljeno: Sre Nov 07, 2012 14:57 Naslov sporočila: |
|
|
ja sem gledal ja te teste a je nisem našel...razen če velja enako kot za 50inch...pol je pa vse jasno
ni mi pa jasno zakaj bi jo kupoval na mediamarket, kjer je za 200€ dražja.... kak komentaR???
aja pa še to nisem zasledil, a imajo te plazme aktivni 3d ali pasivni 3d?
Nazadnje urejal/a Bullet Sre Nov 07, 2012 15:33; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DusanB
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 10:27 Prispevkov: 22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 07, 2012 15:06 Naslov sporočila: |
|
|
Zalon in očala uporabljata aktivno tehnologijo.
Lep pozdrav
Dušan _________________ www.avforum.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Bullet
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
Objavljeno: Sre Nov 07, 2012 20:46 Naslov sporočila: |
|
|
| Bullet je napisal/a: | ja sem gledal ja te teste a je nisem našel...razen če velja enako kot za 50inch...pol je pa vse jasno
ni mi pa jasno zakaj bi jo kupoval na mediamarket, kjer je za 200€ dražja.... kak komentaR???
aja pa še to nisem zasledil, a imajo te plazme aktivni 3d ali pasivni 3d? |
zato ker je pixmania.com tuja trgovina, torej ti bodo plazmo pošiljali po evropi..... če prišteješ še poštnino je samo še 85 eur cenejša.
mm ipd pa so slo trgovine, lahko tudi osebno prevzameš....
no, odločitev je tvoja, lahko tudi v pixm... kupiš
jaz bi vzel panasonica, veliko več testov, vsi pozitivni
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DusanB
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 10:27 Prispevkov: 22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Nov 07, 2012 22:20 Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj boš lahko dobil mnenja ljudi, ki zagovarjajo ali eno ali drugo tehnologijo.
Edino pravilno merilo pa bojo tvoje oči. Kot pravi pregovor"vsake oči imajo svojega malarja". Isto velja za audiofile, kjer vsi ne slišijo vsega.
Sam bi ti torej predlagal, da si oboje ogledaš na lastne oči, katere bojo gledale televizor in nato iz "lastnih" zaključkov prideš do tega katera tehnologija ti bi bolj ustrezala oz. "pasala".
V kolikor bi te to zanimalo, ti to lahko omogočim, kjer se boš iz sedečega položaja prepričal na lastne oči, samo kontaktiraj me preko ZS-a oz. me pocukaj za rokav na naslovu omenjenem v podpisu.
Upam, da to ne bo smatrano preveč, kot EPP.
Lep pozdrav,
Dušan _________________ www.avforum.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
OrangePower
Pridružen/-a: Čet Nov 2011 20:21 Prispevkov: 21 Kraj: Bela krajina
|
Objavljeno: Pet Nov 23, 2012 13:59 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj pa priporočate oziroma svetujete za nakup 55" Led tvja tam do 1,5k€?
Gledal sem lanski model sonya sony-kdl-55nx720
Edino me moti da je dobil dosti nizko oceno glede 3D slike...
Potem sem pa še gledal LG 551w695s pa ne vem ali je ok ali ne..
Mogoče še kakšna druga ideja?
Bi ga pa uporabljal v kombinaciji HTPCja, se pravi da bi tudi kakšno stran na netu pogledal preko TVja, pa multicast pa....
Hvala za ideje... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pet Nov 23, 2012 16:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Znotraj tvojega budgeta je tut Samsung 55ES6100... Vredno ogleda... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|