Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Čorba
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 137, 138, 139  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Če bi izbirali naj cestnega idiota, bi tale biser spodaj sigurno prejel titulo...

Šentviški predor - video

Shocked Shocked Shocked

Sprva se res mogi zgražamo ob takšnih posnetkih, a pristojni državni organi za promet so tisti, ki bi morali ukrepati. Moje mnenje je, da za starejše voznike ni dovolj, da morajo na vsakih nekaj let na zdravniški pregled. Morali bi jih tudi povabiti na kakšno dodatno izobraževanje (da malo "updetajo" svoje znanje cestno prometnih predpisov), saj se je od časov, ko so oni opravili vozniški izpit, marsikaj spremenilo v prometu (krožišča, enosmerne ceste, avtoceste...). Ko pa temu nepoznavanju novih prometnih okoliščin dodamo še bolezen (demenco, slabši vid, počasnejše reakcije), so izpolnjeni vsi pogoji za katastrofo na cesti.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 20:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Take stvari se pogosto dogajajo zaradi stav. Toliko in toliko EUR če si kdo to upa. Podobno kot z vzvratnim prehtevanjem itn..

Ni pa to pretirano varno.
matejS

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:07
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 21, 2010 20:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moje mnenje je sledeče: v prometu moram predvsem paziti/spremljati na druge in se temu prilagoditi. Banalen primer je, se odmakniti na prehitevalni pas na avtocesti. Opažam, da je veliko voznikov, ki komaj "hendlajo" sebe. Imajo točno določeno pot in ne odstopajo od tega.
Zato sem za to, da se preverja voznikove sposobnosti.
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010 05:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ženski nogomet - pa pravijo da so nežna in prijetna bitja?!????
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 09:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Takšne koreografije pa še niste videli. Garantiram! Smile

http://www.youtube.com/watch?v=0bt9xBuGWgw
Nazaj na vrh
SCHalko

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010 09:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super! Tale tudi ni slaba:
http://www.youtube.com/watch?v=GYMBIGTteWA&feature=related
Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 10:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem ali bi napisal ali ne in v katero temo sploh. Po eni strani spada med vice, po drugi strani je pa še kako resno.

V glavnem... včeraj zvečer nekaj delam na računalniku in za foro vmes zaidem na klepet. Nisem bil že skoraj 10 let, pa da vidim. Takrat si moral imeti inštaliran IRC program, pa neke serverje notri vpisovati, danes pa vidim da je to moderno. Ne rabiš nič, klepetaš kar v brskalniku.

No, tako okoli polnoči mene klikne neki tipson in pove, da bi rad, da ga gledam preko spletne kamere, kako si on nekaj debelega tlači v ritkico. Laughing Skoraj sem crknil od smeha. Laughing Odgovorim mu z dolgim hehehehe, pa kje me najdeš j**** v glavo. On nazaj z jeznim smajlijem in kaj se delam norca iz njega, saj on to čisto resno. Ga skenslam na brzino.

Ni bilo 15 minut, ko me klikne naslednji in vpraša če imam partnerko. Povem da ja, nato tipson izjavi da mi da 100 eur, če lahko samo povoha roko moje partnerke, ki bi si jo prej podrgnila po ******. Laughing Z moje strani spet glasen krohot in cancel. Laughing

Mater sem cepec, to bi mi bilo najlažje zasluženih 100 eur v življenju. Laughing Parkrat takole, pa imam nov feršterker. Laughing

Zdaj resneje... ko se je smeh polegel, sem začel razmišljati širše. Imam otroke, ki pač kot vsi dandanašnji otroci med drugim tudi chatajo preko neta. Če sem jaz v teh pol ure doživel dva "srečanja bližnje vrste", kolikšnim nevarnostim (pa dobesedno nevarnostim) so šele izpostavljeni oni kot krhka odraščajoča bitja, ki na chatu preživijo veliko časa. Tu so pedofili, psihopati, takšne in drugačne budale... in od nedolžnega chata, pa do neljubih posledic ni daleč. Confused

Point... v kolikor še niste, podučite svoje otroke o nevarnostih interneta. Kaj lahko, kaj ne. Mi bomo vsekakor danes doma imeli učno uro.

lp
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 10:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

morda je tale stran za preverit:
http://www.safe.si/

lahko pa otrokom tudi omejiš dostop do interneta, obstaja malo morje programov ki ti to omogočijo

LP
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 11:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Ne vem ali bi napisal ali ne in v katero temo sploh. Po eni strani spada med vice, po drugi strani je pa še kako resno.

