Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

LINE ARRAY-DIY
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 06, 2011 19:34    Naslov sporočila: LINE ARRAY-DIY Odgovori s citatom

Zdravo

Kot je iz naslova razvidno smo se lotili tega

No dobil sem termin .
Torej Športna dvorana Vransko ,nedelja 23.10.2011
Če koga zanima kako bo špilalo vabljeni,rabimo občinstvo da mal zadenfamo prostor Laughing
Vstopnine ne bo Mr. Green Shocked Laughing Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 06, 2011 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hudo! Shocked Cool Pohvalno, da ste se sami lotili takšne zadeve, definitivno ni nekaj kar bi čez noč nastalo. Upam, da bodo dobro zašpilali.

Citiram:

Tule ste s temi priklopi že izgubili saj 5% na kvaliteti zvoka. Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 06, 2011 21:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Wransko bo spajtlalo.. Laughing

bravo majstri.. Exclamation
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 06, 2011 23:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uf, resen projekt Shocked

Me pa zanima, kako dosežt tak premaz/lak/barvo?
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 06:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

uuuuuuuuuu Very Happy Bravo Pinc!
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 11:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

subi,ki gredo k temu zraven so tudi na nivoju....
posebna mala serija narejena v omejeni količini po naročilu...
mimogrede ...špula ,navitje je večje od cd-ja-zgoščenke...
in po dva sta v ohišju..... 1800watt rms na 8 om,3600 muzke.....(po kom)
Nazaj na vrh
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 16:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
subi,ki gredo k temu zraven so tudi na nivoju....
posebna mala serija narejena v omejeni količini po naročilu...
mimogrede ...špula ,navitje je večje od cd-ja-zgoščenke...
in po dva sta v ohišju..... 1800watt rms na 8 om,3600 muzke.....(po kom)

A to so tisti tanovi subi, ki grejo flat do podna oziroma na podn in se jim reče subtepihi Question
Twisted Evil

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 16:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@pinc76

In kakšen je rezultat npr po tvojem mnenju glede primerljivih izdelkov? Mislim na ceno in kvaliteto?... Zanima me, da vidim, ali se splača spustiti v kakšen tak projekt...
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 17:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ti bas zvočniki so bili narejeni na zahtevo pokojnega davida oblaka,ki je ozvočeval v tujini in doma.točnih specifikacij ne vem.vem samo ,da je bil paolo barbato letos na summer nightu zadovoljen z njimi... Laughing
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 19:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Vinylfan je napisal/a:
@pinc76

In kakšen je rezultat npr po tvojem mnenju glede primerljivih izdelkov? Mislim na ceno in kvaliteto?... Zanima me, da vidim, ali se splača spustiti v kakšen tak projekt...

Če boš naredil vse sam se ti morda izide denarno,no tudi jaz nisem naredil vse sam so mi pa kolegi naredili zaston. Laughing
Ko sma se skupaj z Boštjanom spravila v projekt si tudi slučajno nisma mislila kaj vse potegne za sabo,sigurno se ne spravim več delati kaj takega,morda če bi imel več časa ter ves materijal nakupu da ne čakaš posameznih delov ,stvari pa se ti povalujejo po delavnici. Mad
Kar se primerljivosti tiče,glede zvoka bomo videli 23.10 na testu. Laughing Laughing
Moram povedati da je za kretnice ter meritve enot kriv Mr. Green Miro ki pa je na testu imel samo en modul ,tako da nismo še sprobali več modulov kako igrajo.

Cenovno smo prišli skozi sicer ugodneje kot če bi kupili podoben modul je pa šlo veliko živcev Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 22:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@pinc76

Hvala za odgovor. Se vam tistim, ki kaj naredite sami, lahko samo čudim... Predvsem v oblikovnem smislu, ker večina izdelkov, ki sem jih videl tule so res izdelani vrhunsko... Tole kar si delal, bi dal roko v ogenj, da je izdelano serijsko in ne nekje v domači delavnici, sploh pa ne v Sloveniji (madona sami sebe še vedno podcenjujemo)...
Žal me 23. oktobra ne bo, ker se mi ravno začne smučarska sezona in me ne bo v Sloveniji, se bom pa kasneje enkrat prislinil, če bo mogoče...
Nazaj na vrh
galop

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 07, 2011 22:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lepo,katere base oz enote ste uporabili?
pinc76

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 08, 2011 07:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

galop je napisal/a:
lepo,katere base oz enote ste uporabili?

Uporabili smo enote firme HIPOVER

http://www.hipowerpro.cn/product.asp

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 08, 2011 08:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Pestilence. je napisal/a:
Uf, resen projekt Shocked

Me pa zanima, kako dosežt tak premaz/lak/barvo?

Sem spregledal tvoj post.
Če imaš čas se oglasi pa ti razložim kako priti do take strukture Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
pinc76

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 24, 2011 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

No zadevo smo sprobali dobili neke iztočnice kaj več naj povedo drugi Laughing
Slikal je samo Bošta tako da dejmo gor kako slikico ,tole je poslal meni več pa jih nimam Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu