| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Čet Avg 12, 2010 23:01 Naslov sporočila: Re: Izkušnje s Plazma tv-ji |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Pozdravljeni,
Nedavno sem govoril z enim serviserjem tv aparatov, ki mi je rekel, da so plazma tv-ji povsem zgrešena tehnologija. Veliki tokovi, ki poganjajo aparate povzročajo, da se kvari vse živo. Sploh prve generacije plazm naj bi bile potrebne servisa že po enem ali dveh letih. Crkovale naj bi neke plate, ki stanejo 150 EUR/kom in bolj je stara plazma več ima teh plat, ekrani...
Tip je priporočal LED tv.
Kakšne so vaše izkušnje z zanesljivostjo plazm? |
Imam pri nas zelo redko samostoječo Grundig PlanaVision 42 FineArts, letnik 2002, pa še kar dela. Povprečno prižgana najmanj 8 ur na dan. To, kar pa je Panasonic naredil iz plazme s temi zadnjimi 3D modeli... noben LED LCD ji ni kos. Po moje je marsikateri firmi, ki je opustila razvoj plazme danes žal. Panasonic dokazuje, da plazma še zdaleč ni out. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Tor Avg 17, 2010 16:58 Naslov sporočila: |
|
|
LCD je boljsi samo pri zelo svetli sobi, pa se tu se vedno bolijo oci po daljsem gledanju.Zato vecina (tudi serviserji ki ponavadi sploh ne gledajo veliko TVja)v trgovini zagrabi LCD saj je tam izredno svetlo.
Ce kupujes vecji TV od 40" pa je LCD sploh katastrofa, tudi LEDpri vecjih dimenzijah ne dosega kvalitete dobre Plasme.
To so dejstva ki jih lahko preberes tudi na vecini boljsih forumov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|