V glavnem... včeraj zvečer nekaj delam na računalniku in za foro vmes zaidem na klepet. Nisem bil že skoraj 10 let, pa da vidim. Takrat si moral imeti inštaliran IRC program, pa neke serverje notri vpisovati, danes pa vidim da je to moderno. Ne rabiš nič, klepetaš kar v brskalniku.

No, tako okoli polnoči mene klikne neki tipson in pove, da bi rad, da ga gledam preko spletne kamere, kako si on nekaj debelega tlači v ritkico. Laughing Skoraj sem crknil od smeha. Laughing Odgovorim mu z dolgim hehehehe, pa kje me najdeš j**** v glavo. On nazaj z jeznim smajlijem in kaj se delam norca iz njega, saj on to čisto resno. Ga skenslam na brzino.

Ni bilo 15 minut, ko me klikne naslednji in vpraša če imam partnerko. Povem da ja, nato tipson izjavi da mi da 100 eur, če lahko samo povoha roko moje partnerke, ki bi si jo prej podrgnila po ******. Laughing Z moje strani spet glasen krohot in cancel. Laughing

Mater sem cepec, to bi mi bilo najlažje zasluženih 100 eur v življenju. Laughing Parkrat takole, pa imam nov feršterker. Laughing

Zdaj resneje... ko se je smeh polegel, sem začel razmišljati širše. Imam otroke, ki pač kot vsi dandanašnji otroci med drugim tudi chatajo preko neta. Če sem jaz v teh pol ure doživel dva "srečanja bližnje vrste", kolikšnim nevarnostim (pa dobesedno nevarnostim) so šele izpostavljeni oni kot krhka odraščajoča bitja, ki na chatu preživijo veliko časa. Tu so pedofili, psihopati, takšne in drugačne budale... in od nedolžnega chata, pa do neljubih posledic ni daleč. Confused

Point... v kolikor še niste, podučite svoje otroke o nevarnostih interneta. Kaj lahko, kaj ne. Mi bomo vsekakor danes doma imeli učno uro.

lp

zato sem jaz svoji 13 letni hčerki odklopil net,ker sem ugotovil da četa s starejšimi .zdaj gre lahko na net samo v moji prisotnosti na mojem računalniku.
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 28, 2010 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm, ti javni chati znajo biti res leglo takih ljudi/dogkotkov kot jih je odpisal audiofill. Kak skype in messenger sta že manj ogrožena, saj si sam izbiraš kontakte(+ block možnosti). Načeloma se držiš prijateljev in znancev med kontakti, tujih ne sprejemaš, ali pa prej preveriš, pa gre. Sicer pa sem to bolj aktivno počel kakih pet let nazaj, ampak princip ostaja isti.

Je pa bilo zanimivo pri kakšni kolegici ali drugem dekletu iz družbe, ko napadejo turki. En pove drugemu, drug tretjemu.. Potem pa jih je naenkrat mali miljon med kontakti.

Je pa tako da sami pogovori na to temo, ter prepovedi računalnika ne uspevajo ravno najbolje. Človek se pač mora sam naučit.
Podobno kot če nekoga ne bi spustili vozit avta, ker je to nevarno, dokler ne doseže tridesetega leta.
audiofill

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 22:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poglejte tole.

... tam nekje pri minuti in pol se šele začne orenk. Pozor tam nekje ob 03.20, ko pasirajo mimo ceste. Pa kaj si ja nor. Shocked Shocked Shocked
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 02:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Poglejte tole.

... tam nekje pri minuti in pol se šele začne orenk. Pozor tam nekje ob 03.20, ko pasirajo mimo ceste. Pa kaj si ja nor. Shocked Shocked Shocked

Nooorrooooo! Adrenalin ves čas v rdečih obratih!!!
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2010 19:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Laughing Laughing Laughing
Pravi "poznavalec"
http://www.bolha.com/oglas383753397/aux-podaljsek
Laughing Laughing Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2010 21:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://dne.enaa.com/Foto-TV-video/TV-in-video/Miran-Alisic-ne-bo-vec-komentiral-Formule-1.html

formula1 brez alešiča..
Nazaj na vrh
bfrenk

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 04, 2010 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
http://dne.enaa.com/Foto-TV-video/TV-in-video/Miran-Alisic-ne-bo-vec-komentiral-Formule-1.html

formula1 brez alešiča..

Very Happy Very Happy Very Happy YES Very Happy Very Happy Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 137, 138, 139  Naslednja
Stran 26 od 139

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu