Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kam na dopust?
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 10:11    Naslov sporočila: Kam na dopust? Odgovori s citatom

Torej predragi člani, kam letos na dopust, na morje, gore, puscavo, dzunglo?
Sam se odpravljam v hrvaško istro, kjer me tolk košta, kot bi bil doma, saj je oče doma iz Pule, jaz pa imam tudi hrvaško državljanstvo in gre denar le za hrano, pijačo in zajebancije. Imamo mini kamp, 3 prikolice, coln, surf, tako da komaj čakam konec prvega tedna v juliju.

Konec julija pa grem s folkloro na turnejo v Bulgarijo, tako da bo pestro in vroce.

Nazadnje urejal/a trancedeejay Pon Jun 23, 2008 10:48; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 10:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ogledal si bom Krakov.

Komaj čakam.
Nazaj na vrh
roger

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 9:48
Kraj: MS-okolica

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 13:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Je treba delat! Very Happy
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 14:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pred mnogimi leti,ko sem še hodil v osnovno šolo,sem bil z znanci,ki so poljaki pri njih na počitnicah in sicer v mestecu Visla.Bili smo na izletu v Krakowu,kjer smo si v eni katedrali ogledali orgelski koncert ! Kolikor se spomnim,je bilo špica !
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 14:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz in moja skvo bova verjetno spet obiskala Mali Lošinj ali pa kakšen grški otok !
Vmes,pa kak skok na Bled in Bohinj !
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 17:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem glede dopustovanj bolj kot ne "ziheraš", zato grem tudi letos, že petič zapored, v Izolo. Pred in po tem osrednjem dopustu pa še kdaj v ptujske terme. Ker pa ne maram preveč sonca in vročine pa bom del dopusta preživljal ob poslušanju glasbe. Samo, za čez poletje, bi si moral omisliti Rolling Eyes kakšen tranzistorski ojačevalec, ki dela v AB klasi, da ne bi "švical" ob vročem lampašu!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 23, 2008 23:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Od 28.julija do 2.avgusta v Tomin (Sotočje) na festival Sajeta (WWW.SAJETA.ORG). Naš najlepši festival.
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 24, 2008 08:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

septembra se bom odpravu po franciji, prej pa se na airshow v brno!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 24, 2008 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cez par dni grem prvic v Grcijo, na Kefalonijo (ce mi rata), avgusta pa za teden dni v Dalmacijo, upam na Mljet.
Vmes pa delo, delo, delo.... Sad
LP
Miran
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 08:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Do konca julija moram dokončati audio sobo, kar pomeni še en mesec prahu in štemanja (hvala audiofilom, ki ste mi prišli pomagat v soboto).

Potem se pa zleknem v fotelj in me 2 meseca ne bo na spregled !!!
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 26, 2008 14:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Midva z ženo imava takšno navado, da poletni dopust planirava vnaprej vedno le časovno, nikoli pa kam bomo odpeketali na morje. Namreč če dopust rezerviraš v začetku leta in bognedaj vnaprej že tudi nekaj vplačaš, potem si pečen, saj si primoran sprejeti pogoje stanodajalca (recimo lastnika apartmaja, bungalova, sobe,...) in plačati kolikor pač zahteva, saj ve da če ti ne boš vzel, bo pač namesto tebe vzel nekdo drug, saj časa je še dosti. S tem si limitiran oziroma nimaš nobenega maneverskega prostora za pogajanje.

Če pa se vsedeš za računalnik tri dni prej preden imaš namen odpeketati na morje in na razne naslove ki jih najdeš na netu (tega je kot smetja) razpošlješ 100 istih mailov, pa je stvar popolnoma drugačna. Odgovori pričnejo masovno deževati že po pol ure, z vključenim opisom in fotografijami objektov ki so še na voljo v tem terminu ter plaž ki so v bližini (kar seveda prej zahtevaš v mailu). Torej od 100 mailov na brzino dobiš nazaj kakšnih 60 odgovorov. S tem pa imaš na razpolago mnogo maneverskega prostora saj se stanodajalcem gre samo za to, da oddajo objekt, pa čeprav pod ceno, saj je edino važno da ne bo ostal prazen, ti pa se na podlagi fotk in opisa lahko odločaš kakor ti srce poželi in seveda barantaš za ceno. Izmed vseh prispelih ponudb nato izbereš tebi interesantne in potem po defaultu vsem odgovoriš nazaj, da je njihova ponudba sicer zanimiva, da pa si našel še ugodnejše ter če so pripravljeni spustiti ceno potem se pogovarjamo naprej, drugače pa se lepo zahvaljuješ in boš šel drugam. Nato izmed odgovorov ki prispejo nazaj izbereš tistega ki največ ponuja za denar in gremo naši.

Na takšen način smo na otoku Pagu cerka 50 metrov od luštne plaže prišli do apartmaja za 20 evrov na dan (pa ne slabega), preostali denar ki bi ga drugače morali dodati zraven če bi isti apartma brez barantanja rezervirali že v začetku leta (tega je ostalo precej), pa smo vložili v luksuz oziroma razvajanje in bilo je da dol padeš. Vsak dan ta boljše restavracije, vsak dan so otroci tekom večernega sprehajanja na tržnicah dobili novo igračko (da vidiš kakšno veselje je bilo to), žena je dobila kar si je zaželela, pa še je ostalo denarja... skratka orenk dopust.

Treba se je znajti, drugače te loleka udirajo kot zmešani. Če pa k zadevi pristopiš na pravi način pa lahko imaš dopust na pol zastonj.

lp
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 27, 2008 14:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako je lansko leto izgledal moj julij, kjer smo zmagali na tekmovalnem folklornem festivalu v Litvi in pobrali kar nekaj denarja - snemano s staro HI8 kamero (nisem hotel da mi na turneji kdo ukrade mojo bolso kamero, pa sem si od sefa tole staro sposodil). Nekje na videu se me celo malo vidi, ko muskontarji hodimo in sem jaz na levi - spilam violino, pa tut pri enem spletu, pri beli krajini pa spilam tamburico.
http://www.youtube.com/watch?v=vqpkzxw5igs
Have a nice Day

Matt
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 05, 2008 23:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Torej dragi forumaši, upam da boste ta teden razvili kakšno konstruktivno debato, kakšen DIY projekt, tako da se bo dogajalo. Lahko mi pošljete kakšen članek, vpišete koncerte, dodate kakšen video na temo HI-FI-ja ali kakšen trailer, vglavnem se bom potrudil, da se vam oglasim tudi s hrvaške, če pa gre kdo od vas v Istro ta teden me pa lahko kontaktira preko GSM. Če ne drugega bom poslal kakšno sliko s trgovine Audio Art v Puli, hehe.
LP
Admin
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 14, 2008 10:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo mene spet nazaj, da zadeve spet spravimo v red in posodobimo novice, članke in vse ostalo. Torej Audio Kontakt bo spet zalaufal s polno paro.
LP
Admin
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 22, 2008 22:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz pa se ravno v tem trenutku odpravljam, samo spat grem za nekaj ur Very Happy

Grem pa .. nič posebnega. Na štajersko k punci za dva tedna ali tri Embarassed
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Naslednja
Stran 1 od 9

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu