Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

AUDIODIY SREČANJE- VRANSKO 2009-PART 2
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 18, 2009 20:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tj je napisal/a:
Bom plato prinesu - pomojem je lažji kot pa kaki velki zvočniki Very Happy

to pa zihr,ker ta veliki k1 imajo čez 100 kg. Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Torej drugo srečanje na Vranskem je končano Laughing
Počasi smo pospravili stvari ter se odpravili domov,prvi vtisi vsekakor zelo pozitivni ,sicer pa bom več napisal jutri ter v naslednjih dneh,prav tako bom pripopal tudi slikice ki so nastale Laughing

Ena za pokušino Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 22:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tale dva zvočnika na zgornji fotki pa si bom zapomnil. To je pa tako kvalitetno obdelano, da samo stojiš in gledaš. Nisem mogel zapustiti sobe, ne da bi ju malo "pošlatal za rit". Very Happy Res, vsaka čast majstrom ki so ju spravili skupaj. Cool

Rad bi se zahvalil organizatorjem za lep sprejem in pogostitev. Skopo odmerjen čas ki sem ga zaradi službenih obveznosti imel na voljo za srečanje, je minil kot bi trenil in je bilo spet treba nazaj v realnost. Veseli me, da sem imel možnost srečati tako stare prijatelje, kot spoznati nove. Cool

Kaj dosti poslušati nažalost nisem imel časa, sem si pa zato z zanimanjem ogledal razstavljene samogradnje zvočnikov. Vse kar sem videl je vizualno dajalo vtis orenk izdelanega izdelka, za kar vsem majstrom vsaka čast. Res! Cool Upam, da slučajno nisem spregledal česa ostalega (kakšen diy ojačevalnik in podobno). Če slučajno sem, pa si bom zato s toliko večjim veseljem ogledal Pincove fotke, kjer bo to sigurno gor.

Da ne pozabim ck-ja in njegovih diy izdelkov za akustični tretman sobe... človek res obvlada in od njega se o tem segmentu ki ogromno vpliva na kvaliteto zvoka in na katerega v dosti primerih ne polagamo dovolj pozornosti (vsaj jaz sem že eden takšnih, odkrito priznam) da marsikaj naučiti. Njegovi izdelki niti pod razno niso izgledali švoh in to bi se dalo z malo domišljije vkomponirati v bilo katero sobo. Mene je prepričal in ko čez par let upam da dočakam svojo hifi sobo (da bi le bog čimprej vzel recesijo), nabavim absorbcijski material, pol kilometra filca in gremo naši. Smile

lp
Nazaj na vrh
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 22:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni je žal samo, da sem imel tako malo časa, da se še posloviti nisem utegnil pošteno. Drugače pa svaka čast organizatorjem, da se potrudijo in pripravijo stvari. Res fajn in zame tudi poučno, zlasti v "absorpcijski" sobi.
Nazaj na vrh
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 23:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav.

Se pridružujem čestitkam Aljoše, za prijeten sprejem v prijetnem vzdušju ljubiteljev samogradenj in dobrega zvoka.
Dan je minil v zanimivem kramljanju o tem in onem, s starimi in novimi obrazi. Slišat in videt se je dalo kar nekaj zanimivih stvari, kaj več pa bodo pokazale fotografije.
Vsekakor mojstru Mihi, ki res obvlada delo z lesom, tako kot se od mojstra pričakuje. Vsaka mu čast, za izdelke v nulo bi človek temu rekel. Predvsem zadnji izdelek čistih linij in obenem zanimivo vkomponiranim stojalom, kar je doprineslo res eno skupno lepo zaokroženo celoto. Škoda samo, da še kretnice niso bile narejene, bodo pa zagotovo do naslednjič.
K1 so pokazali kaj je dinamika, za skupno zvokovno predstavo, pa so pripomogli absorberji CK-ja, ki nam je postregel z obilo informaciji glede akustike prostora, in kako se spopasti z težavami, ki nastanejo v prostorih kjer poslušamo glasbo.
Skratka zanimiv dan je končan.
l.p.
galop

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 22, 2009 23:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super.Upam da bodo slike kmalu,sicer pa se naslednič vidimo,seboj bom prinesel zvočnike,končno stopnjo in ojačevalnik,vse diy.
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50
Kraj: CELJE

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 09:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zahvaljujem se vsem,ki so prišli na srečanje. Zahvala CK-ju,ki je prinesel absorbcijske materiale,ker smo na ta račun najmanj za 50% izboljšali pogoje za poslušanje!Tudi eno kratko predavanje smo imeli,vključno z meritvami in verjamem,da je skoraj vsak prišel do zaključka,kako pomembno je dampiranje!
Veliko obiskovalcev je srečanje vzpodbudilo,da končajo svoje izdelke.
Skratka-SUPER JE BILO Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
tj

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 14:48
Kraj: (skoraj) Polzela

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 09:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js sem se pa na velko hvalil,d a se oglasim, potem pa žal ni zneslo... Upam, da bojo vsaj lepe slikce Very Happy
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 09:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni panike,se bomo zbrali spet drugo leto... Pir pa so drugi prinesli Laughing
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 040 557 500
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 11:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri nas je bila bolnišnica na koncu mesta. Upam, da ste se imeli fino in se vidimo prihodnjič. Mogoče pri v Kranju-Creinativa?
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 11:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Svaka čast organizatorjem, ki so se resnično potrudili.

Robi je poskrbel za imenitno zasedbo svojih zvočnikov, Drago pa za prezentacijo le teh in dobro voljo (vključno s pivom Wink ). Nekaj Robijevih zvočnikov smo spoznali že v preteklosti, nekaj pa je bilo novitet. Med drugim so mi v uho sedli simpatični dvosistemci, ki pravzaprav še niti niso bili uigrani.

Tako kot navajajo moji predhodniki, je bil presenečenje prav gotovo mladenič s svojima čudovito izdelanima monitorjema. Upam, da mu bo podvig s samostoječima zvočnikoma čimprej uspel in morda ugledata luč sveta že na naslednjem srečanju.

CK ima ogromno zalogo izkušenj, ki jih je prav prešerno delil z nami. Hvala že vnaprej za vso pomoč, ki nam bo zelo prav prišla pri akustičnem tretmaju naših "soban".

Pogrešal sem nekaj samograditeljev, za katere vem, da imajo doma odlične izdelke. Upam, da jih spomladi zbezamo iz njihovih brlogov Smile .

Vili
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 12:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi pri nas doma je bila bolnišnica, tako da se nisem uspel udeležiti srečanja.
Upam, da bo naslednje srečanje kmalu!

Mi pa kar malo manjka, da si še ne morem(o) ogledati več fotografij s srečanja.
Nazaj na vrh
AUDIOEXPERT

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 12:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca,res smo te pogrešali,veliko ljudi je vprašalo zate,naslednjič boš plačal penale,če te ne bo ! Laughing
pinc76

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 12:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
pinc76

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 23, 2009 13:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Počasi me neki komp j..e

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 5 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu