| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Jan 24, 2014 13:26 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | Hilda Tovšak pred sodnikom: "Nedolžna sem!"
Sodnik: "Vaše spolno življenje me ne zanima." |
Tako kratko in tako jedrnato!  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sob Jan 25, 2014 22:26 Naslov sporočila: |
|
|
Žena nekega Slovenca na Hotizi pride h ginekologu.
Ker ni zihr, ga vpraša za test nosečnosti.
Ginekolog se vrne čez nekaj časa, reče: "Čestitamo, noseči ste!"
Žena prestrašeno pogleda ter vpraša ginekologa:
"A bo otrok Slovenc al Hrvat?"
Ginekolog začudeno pogleda in reče:
"Pa gospa, saj vaš mož je Slovenec...?"
Ona pa mu odvrne: "Ja vem, ampak zadnje čase mi govori, da ma poln k***c Hrvatov!" _________________ Nikoli se ne prepiraj z idiotom,
ker te bo potegnil na svoj nivo
in te premagal s svojimi izkušnjami. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13 Prispevkov: 628 Kraj: Bronks
|
Objavljeno: Sre Jan 29, 2014 19:45 Naslov sporočila: |
|
|
Rabil bi nasvet o zelo važni stvari.
Že dlje časa sumim, da me moja žena vara. Na to kaže več znakov.
Ko jo kličem na mobilni telefon, ona večkrat spusti slušalko ali pa se sploh ne javi. Ko sva skupaj in če se javim na njen telefon, potem velikokrat druga oseba takoj prekine.
V zadnjem času veliko hodi okrog s "prijateljicami", ko pa jo vprašam, s katerimi, pa vedno navede osebe s službe ali druge osebe, ki jih ne poznam.
Zvečer, ko hočem videti taksi, s katerim je prišla, mi nikoli ne uspe.
Vedno slišim avto kakih 100m preč, vendar ona zmeraj pride peš. Mogoče sploh ni taksi?
Pred nekaj dnevi sem vzel njen telefon, da bi pogledal, koliko je ura, ona pa je začela vreščati, da se vtikam v njeno zasebnost.
Kakorkoli, odločil sem se soočiti svojimi slutnjami, čeprav mogoče globoko v sebi ne želim zvedeti resnice.
Včeraj sem zbral pogum in se odločil priti stvari do dna. Odšel sem na ulico in se skril za moj avto, od koder imam pregled nad celo ulico, z namenom, da vidim, s kom bo zvečer prišla domov.
Ko sem se skrival za avtom, sem opazil, da se je na celotnem zadnjem desnem blatniku pojavila rja z notranje strani.
Sedaj me zanima, ali mislite, da bi bilo bolje zamenjati cel blatnik ali samo odstraniti rjo in morda premazati s kakšnim silikonskim lakom? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Feb 05, 2014 14:50 Naslov sporočila: |
|
|
Wikipedia: "Jaz vem vse!"
Google: "Jaz poznam vse!"
Facebook: "Jaz sem prijatelj z vsemi!"
Internet: "Brez mene ne gre!"
Elektrika: "HAHAHA, vi se hecate?" _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Sre Feb 19, 2014 22:27 Naslov sporočila: |
|
|
Punca se sreča s prijateljico in se zjoče:
"Veš kaj se mi je zgodilo, včeraj sem brskala po njegovem mobitelu in sem našla ime 'brezplačni seks', pa sem poklicala, da vidim."
Prijateljica: "In kaj je bilo?"
"Zazvonil je moj telefon." _________________ Nikoli se ne prepiraj z idiotom,
ker te bo potegnil na svoj nivo
in te premagal s svojimi izkušnjami. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 15:30 Naslov sporočila: |
|
|
| Če bi ti nekdo ponudil na izbiro zelo lepo žensko ali zelo dober avto, kaj bi vzel, bencinarja ali dizla? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
M71

Pridružen/-a: Ned Okt 2012 11:21 Prispevkov: 40 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 19:48 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | Če bi ti nekdo ponudil na izbiro zelo lepo žensko ali zelo dober avto, kaj bi vzel, bencinarja ali dizla? |
vprašanje za toplovodarja? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NLP
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 10:01 Prispevkov: 1035 Kraj: Drugje
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 20:15 Naslov sporočila: |
|
|
To je nekaj takega kot ta:
"Pozdravljeni!
Oglašam se vam prvič, ker bi želel vaš odgovor na mojo hudo osebno travmo, ki me preganja. Že nekaj let živim s punco, ki jo zelo ljubim a zadnje čase imam občutek, da me vara. Ne odgovarja mi na GSM, veliko hodi naokrog s prijateljicami in ko jo vprašam s katerimi, so to vedno ali sodelavke ali pa osebe, ki jih ne poznam. Domov večkrat prihaja pozno ponoči in taxija s katerim naj bi se pripeljala nikoli ne vidim, čeprav slišim motor od avta, ona pa vedno zadnje metre pride peš. Veliko ji zvoni telefon in če se oglasim jaz, se na drugi strani veza prekine.
Pred dnevi sem vzel v roke njen telefon, da bi pogledal koliko je ura, ona pa se je zelo močno razburila, češ da posegam v njeno privatnost. Zato sem se odločil, da končno pridem zadevi do dna. Včeraj zvečer je šla zopet ven s prijateljicami in odločil sem se, da jo ob prihodu nekje skrit počakam in preverim kako in s kom se bo ponoči pripeljala domov.
Skril sem se za svoj avto in ko sem tako nekaj časa čepel sem opazil, da se je na zadnjem blatniku na več koncih pojavila rja. Zdaj pa me zanima kako naj to odstranim. Ali naj jo premažem s silikonom ali naj zamenjam blatnik, da se ne bo rja širila še drugam???!!!
Zahvaljujem se za vaš čimprejšnji odgovor. " _________________ Nenad P. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 20:25 Naslov sporočila: |
|
|
| M71 je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Če bi ti nekdo ponudil na izbiro zelo lepo žensko ali zelo dober avto, kaj bi vzel, bencinarja ali dizla? |
Ne, sam en mal heca. Bilo izpostavljeno danes malo za šalo ob kozarčku v moški družbi, pa smo deci pokali od smeha ob globokoumnih prebliskih kaj bi če bi. Zmagal zelo dober avto valjda, ker z njim pridejo tudi zelo lepe ženske. Vprašanje samo bencinar ali dizel.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 20:40 Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
M71

Pridružen/-a: Ned Okt 2012 11:21 Prispevkov: 40 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sre Mar 05, 2014 21:23 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | M71 je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | Če bi ti nekdo ponudil na izbiro zelo lepo žensko ali zelo dober avto, kaj bi vzel, bencinarja ali dizla? |
Ne, sam en mal heca. Bilo izpostavljeno danes malo za šalo ob kozarčku v moški družbi, pa smo deci pokali od smeha ob globokoumnih prebliskih kaj bi če bi. Zmagal zelo dober avto valjda, ker z njim pridejo tudi zelo lepe ženske. Vprašanje samo bencinar ali dizel.  |
aha, razumem, ampak potem imam pa občutek da je prava izbira bencinar. Verjetno da tahud diesel ne bo dost dober za pravo mačko. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
strumf666
Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14 Prispevkov: 217 Kraj: Krško
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|