Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

ZU AUDIO zvočniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Njegoš

Pridružen/-a: Pet Feb 2010 16:31
Kraj: LUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Isto, kot fasciniraš ameriškega turista, ko pijeta pivo v starejši gostilni, kot je zgodovina Amerike.

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 30, 2011 16:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Njegoš je napisal/a:
Isto, kot fasciniraš ameriškega turista, ko pijeta pivo v starejši gostilni, kot je zgodovina Amerike.

Lp
Laughing Laughing Laughing
To sva mislila z Ajko, da so naši pogledi na kič in umetnost in couture zaradi realitet bogatejše evropske zgodovine dostikrat zelo drugačni.

Moja poslušalnica je razkopana, da sporoča: moški brlog, take it or leave it.
Enako moško razkopan je moj kabinet in enako delavnica, sporočilo je isto.

Ko bom hotel couture, bom rekel sinu, ki je po pokicu oblikovalec in se bova usedla, orodja in lesa imam dovolj na zalogi.

Dostikrat delam z oblikovalci in so per capita med njim hudi primitivni težaki, po drugi strani so moji prijatelji oblikovalci in mi priznavajo neko objektivno svežino pogledov, pa ne zato, ker sem po naravi lep. Very Happy
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 01, 2011 20:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.audiopuls.hr/oglasi.html

Naprodaj pri sosedih.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu