| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Jan 21, 2010 19:59 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Če bi izbirali naj cestnega idiota, bi tale biser spodaj sigurno prejel titulo...
Šentviški predor - video
 |
Sprva se res mogi zgražamo ob takšnih posnetkih, a pristojni državni organi za promet so tisti, ki bi morali ukrepati. Moje mnenje je, da za starejše voznike ni dovolj, da morajo na vsakih nekaj let na zdravniški pregled. Morali bi jih tudi povabiti na kakšno dodatno izobraževanje (da malo "updetajo" svoje znanje cestno prometnih predpisov), saj se je od časov, ko so oni opravili vozniški izpit, marsikaj spremenilo v prometu (krožišča, enosmerne ceste, avtoceste...). Ko pa temu nepoznavanju novih prometnih okoliščin dodamo še bolezen (demenco, slabši vid, počasnejše reakcije), so izpolnjeni vsi pogoji za katastrofo na cesti. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Jan 21, 2010 20:51 Naslov sporočila: |
|
|
Take stvari se pogosto dogajajo zaradi stav. Toliko in toliko EUR če si kdo to upa. Podobno kot z vzvratnim prehtevanjem itn..
Ni pa to pretirano varno. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matejS
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:07 Prispevkov: 115 Kraj: Tabor
|
Objavljeno: Čet Jan 21, 2010 20:51 Naslov sporočila: |
|
|
Moje mnenje je sledeče: v prometu moram predvsem paziti/spremljati na druge in se temu prilagoditi. Banalen primer je, se odmakniti na prehitevalni pas na avtocesti. Opažam, da je veliko voznikov, ki komaj "hendlajo" sebe. Imajo točno določeno pot in ne odstopajo od tega.
Zato sem za to, da se preverja voznikove sposobnosti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Tor Jan 26, 2010 05:18 Naslov sporočila: |
|
|
| Ženski nogomet - pa pravijo da so nežna in prijetna bitja?!???? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
SCHalko
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49 Prispevkov: 166 Kraj: Velenje
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 10:32 Naslov sporočila: |
|
|
Ne vem ali bi napisal ali ne in v katero temo sploh. Po eni strani spada med vice, po drugi strani je pa še kako resno.
V glavnem... včeraj zvečer nekaj delam na računalniku in za foro vmes zaidem na klepet. Nisem bil že skoraj 10 let, pa da vidim. Takrat si moral imeti inštaliran IRC program, pa neke serverje notri vpisovati, danes pa vidim da je to moderno. Ne rabiš nič, klepetaš kar v brskalniku.
No, tako okoli polnoči mene klikne neki tipson in pove, da bi rad, da ga gledam preko spletne kamere, kako si on nekaj debelega tlači v ritkico. Skoraj sem crknil od smeha. Odgovorim mu z dolgim hehehehe, pa kje me najdeš j**** v glavo. On nazaj z jeznim smajlijem in kaj se delam norca iz njega, saj on to čisto resno. Ga skenslam na brzino.
Ni bilo 15 minut, ko me klikne naslednji in vpraša če imam partnerko. Povem da ja, nato tipson izjavi da mi da 100 eur, če lahko samo povoha roko moje partnerke, ki bi si jo prej podrgnila po ******. Z moje strani spet glasen krohot in cancel.
Mater sem cepec, to bi mi bilo najlažje zasluženih 100 eur v življenju. Parkrat takole, pa imam nov feršterker.
Zdaj resneje... ko se je smeh polegel, sem začel razmišljati širše. Imam otroke, ki pač kot vsi dandanašnji otroci med drugim tudi chatajo preko neta. Če sem jaz v teh pol ure doživel dva "srečanja bližnje vrste", kolikšnim nevarnostim (pa dobesedno nevarnostim) so šele izpostavljeni oni kot krhka odraščajoča bitja, ki na chatu preživijo veliko časa. Tu so pedofili, psihopati, takšne in drugačne budale... in od nedolžnega chata, pa do neljubih posledic ni daleč.
Point... v kolikor še niste, podučite svoje otroke o nevarnostih interneta. Kaj lahko, kaj ne. Mi bomo vsekakor danes doma imeli učno uro.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 10:51 Naslov sporočila: |
|
|
morda je tale stran za preverit:
http://www.safe.si/
lahko pa otrokom tudi omejiš dostop do interneta, obstaja malo morje programov ki ti to omogočijo
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 11:08 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Ne vem ali bi napisal ali ne in v katero temo sploh. Po eni strani spada med vice, po drugi strani je pa še kako resno.
V glavnem... včeraj zvečer nekaj delam na računalniku in za foro vmes zaidem na klepet. Nisem bil že skoraj 10 let, pa da vidim. Takrat si moral imeti inštaliran IRC program, pa neke serverje notri vpisovati, danes pa vidim da je to moderno. Ne rabiš nič, klepetaš kar v brskalniku.
No, tako okoli polnoči mene klikne neki tipson in pove, da bi rad, da ga gledam preko spletne kamere, kako si on nekaj debelega tlači v ritkico. Skoraj sem crknil od smeha. Odgovorim mu z dolgim hehehehe, pa kje me najdeš j**** v glavo. On nazaj z jeznim smajlijem in kaj se delam norca iz njega, saj on to čisto resno. Ga skenslam na brzino.
Ni bilo 15 minut, ko me klikne naslednji in vpraša če imam partnerko. Povem da ja, nato tipson izjavi da mi da 100 eur, če lahko samo povoha roko moje partnerke, ki bi si jo prej podrgnila po ******. Z moje strani spet glasen krohot in cancel.
Mater sem cepec, to bi mi bilo najlažje zasluženih 100 eur v življenju. Parkrat takole, pa imam nov feršterker.
Zdaj resneje... ko se je smeh polegel, sem začel razmišljati širše. Imam otroke, ki pač kot vsi dandanašnji otroci med drugim tudi chatajo preko neta. Če sem jaz v teh pol ure doživel dva "srečanja bližnje vrste", kolikšnim nevarnostim (pa dobesedno nevarnostim) so šele izpostavljeni oni kot krhka odraščajoča bitja, ki na chatu preživijo veliko časa. Tu so pedofili, psihopati, takšne in drugačne budale... in od nedolžnega chata, pa do neljubih posledic ni daleč.
Point... v kolikor še niste, podučite svoje otroke o nevarnostih interneta. Kaj lahko, kaj ne. Mi bomo vsekakor danes doma imeli učno uro.
lp |
zato sem jaz svoji 13 letni hčerki odklopil net,ker sem ugotovil da četa s starejšimi .zdaj gre lahko na net samo v moji prisotnosti na mojem računalniku. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Jan 28, 2010 11:35 Naslov sporočila: |
|
|
Hm, ti javni chati znajo biti res leglo takih ljudi/dogkotkov kot jih je odpisal audiofill. Kak skype in messenger sta že manj ogrožena, saj si sam izbiraš kontakte(+ block možnosti). Načeloma se držiš prijateljev in znancev med kontakti, tujih ne sprejemaš, ali pa prej preveriš, pa gre. Sicer pa sem to bolj aktivno počel kakih pet let nazaj, ampak princip ostaja isti.
Je pa bilo zanimivo pri kakšni kolegici ali drugem dekletu iz družbe, ko napadejo turki. En pove drugemu, drug tretjemu.. Potem pa jih je naenkrat mali miljon med kontakti.
Je pa tako da sami pogovori na to temo, ter prepovedi računalnika ne uspevajo ravno najbolje. Človek se pač mora sam naučit.
Podobno kot če nekoga ne bi spustili vozit avta, ker je to nevarno, dokler ne doseže tridesetega leta. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Ned Jan 31, 2010 22:41 Naslov sporočila: |
|
|
Poglejte tole.
... tam nekje pri minuti in pol se šele začne orenk. Pozor tam nekje ob 03.20, ko pasirajo mimo ceste. Pa kaj si ja nor.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pon Feb 01, 2010 02:27 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Poglejte tole.
... tam nekje pri minuti in pol se šele začne orenk. Pozor tam nekje ob 03.20, ko pasirajo mimo ceste. Pa kaj si ja nor.  |
Nooorrooooo! Adrenalin ves čas v rdečih obratih!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bfrenk
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54 Prispevkov: 23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 21:20 Naslov sporočila: |
|
|
| knap je napisal/a: | http://dne.enaa.com/Foto-TV-video/TV-in-video/Miran-Alisic-ne-bo-vec-komentiral-Formule-1.html
formula1 brez alešiča.. |
YES  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|