| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43 Prispevkov: 672 Kraj: 01
|
Objavljeno: Pon Dec 19, 2011 23:23 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | Lp
Ja,"oprostite" potem se je pa treba odločit sprememba na "bolje" ali "ne", ali samo malo "spremembe" v zvoku, oziroma zakaj nasov "prenovitev sistema"  |
Ja, in da bo sprememba na "bolje", se je potrebno obvezno osvestiti pri forumskih trgovcih, ki vselej ponujajo največ za denar in vedno objektivno sodelujejo.
Yeah, and disco is back.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
330i
Pridružen/-a: Sob Dec 2011 20:12 Prispevkov: 9 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Pon Dec 19, 2011 23:32 Naslov sporočila: Prenovitev sistema |
|
|
| Gerchy prosim ne v to smer... gremo raje pogledat ali obstaja kakšen zanimiv predojačevalec z DACjem in phono MM vhodom... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Dec 19, 2011 23:36 Naslov sporočila: |
|
|
V tej temi jaz nimam nič za prodat.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gerchy

|
Objavljeno: Pon Dec 19, 2011 23:40 Naslov sporočila: |
|
|
Saj vsi vemo, da gre za enega in edinega gospoda "narekovaja", ki je znan po "pametnih", a ne preveč dobro argumentiranih "predlogih".
OK, sem že tiho.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
330i
Pridružen/-a: Sob Dec 2011 20:12 Prispevkov: 9 Kraj: Slovenj Gradec
|
Objavljeno: Pon Dec 19, 2011 23:55 Naslov sporočila: |
|
|
| gerchy je napisal/a: | Če prav razumem, bi rad samo nov predvajalnik? Tega enostavno preko stereo izhodov povežeš na predojačevalnik (predvidevam, da ima še prost vhod). Od predvajalnikov je zanimiv tudi Oppo.
TV bi skoraj gotovo moral imeti tudi scart, kamor lahko priklopiš scart-RCA adapter in ga povežeš s predojačevalnikom - oziroma z B250.
To je to, če nimaš želje po večih kanalih.
P.S.: vidim, da moram res priti mimo.  |
Si mi dal razmišljat - televizor SCART-a nima, ima pa HDMI izhod in priložen adapter iz HDMI na SCART - zadeva že "špila"  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Tor Dec 20, 2011 00:41 Naslov sporočila: |
|
|
Lp
Ja, ja saj grem, da ne bom "smetil teme", samo "stara stoenka" ne "gre" enako kot "novi" "Punto" tudi če daš gor " elektroniko od "Abartha" kar bi vi radi  _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
gerchy

|
Objavljeno: Tor Dec 20, 2011 00:45 Naslov sporočila: |
|
|
Gre pa zato še tako "star mercedes" bolje od katerega koli "fiata" - četudi mercedesa pustiš pri miru. Comprende?
E, moji "trgovci fiatov", besedne igre vam niso "jača strana", a?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Tor Dec 20, 2011 08:34 Naslov sporočila: Re: Prenovitev sistema |
|
|
| 330i je napisal/a: | | Gerchy prosim ne v to smer... gremo raje pogledat ali obstaja kakšen zanimiv predojačevalec z DACjem in phono MM vhodom... | Take komponente so redke in tak combo-vsakega nekaj zagotovo ne premore sence kvalitne zasnove, razen, če bi šlo za komponento višjega ranga.
Primer.
Doma se mi valja Nadov MMpre. V primerjavi z MM prejem vgrajenem starem top Kenwoodovem ampu je preprosto-komičen, Kennyev je svetlobna leta boljši.
Kak simpl in ne predrag kitajski tube mm pre nažge tudi Conrad Johnsonove, tako USA uporabniki o enem od njih in če mu sfrcaš ven par malenkosti in jih zamenjaš z audiofilsko robo, pa sploh.
In žmaht lampice za mm je mmmmmmmm.
Slišal sem, da je nekdo na Vranskem predstavil svoj non tube DIY dac, ki lepo igra.
V takem primeru pokličem avtorja in ga vprašam koliko bi stala izdelava.
Do sedaj sem bil še vedno več kot zadovoljen.
Glede tega DACa. Če človek ne zaupa svojim ušesom s katerimi vsak dan posluša, potem lahko menjava komponente do nezavesti. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 603
|
Objavljeno: Tor Dec 20, 2011 10:16 Naslov sporočila: Re: Prenovitev sistema |
|
|
| 330i je napisal/a: | | Gerchy prosim ne v to smer... gremo raje pogledat ali obstaja kakšen zanimiv predojačevalec z DACjem in phono MM vhodom... |
Obstoja, ne preveč drag, sodeč po tujih revijah dobra zadeva, bi bilo morebiti to: ADL GT40 USB DAC with Phono Stage:
http://www.furutech.com/a2008/product2.asp?prodNo=374
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|