Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Rotel RX - 1052 in RA 06

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47
Kraj: Ajdovscina

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 18:28    Naslov sporočila: Rotel RX - 1052 in RA 06 Odgovori s citatom

Pozdrav,

zanima me razlika med Rotel RX - 1052 stereo receiver in pa
Rotel RA 06..?
Zakaj je prvi sploh stereo receiver???zakaj tak naziv..

Kupujem ojačevalec,ki bo poganjal KefXQfive zvočnike.Še kakšen predlog kaj bi lahko šlo lepo skupaj?

hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Franci

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 18:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Receiver pomeni, da ima še radio sprejemnik zraven.

Kot sem že omenu v prejšnji temi...idealno za tvoje Kefe je Cyrus. Identičen sistem sem imel tud sam.

V kombinaci s Powerjem (kar nekdo ponuja tuki v oglasu) pa je zmagovalna. Pravzaprav...power je nuja za omenjene Kefe.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aleksander

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 18:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Maš kak link mogoče?Kdo kaj rabljeno prodaja?

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Franci

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 19:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tole sem imel v mislih: http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=6953

ozvočnikih pa na ZS.
Nazaj na vrh
aleksander

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 21:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj še bi šlo lepo skupaj?

Mogoče me malo moti design omenjenega CYRUS ..Razen če bi res lepo pašalo skupaj..
Nazaj na vrh
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 23:11    Naslov sporočila: ojačevalec Odgovori s citatom

Preveri še Naim, Musical Fidelity, Creek

Lp
civo666

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 20:36

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 28, 2011 08:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem imel priložnost poslušat Cyruse na Kef zvočnikih (ne spomnim se kateri model) in je bilo povsem po mojem okusu. Je pa bil Cyrus cel sistem. Se pravi tudi vir zvoka.

Naim pa tudi ne more bit slaba izbira. MFi, ki so pa tukaj v oglasih pa so cenovno precej višji razred v primerjavi z Rotelom in Cyrusi, ki jih gledaš.
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 28, 2011 09:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mission Cyrus 2 z PSXom(Cryrus je prvotno bil proizvod Missiona) sem poslušal dolgo nazaj na JPWjih, ki jih je uvažal Kuzma, MM Ortofon VMS20 mk2 na masivnem Thorensu z SME ročko, modela se ne spomnim in to je bila ena boljših štekerij kar sem jih slišal, skoraj verjetno tedaj najboljša v svojem cenovnem rangu.
Ortofon VMS30 bi ta vtis še izboljšala.
Klasiko je igralo lahkotno, fludino, moči za tranzijente ni zmanjkalo, lep timber, zvočni spekter je bil lepo tonalno izenačen, nič ni štrlelo, super dosežek za ta razred. Cartanje ušes.
Ostale zvrsti glasbe je igralo solidno.
Brez PSXa je bila zgodba drugačna, Cyrus potrebuje dodatno napajanje.

Naim ima specifičen zvok, ki ni nujno, da je všeč vsakomur, ima zelo širok krog pristašev, poslušal sem jih večkrat v sistemih, ki evidentno niso znali pokazat dodobra kaj vse zmore in zato je Naima, velja sicer za vse kar kupuješ, nujno potrebno pred nakupom preposlušat.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu