| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
newton heath
Pridružen/-a: Tor Jun 2010 12:04 Prispevkov: 14 Kraj: Slovenija
|
Objavljeno: Tor Maj 24, 2011 18:18 Naslov sporočila: problemi z daljincem |
|
|
Zdravo! Imam nenavaden problem.
Sem lastnik plazme LG 60 PK950, SACD Marantz SA7003 in ostalih komponent. Problem nastane pri hkratnemu gledanju televizije in poslusanju glasbe na cd playerju. Ko prestavljam programe na televiziji s tv daljincem se hkrati prestavljajo tudi komadi na sacd playerju. Zanimivo je to, da se to ne dogaja vedno ampak samo obcasno.
Ima kdo kaksno idejo? Ocitno gre za motnjo frekvenc, vendar nimam ideje kako to resiti.
Lep pozdrav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Maj 24, 2011 18:28 Naslov sporočila: |
|
|
Ne bo šlo razen če obstaja kak nov softver za katere od teh dveh naprav , v katerem so interference odpravljene.
Imel podobne probleme z AV receiver in Olive 4hd streamer, pa je bil po novem softwaru problem odpravljen.
Kontaktiraj proizvajalca, verjetno jim je problem znan. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Maj 25, 2011 15:15 Naslov sporočila: |
|
|
meni je pa super, da mi audio analogue daljinec ojačevalca dela tudi na marantzovem cdp (samo stop, play, skip back in forward). zakon  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Maj 25, 2011 16:01 Naslov sporočila: |
|
|
Problem je takrat , ko samo "obrobno" dela, se pravi, da včasih moti včasih ne. Tak primer sem imel sam in tudi zgornji primer bi naj bil tak. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|