Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nuforce ojačevalniki
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 47, 48, 49  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 30, 2012 22:54    Naslov sporočila: Re: DDA-100 Odgovori s citatom

audio_holic je napisal/a:
Čav Aljoša.

Do sedaj se bil do mini "oscilatorčkov" skeptičen, vendat me po tvoji izkušnji vedno bolj mika slišat bratenje malega Nufurčka z slabo občutljivimi Amphioni na lastna ušesa. Če pa bo kak po naključju zašel v Ljubljansko kotlino, pa se takoj pofočkam Cool

lp

Andrej

Ni blema. Do četrtka je oboje na posoji, čez vikend se špilčkam jaz, polj pa kamot dobiš za nekaj dni če želiš.

Ja mališan me je ful navdušil. Ni to performansa dac-9 & reference 9 V3 kombinacije, daleč od tega, to niti nisem pričakoval, ampak za svoj denar pa adijo pamet.

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 04:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ven je prišel novi ojačevalnik za slušalke HAP-100:

Zadevšna laufa v A klasi, spravljena je v isto malo seksi ohišje kot DDA-100, pod haubo pa uporabljene rešitve iz mnogo dražjega predojačevalnika P-20.

Grafi in specifikacije superiorni, enako obljubljajo za zvok. Živi bili pa videli.

Če koga zanima več evo tule.

Aja, DDA-100 pa je bil medtem na CNET-u poleg luštnih rezolutnih Raidho zvočnikov, Thorens gramofona, KEF monitorcev, Jeff Rowland ojačevalnika,... izbran za eno desetih najlepših audio naprav na svetu. Evo tukaj izbor vseh desetih.
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 07:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a digitalnega vhoda pa ne bi dali.. saj logično, če hočejo še kak DAC prodat..

škoda.. zgleda obetavno, a škoda.. Confused
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 08:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zanimivo, lahko bi bil še malo močnejši imho, današnje slušalke se nič ne branijo rezerve v moči.

Vizualno pa lepo pašejo skupaj teli H/DXX-100, čeprav mi je že težko ločit po imenu, ker so si precej podobna. Laughing
Nazaj na vrh
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 08:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale NuForce malo na Apple vleče, a ne? Lepa naprava, to kar dela, dela vrhunsko, ampak z omejitvami. Bi na iPadu kak video prispevek pogledal, pa ne gre, ker ni podpore za video streaming, bi radio poslušal ali si novi avto ogledal, pa flash ne dela. Po dvajsetih letih na applih, sem si na koncu androida omislil in nič mi ne manjka.

Včasih smo imeri receiver, ki je združeval vse funkcije, ki si jih potreboval v eni škatli.
Še vedno ne najdem odgovor, kako funkcionalno zasnovati svoj sistem z NuForce napravami, da bom lahko poslušal na zvočnike in (valda) tudi na slušalke. Če si omislim DDA-100 ali pa PA-20 s končno stopnjo, kam naj vtaknem slušalke? Moram imeti posebni ojačevalnik s svojom dacom? Kako oboje priklopiti na source, ne da bi kable preklapljal? A je edini odgovor v (neravnopoceni) DAC9?
Prvi pogled na HAP-100 je bil obetajoč, pač imaš dve lični škatli za dve funkciji. Sprejmem, (in v končni fazi) tudi plačam. Pogled na zadnjo stran z analognimi priključki pa... Aljoša, kje si?
Nazaj na vrh
Špilferderber

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 10:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se mi zdi, da bo zaenkrat še kr lepo Icon HDP (fantastično) opravljal svoje poslanstvo..
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 11:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Edvard je napisal/a:
Tale NuForce malo na Apple vleče, a ne? Lepa naprava, to kar dela, dela vrhunsko, ampak z omejitvami. Bi na iPadu kak video prispevek pogledal, pa ne gre, ker ni podpore za video streaming, bi radio poslušal ali si novi avto ogledal, pa flash ne dela. Po dvajsetih letih na applih, sem si na koncu androida omislil in nič mi ne manjka.

Flash na iPadu tudi jaz pogrešam. Sicer obstajajo aplikacije ki to omogočijo, kot je recimo tale Puffin za 3 dolarje, ampak ni pa to bliskovito hitro. Android pa je s svojo zadnjo edicijo že lepo zrel operacijski sistem ja. Smile

Edvard je napisal/a:

Še vedno ne najdem odgovor, kako funkcionalno zasnovati svoj sistem z NuForce napravami, da bom lahko poslušal na zvočnike in (valda) tudi na slušalke. Če si omislim DDA-100 ali pa PA-20 s končno stopnjo, kam naj vtaknem slušalke? Moram imeti posebni ojačevalnik s svojom dacom? Kako oboje priklopiti na source, ne da bi kable preklapljal? A je edini odgovor v (neravnopoceni) DAC9?
Prvi pogled na HAP-100 je bil obetajoč, pač imaš dve lični škatli za dve funkciji. Sprejmem, (in v končni fazi) tudi plačam. Pogled na zadnjo stran z analognimi priključki pa... Aljoša, kje si?

a) DAC-9 direkt na končno stopnjo. S svojimi 4V na RCA izhodu in 8V na XLR izhodu bo vadil dušo vsaki. In se izogneš stroškom predojačevalnika.

b) Cenejši DAC-100 in njihova nova 100W končna STA-100. Ali probat če lepo poganja tudi končne drugih proizvajalcev. Če ne pa nek predojačevalnik vmes. z DAC-100 se še nisem špilal in ne znam nič reči iz prve roke kako se obnese vezan direkt na končne. Z njihovim STA-100 bo ziher pasalo kot ata na mlado ljubico, saj je namenjeno da dela skupaj.

lp

Nazadnje urejal/a audiofill Pet Sep 07, 2012 12:26; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 07, 2012 11:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
se mi zdi, da bo zaenkrat še kr lepo Icon HDP (fantastično) opravljal svoje poslanstvo..

Tamali HDP je fantazija za svoj denar. Če je dovolj dober za Skywalker sound divizijo Lucas filma, eno največjih audio post produkcijskih kompanij na planetu, polj je tudi za nas navadne smrtnike. Very Happy
Nazaj na vrh
AndrewPee

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 11:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bogato v spalnici...

Amphion ION+ skupaj z Nuforce DDA-100, izvor je Squeezebox Duet.

Če kdo hoče poslušat, lahko samo punce v spalnico vabim.

Drugače pa deluje vse preko wi-fi, brez zamika ali čakanja.

Nazaj na vrh
Špilferderber

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 11:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja pa iii Twisted Evil
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 12:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

važič.
Nazaj na vrh
cink

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 14:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DAA-100 že prodaja kdo v Evropi?
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 14:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

rabiš?
Nazaj na vrh
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 14:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.mydiscount.ch/de/products/802820
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Sep 21, 2012 16:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz še zmeraj nisem priklopil nazaj A sistema, mi tamali set DDA-100 z amfijončki nudi toliko užitkov, da zaenkrat še ne pogrešam tako hudo taglavnega mašineraja. Amfijončki že pri nizki jakosti delujejo homogeno, uravnoteženo, jih ni treba nič odpirat da zašpilajo, pravi užitek jih je poslušat potiho oziroma na sobni jakosti.

Je pa fora... marsikdo ki jih pride poslušat s skepso, tako mali boksi ne morejo špilat, pač kao neki Logitech plastik fantastik za par deset eur, je presenečen. Ko čuje da koštajo slabega jurčka itak zmajevanje z glavo, češ si čisto prštekan, toliko denarja za tako male igračke, po prvih taktih pa često jezik do podna kako velik sound iz te majčkene kombinacije za jurčka in pol. V nadaljevanju pa klasika ono ne me no farbat kje imaš skrit subwoofer hehe. Kakšno veliko sobo ziher ne zapolnijo z zvokom, pa za nabijanje tudi niso, logično glede na mali dizajn in 50W zadaj, za mojih trenutnih 14 kvadratov pa čisto okej. Razz
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 47, 48, 49  Naslednja
Stran 44 od 49

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu