| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2013 00:06 Naslov sporočila: |
|
|
Čestitam Aljoša, za nakup... navigacijske naprave. Vidim da si čisto navdušen! Pa še avto si dobil za povrh...  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2013 00:22 Naslov sporočila: |
|
|
| before je napisal/a: | Čestitam Aljoša, za nakup... navigacijske naprave. Vidim da si čisto navdušen! Pa še avto si dobil za povrh...  |
Mislim da bo navdušenje hitro minilo, ko bodo vsak mesec prihajale položnice za lizing.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2013 01:07 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | before je napisal/a: | Čestitam Aljoša, za nakup... navigacijske naprave. Vidim da si čisto navdušen! Pa še avto si dobil za povrh...  |
Mislim da bo navdušenje hitro minilo, ko bodo vsak mesec prihajale položnice za lizing.  |
Dokler da bo minilo navdušenje pa se boš tudi na položnice že navadil.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2013 08:01 Naslov sporočila: |
|
|
| Obroki so karlepa stvar, se vlečejo k hudič. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50 Prispevkov: 317 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2013 09:33 Naslov sporočila: |
|
|
Otroci so verjetno tudi navdušeni nad cool avtom:
 _________________ “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Stephen Hawking |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Dec 12, 2013 16:37 Naslov sporočila: |
|
|
| Edvard je napisal/a: | Otroci so verjetno tudi navdušeni nad cool avtom:
 |
Dobra fora
Ja cool je, vsi navdušeni. Foter hi-tech ljubitelj nad vgrajeno tehnologijo, naprednimi pomagali, žena nad prostornostjo, udobnostjo, otroci pa itak ko se končno ne rabijo več stiskat kot sardine v konzervi. Napram prejšnjem je za peljat fantazija. Pa ima foter spet eno špiliko.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
strumf666
Pridružen/-a: Sob Feb 2011 3:14 Prispevkov: 217 Kraj: Krško
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
M71

Pridružen/-a: Ned Okt 2012 11:21 Prispevkov: 40 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Dec 13, 2013 20:05 Naslov sporočila: |
|
|
| strumf666 je napisal/a: | http://www.24ur.com/bogat-mladoletnik-ki-je-pijan-povozil-stiri-osebe-namesto-v-zapor-odkorakal-na-prostost.html
Krasno... |
da ni sodnica slučajno Slovenka? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Simon Limon
Pridružen/-a: Sre Apr 2013 16:08 Prispevkov: 58 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pet Dec 13, 2013 20:17 Naslov sporočila: |
|
|
Ne razumem, kako ste nekateri lahko navdušeni nad Peugeotom. Doma pa sistemi za reprodukcijo zvoka, ki jim stalno nekaj spreminjate in iščete sveti frekvenčni gral. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 13, 2013 21:09 Naslov sporočila: |
|
|
| če imaš avto samo za vožnjo brez kakih dirkaških ambicij ali za postavljanje je lahko čisto dobra izbira, vozil skoraj desetletje 307 in sedaj 407 pa se mi zdi da bo naslednji spet Peugeot, nemce vozim kar nekaj v službi in tudi prej sem jih vozil pa vedno več problemov kot z francozi, poševnookih avtov pač ne maram niti videti kaj mi potem še ostane-prosim ne mi o Škodah ali Volvo, nikoli več... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pet Dec 13, 2013 22:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Simon Limon je napisal/a: | Ne razumem, kako ste nekateri lahko navdušeni nad Peugeotom. Doma pa sistemi za reprodukcijo zvoka, ki jim stalno nekaj spreminjate in iščete sveti frekvenčni gral. |
Čist simpl... stvar okusa. Kot pri ženskah, hrani, pijači, zvoku, itd, so nam všeč različni avti in prav je tako.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pet Dec 13, 2013 23:04 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofrik je napisal/a: | | ...kaj mi potem še ostane... |
Ostane ti "samo" še svetovna avtomobilska velesila - Amerika! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
strumf666
|
Objavljeno: Sob Dec 14, 2013 15:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Simon Limon je napisal/a: | Ne razumem, kako ste nekateri lahko navdušeni nad Peugeotom. Doma pa sistemi za reprodukcijo zvoka, ki jim stalno nekaj spreminjate in iščete sveti frekvenčni gral. |
Glede na to, da popolna znamka ne obstaja ne pri avtomobilih, ne pri HiFi-ju, oziroma sploh ne obstaja, si pač vsak izbere nekaj po svojem okusu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
M71

Pridružen/-a: Ned Okt 2012 11:21 Prispevkov: 40 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sob Dec 14, 2013 17:55 Naslov sporočila: |
|
|
| strumf666 je napisal/a: | | , si pač vsak izbere nekaj po svojem okusu. |
še bolj pa po svojih finančnih (ne)zmožnostih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
strumf666
|
Objavljeno: Ned Dec 15, 2013 12:15 Naslov sporočila: |
|
|
| Izbira je (skoraj) zmerom, tako da finance določajo zgolj mejo med sanjami in realnostjo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|