| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
1Jure
Pridružen/-a: Sre Avg 2010 19:50 Prispevkov: 2 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sob Dec 04, 2010 17:38 Naslov sporočila: Pomoč Denon nadgradnja :( |
|
|
Seos
Prosim pomagajte mi :/
Prvič, ko sem Denona AVR-3311 nadgradil je bila nadgradnja uspešna.
Zdaj pa je prišel novi FW in sem ga nadgradil, vendar sredi nadgradnje oz. downloadanja se je zaustavil napisal je (Ether IMG 02min Download fail AE in Ether img 2min download fail A7 )
Probal sem ga najmajn 3x ponovno nadgradit in pokaže se ista napaka.
Denon se hoče vedno sam nadgradit, če pa pustim mrežni kabel v denonu, mi sam začne z nadgradnjo. Če pa hočem prek denona glasbo poslušat in gledat filme morem mrežni kabel izklopit, saj potem mi ne gnjavi z nadgradnjio, ampak mi napiše, da se ne more povezat na server, da bi se lahko nadgradil.
Če kdo ve kaj pomenita ti dve napaki Ether IMG 02min Download fail AE in Ether img 2min download fail A7 mi naj prosim javi.
Na Denon strani ne najdem e-pošte, da bi jih lahko kontakti-ral.
Sem pa poslal fax v Nemčijo upam, da so ga dobili. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
1Jure
Pridružen/-a: Sre Avg 2010 19:50 Prispevkov: 2 Kraj: MB
|
Objavljeno: Ned Dec 05, 2010 17:58 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala
Sem jim pisal samo sem opazil, da je to Ameriška stran in imajo pomoč za Ameriške modele upam, da bodo mi pomagali. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|