Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Pomoč Denon nadgradnja :(

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
1Jure

Pridružen/-a: Sre Avg 2010 19:50
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 04, 2010 17:38    Naslov sporočila: Pomoč Denon nadgradnja :( Odgovori s citatom

Seos

Prosim pomagajte mi :/
Prvič, ko sem Denona AVR-3311 nadgradil je bila nadgradnja uspešna.

Zdaj pa je prišel novi FW in sem ga nadgradil, vendar sredi nadgradnje oz. downloadanja se je zaustavil napisal je (Ether IMG 02min Download fail AE in Ether img 2min download fail A7 )
Probal sem ga najmajn 3x ponovno nadgradit in pokaže se ista napaka.
Denon se hoče vedno sam nadgradit, če pa pustim mrežni kabel v denonu, mi sam začne z nadgradnjo. Če pa hočem prek denona glasbo poslušat in gledat filme morem mrežni kabel izklopit, saj potem mi ne gnjavi z nadgradnjio, ampak mi napiše, da se ne more povezat na server, da bi se lahko nadgradil.

Če kdo ve kaj pomenita ti dve napaki Ether IMG 02min Download fail AE in Ether img 2min download fail A7 mi naj prosim javi.

Na Denon strani ne najdem e-pošte, da bi jih lahko kontakti-ral.
Sem pa poslal fax v Nemčijo upam, da so ga dobili.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 04, 2010 17:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glej tu
http://denon.custhelp.com/app/answers/list
Nazaj na vrh
1Jure

Pridružen/-a: Sre Avg 2010 19:50
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 05, 2010 17:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala
Sem jim pisal samo sem opazil, da je to Ameriška stran in imajo pomoč za Ameriške modele upam, da bodo mi pomagali.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu