Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nuforce DAC-9
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 08:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
before je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
igor0203 je napisal/a:
Novega NuForca? Twisted Evil

Kaj misliš? Twisted Evil

... in sliši na ime DAC-9. A ne?

Jaaaaaa! Je že prispel iz amerike k EU distributerju. To je bilo pa ultra brzinsko. Cool Trenutno edini z vgrajenim najnovejšim 24/192 async usb modulom v evropi. Čez vikend ga premierno pokažejo na hifi showu (so obljubili da bodo z njim delali z rokavicami hehe) nato pa pravac via audiofill. To bo urnebes doma. Smile

Aljoša...
Kaj pa tole?

Though labelled DAC-1, this new unit is also a digital preamp featuring 24/192 SPDIF, Toslink and USB. Priced at $995 and available sometime in March or April, it also includes a remote.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 09:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DAC-1 je nižji rang od DAC-9. Tokrat sem rekel hočem orenk dac ali nič. Ne bom več štrikal z nekimi poceni na pol rešitvami in potem moril ubogega dr. storma, ki ima vsega tega štrapciranja že ziher poln kufer. No, mališan se že veselo uigrava za hifi show. Fakini vsake toliko pošljejo fotke nastajajočega sistema v hotelski sobi, da sem ja cel zrajcan. Laughing Včeraj zvečer je že žvrgolel z mac mini in futral končne stopnje.

Aja želel pa sem izključno srebrnega, ker bom v prihodnosti verjetno upiknil mac mini, da se bo barvno ujemalo. Kajti odkar sem lani slišal kako preko usb funkcionira kombinacija mac mini & DAC-9, nisem mogel več spat. Proklet bodi dr. sah, zaradi tebe vse to! Laughing

Vulgaris napajalni kabel. Pa ne za feršterkerijo temveč mac minija! Smile

Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 10:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

a so tole zgoraj moj sistem slikali?
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 10:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ti pa samo tiho bodi ko si kriv za moje pufe. Da mi lep čas ne prideš več k bajti s kako novotarijo. Laughing
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 11:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz pa bil sveto prepričan in zastopil, da boš nabavljal Transparent kablovje.. eh, silly me.. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 11:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Ti pa samo tiho bodi ko si kriv za moje pufe. Da mi lep čas ne prideš več k bajti s kako novotarijo. Laughing

čaki čaki, a potem čez dva mesece ne smem priti z REF 20? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 15:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:

NE! Imaš prepoved približevanja na 100 metrov Exclamation

Dve frišni s showa z novim predojačevalnikom P20 in novimi Polk Audio zvočniki:

Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 18:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
dr.sah je napisal/a:

NE! Imaš prepoved približevanja na 100 metrov Exclamation

Ja ja... Aljoša! Tukaj na forumu si načelen in čvrst, mimo naših oči pa te kar vidim kako se šetaš okoli dr.sah-a - kot maček okoli vrele kaše! Laughing

Zdaj pa resno: torej ima NuForce (že spet) novo končno stopnjo?
V čem je razlika med REF 20 in REF 18?
Dr.sah, povej!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 20, 2012 19:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm, kaj dosti povedati ne morem, ker nimam informacij. V prodaji bosta obe verziji, 18 in 20. Seveda bo tudi možna nadgradnja iz 18 na 20.
V osnovi bo ref 20 bistveno močnejši, nekaj čez 300W/8ohm, to, in nekaj bonbončkov, ki bodo zvok dvignili na boljšo raven. Ohišje ostaja isto.
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 21, 2012 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
before je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
igor0203 je napisal/a:
Novega NuForca? Twisted Evil

Kaj misliš? Twisted Evil

... in sliši na ime DAC-9. A ne?

Jaaaaaa! Je že prispel iz amerike k EU distributerju. To je bilo pa ultra brzinsko. Cool Trenutno edini z vgrajenim najnovejšim 24/192 async usb modulom v evropi. Čez vikend ga premierno pokažejo na hifi showu (so obljubili da bodo z njim delali z rokavicami hehe) nato pa pravac via audiofill. To bo urnebes doma. Smile

Na katerem Hi-FI showu, a je kje v bližini?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 21, 2012 17:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Švedska.
Nazaj na vrh
AndrewPee

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 16:22
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2012 07:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še nekaj ur do konca avkcije, če koga srbi:

http://www.ebay.at/itm/NUFORCE-DAC-9-dac-headphone-amp-pre-amp-/160783364526?pt=UK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_CDPlayerSeparates&hash=item256f6f71ae
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2012 12:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jest ga gledam, samo mi je sumljivo dejstvo, da ga je prodajalec že enkrat prodal, pa potem dobil nazaj.

Odgovoril mi je, da ga je po prejetju ponovno stestiral in da vse dela b.p., da ga kupec verjetno ni znal uporabljati. Kljub temu, da je DAC-9 star manj kot eno leto, je tudi rekel, da garancija ni prenosljiva.

Cena je tudi že kar konkretna, tako da bom videl ali ja ali ne.
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2012 12:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolk pa tale Nuforce nov pride?
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 24, 2012 13:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

1600-1700 eur
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 2 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu