Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Squeezebox tema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 140, 141, 142  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 02, 2013 17:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako da ne?
Lampizator DIY navodila v besedi in sliki Very Happy
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 17:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam probleme s SB, konstantno. Javlja mi Problem Connecting in se ne poveže s glasbo na disku. Internetni radio ponavadi dela, sedaj tudi to več ne. Na kontrolerju sveti rdeč gumb za wi-fi.
Omrežje mi drugače dela brez problemov, ipad, iphone, tv mediashare, PS3 media server, vse dele odlično, nikoli problemov.
Imam na novo inštaliran SB server, računalnik in disk sta nova, zbirka je poskenirana.
Web control ne dela, Logitech Media Server piše da dela, vendar melje v prazno.

Ko vse odinštaliram in resetiram dela, vendar je čez dan, dva problem spet tu. Računalnik in Media server sta prižgana 24/7.

Mi zna kdo pomagat, sem že obupal nad SB-jem.

Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Numb

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 18:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa še to, ko vse restartiram mi za povrh ne najde playerja.
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 11:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne obupat! Smile
Tudi sam imam malce podoben problem. Laufam SB brez računalnika in mi lokalni server dol pada. "Local music service has stopped due to a problem". No potem se recimo vnese in ene par dni dela, ko pa ga ročno ustavim in ponovim skeniranje zaradi novih albumov traja ene par poskusov da je zopet stabilen. Poleg tega mi piše "Scanning media for files, please wait..." in to vedno, kakor da nikoli ne preskenira do konca. Nočem pa dati novega FWja 7.7.., ker naj bi bil še slabši.
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 12:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ampak nimam volje se s tem ubadat vsak teden znova. Včeraj sem porabil dobro uro, da sem ga vzpostavil, sedaj dela odlično, mapak vem, da ko ga ne bom uporabljal nekaj dni bo spet isto.

Tudi sam imam problem s skeniranjem, in ta čas ko mi skenira je mrtev, noče pa prekiniti skeniranja, skeniranje pa ob 3 tera disku traja cel dan.
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 13:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Si poizkusil z resetom na tovarniške nastavitve? To dostikrat pomaga.

Ne bi bilo švoh prečekirat malo slimdevices foruma, na njem še vedno dogaja. Sigurno ti bodo fantje rade volje pomagali.

Jaz ga zadnje čase ne spremljam več, ker odkar so brihtne Logitechove buče te zadevšne postavile na stranski tir in nimajo več prihodnosti, niso več predmet mojega zanimanja ter nisem več na tekočem kaj dogaja, problemi z novejšimi verzijami softvera,... tako ti nažalost ne znam kaj pametnega svetovat, razen reseta.

Od softvera pa lahko iz lastnih izkušenj priporočim verzijo 7.7.2. r33893. Ta pri meni dela za prste polizat.

lp
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 13:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Factory reset naredim vsakič, v bistvu ga moram Laughing
Nazaj na vrh
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 14:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čimprej prodaj dokler še ima ceno in prešaltaj na nekaj kar ima prihodnost in je stabilno.
Nazaj na vrh
cink

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 14:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gash je napisal/a:
Čimprej prodaj dokler še ima ceno in prešaltaj na nekaj kar ima prihodnost in je stabilno.

To pa je? (ne reči Sonos, ker že dolgo nima razvoja)
Nazaj na vrh
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 14:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ah teh streamerjev je zdaj polno. sonos je eden od njih. lahko ostane tudi na logitechu. so druge teme za to
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 18:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Alternative obstajajo, samo so bistveno dražje in večinoma manj zmogljive od SB.
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 20:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cink je napisal/a:
gash je napisal/a:

To pa je? (ne reči Sonos, ker že dolgo nima razvoja)

Od kod ti ta informacija? Saj migajo.
Nazaj na vrh
Janko1

Pridružen/-a: Čet Nov 2010 18:01
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 20:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Neutral

Nazadnje urejal/a Janko1 Ned Mar 24, 2013 09:43; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 15, 2013 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Te nastavitve so za Toucha.

Kaj pa za Classica?
Numb

PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2013 10:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bolj berem, bolj sem mnenja da je SB edina opcija. Vse ostalo je trikrat dražje in naprej, berem pa mnenja pri teh zadevah in povsod se pojavljajo odgovori da SB opravlja to enako ali bolje.

Našel sem edino Kaiser Baas, je kdo kaj bral o tem. Ali obstaja kaj kar sem falil?

Apple tv je uporaben?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 140, 141, 142  Naslednja
Stran 121 od 142

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu