Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Subwoofer za hišni kino
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
diyfreak

Pridružen/-a: Pon Okt 2011 23:29
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 27, 2012 22:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In še en velik minus dobi ker nima nastavljive faze. Zaradi tega meni nezanimiva zadeva !!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
micko666

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 10:54
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 10:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Samo phase reversal switch ima.

Kar ni lih najbolš. Skratka kenslam tegale. Je treba najdt nekaj iz Evrope, da ne bom obubožal Smile
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 10:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

https://www.intertechnik.de/Shop/Verstaerker/Wyntek-Verstaerker/_70920_M12-WAM300-Dsp_1768,de,37,128971?no=intro&app=Shop/Verstaerker/Wyntek-Verstaerker/&dummy=&navid=1768&lang=de&basis=37&detail=128971&extra1=&extra2=

Tole zadevo preglej,pa mi sporoči !

lp,Boštjan
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 11:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zakaj je nekaterim trgovcem dovoljeno tako reklamiranje kot tukaj npr zganja samozvani AUDIOEXPERT medtem ko večina drugih ne sme nobene firme ali proizvoda niti omeniti- bi se dalo enkrat o tovrstni enakopravnosti kaj več, mogoče seznam teh ki vse lahko vsakodnevno- Audiofill -Nuforce, Audioexpert-vse kar on prodaja...
in ostali ki ne smejo nobene firme ali proizvoda niti omeniti pa se jim očita oglaševanje
Nazaj na vrh
micko666

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 10:54
Kraj: Medvode

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik, meni je všeč, da je prilepil link. Sej ni on lastnik Intertechnika! Pa ja lahko prilepi link, da si pogledam.

Boštjan, mam samo eno vprašanje. Na sliki ni nikjer za frekvenco štimat ali fazo. A gre mogoče za simbolično sliko?
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 12:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj se sekiraš @audiofrik bo pa to nov logo! Wink

audiofrik

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 12:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sekiram se sploh ne mi pa gre malo na jetra administratorska pristranost, ko nekateri lahko cele dneve lepijo in hvalijo kar jim paše in kaj predvsem prodajajo, drugi ne smejo ne izdelka ne firme niti omeniti pa se jih briše in očita reklamiranje menim da je nepotrebno naštevati konkretne primere, administrator oz forumski KGB bo že vedel kaj mislim
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 13:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofill NE prodaja Nuforcov, niti nima nič z tem, je zgolj in samo tehnološki navdušenec, in kot tak opisuje izdelke. Nima pa od tega finančne koristi, zato mislim da si zgrešil bistvo.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 14:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse se "štela" preko daljinskega upravljalca,PDF je zraven linka,pa si lahko pogledaš! Al pa na ZS!

lp,Boštjan
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiofrik,daj se ti malo skuliraj,ker mam takih sralcev poln k...c.S tabo nimam nič in ne bodi aroganten,jaz sem do tebe čisto strpen,te ne žalim,zato pričakujem tudi od tebe ,da imaš tak odnos.Tudi ti si samozvani AUDIOFRIK,pa kaj ? Ne mi težit,ok ?

lp,Boštjan
audiofrik

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 16:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nič ti ne težim ampak samo želim da pravila veljajo za vse enako, ne vem zakaj lahko ti pač lepiš zraven reklame za to kaj prodajaš, ali pa naj se to vsem enako dovoli , v resnici najbolj zamerim nedoslednost administratorjem -če nisi tudi ti .

Glede na tvojo aroganco in prepotentnost pa verjamem da imaš takih ko ti kaj odkrito povejo dovolj ampak to je tvoj problem.
Nazaj na vrh
nek_do

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 17:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dejmo prosim vsaj v tem času malo umirit strasti, ker po tej poti in sedaj sigurno ne bomo rešili stvari. Dejstvo je, da smo tukaj "gor" z zelo različnimi interesi in še bolj različnimi stili pisanja. Ampak tako pač je. Dejstvo pa je tudi, da smo vsi v isti kočiji, takih kočij pa v Sloveniji ni prav veliko oz. je ta edina prava. Bi bilo pa fino, če bi striček v modrem enkrat organiziral miting, da enkrat za vselej razčistimo nejasnosti in rešimo probleme, ki morda to sploh niso. Tnx

audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2012 22:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofrik je napisal/a:
zakaj je nekaterim trgovcem dovoljeno tako reklamiranje kot tukaj npr zganja samozvani AUDIOEXPERT medtem ko večina drugih ne sme nobene firme ali proizvoda niti omeniti- bi se dalo enkrat o tovrstni enakopravnosti kaj več, mogoče seznam teh ki vse lahko vsakodnevno- Audiofill -Nuforce, Audioexpert-vse kar on prodaja...
in ostali ki ne smejo nobene firme ali proizvoda niti omeniti pa se jim očita oglaševanje

Ko mi že spet roko zvijaš... copy/paste, ker si očitno vmes že pozabil:

audiofill je napisal/a:

Se ne strinjam, da nobenemu ni dovoljeno pisat o proizvodih, ki jih zanimajo. Hitri pregled foruma izvrže sledeče namenske teme:

B&W, Devialet, Freedom amp, Erzetich audio, SVS, Emotiva, Magneplanar, Rotel, ESE Lab, Linn Tukan, Martin Logan, Karan, Velodyne, WLM, XTZ, Audio physic, Sony ES, JL audio, Klipsch, TRM audio, Advance acoustics, Snell acoustics, Exposure, Spendor, System fidelity, Swans, Wharfedale, Nubert, Indiana line, Trafomatic audio, Soulsonic, ATC, Nat audio, Audio alto, Purist audio design, Mili slo audio,... in še in še.

Mali milijon različnih namenskih tem torej, v katerih lahko sodeluje vsakdo, ali pa si odpre svojo. Če se v nekaterih izmed zgoraj navedenih tem nič ne dogaja, to ni moj problem, niti problem administratorja. Namesto da se vsake toliko obregaš vame, sodeluj v njih in jih drži pri življenju, kot se jaz angažiram v tistih, ki vsaj malo dišijo po novodobnih zadevšnah in jih z ostalimi soforumaši, ki jih te reči vsaj malo zanimajo, ohranjam pri življenju, nekatere tudi že več let. Izvoli, piši, riši o rečeh ki te zanimajo, za to je forum.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 00:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

off-topic (brez reklame):
Ena moja sorodnica je ljubiteljica starin. Ker sem ob neki priliki rekel da me to ne zanima preveč, me je pogledala in rekla: - kaj pa te zanima ?

Sem odgovoril: - tisto kar bo postalo vintage !

Večina želimo živeti v svojem času in ga izživeti.
Poleg večine v sedanjosti (po Gauss-u) ena manjšina živi v prihodnosti (čakajoč na novitete), druga v preteklosti (dobrih starih časih).
nek_do

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2012 00:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa naj bo še malo na off.
@ambasador, no vidiš kako smo si ljudje različni. Jaz bi pa rad spoznal tvojo žlahtnico! Wink
Ko pa si že omenil dobre stare čase pa še poslušaj moj SLO bend in tvojega someščana. Lahko pa prideš poslušat 31.12. mojega prijatelja v Piran. Naredi vedno dobro žurko!

http://www.youtube.com/watch?v=kfCoyFiMCdA

No pa saj ni čisto na off, na 2:50 je Marshallov basovec.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu