Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

DAC?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 115, 116, 117  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
borisov57

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 10:08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 21:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

312 postov? Ni doma poslušalcev?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 21:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Doma so glasbeniki, ki igrajo in igrajo, da je veselje ... Cool

Obenem pa malce klikam in se zelo zabavam ... Wink

Trenutno imam na testu tole mrcino ESOTERIC A-03

Nazaj na vrh
borisov57

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 21:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me veseli, da se zabavaš in upam da ne jemlješ mojih besed preveč resno in osebno. Namreč ti si mene že precejkrat razveselil s tvojimi izjavami.
Nazaj na vrh
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 21:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav.

Very Happy

Glede strokovnosti servisov ne bi izgubljal besed.
Kot opažam je strokovnost in znanje Projeta na zavidljivi ravni. Njegovi izdelki niso neki povprečni zmazki... Če samo pogledaš kako je izdelal in wall razdelilno letev...kapo dol. Koliko dobrih nasvetov je že komu ponudil...

Poleg še koga na tem forumu, nam ponuja večkrat zanimivo branje in posreduje marsikatero informacijo.

Če pa nekomu ni všeč njegov nastop oz. način interpretacije, pa mu ni potrebno brati postov ...ki ga znervirajo Wink

l.p.
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne razumem, zakaj se morajo nekomu polena pod noge metat, če ima doma dobro opremo. Takoj ga zbadajo, ponižujejo in ne vem kaj še vse.

Kolikor sem dobil vtis iz prebranih postov, ima ProJet znanje, ki ga tukaj verjetno več kot polovica uporabnikov, nima. In vedno se najde nekdo, ki taprave znalce znervirajo do te mere, da se potem odločijo, da na forumu ne bodo več sodelovali in tako forumu samo škodujejo.

A ni bolje, da mu ponudiš pivo v zameno, da se dobite in zadeve stestirate in je debata končana. Šele potem lahko nek izdelek ali spljuvaš ali pohvališ.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gorko1

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 21:44
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

Ob poznavanju Anagrama že od prej, lahko povem, da bo Matej & Sandi sabre dac (ki je tudi na probi) ob boku te male seksi zverine imel zelo zelo zelo zelo težko nalogo. Nič, gremo se špilat. Cool

lp

Zdaj ti drugega ne preostane,da vse lepo stestiraš,poslikaš in nam ugotovitve preneseš iz prve roke. Ker drugače te bomo gnjavili do nezavesti Twisted Evil

LP,
Goran
Nazaj na vrh
borisov57

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gorko1, tako se govori. Projet: stavim pir na sabreta.
Nazaj na vrh
gorko1

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igor0203 je napisal/a:
Ne razumem, zakaj se morajo nekomu polena pod noge metat, če ima doma dobro opremo. Takoj ga zbadajo, ponižujejo in ne vem kaj še vse.

Kolikor sem dobil vtis iz prebranih postov, ima ProJet znanje, ki ga tukaj verjetno več kot polovica uporabnikov, nima. In vedno se najde nekdo, ki taprave znalce znervirajo do te mere, da se potem odločijo, da na forumu ne bodo več sodelovali in tako forumu samo škodujejo.

A ni bolje, da mu ponudiš pivo v zameno, da se dobite in zadeve stestirate in je debata končana. Šele potem lahko nek izdelek ali spljuvaš ali pohvališ.

Mogoče se zdi na prvi pogled,da se ProJet hvali z svojimi aparaturami in zbada ostale. Njegov način je pač takšen. Mene to ne moti. Hvala bogu,da so na takem forumu ljudje,ki pokažejo in opišejo vrhunsko opremo,ker ponavadi ljudje,ki imajo takšen nivo opreme,držijo ugotovitve zase in jim niti na kraj pameti ne pride,da bi pisali po forumih.

LP,
Goran
Nazaj na vrh
ProJet

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Trenutno imam v sistemu še tole dvojico brez krmarja. Laughing

32 bitni DAC ESOTERIC D-05, ki pa poseka Anagrama, da je veselje. Shocked
Nazaj na vrh
gorko1

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ProJet je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
Ob poznavanju Anagrama že od prej, lahko povem, da bo Matej & Sandi sabre dac (ki je tudi na probi) ob boku te male seksi zverine imel zelo zelo zelo zelo težko nalogo. Nič, gremo se špilat. Cool

lp

TimeLock v sendvič s Sonic2 modulom - že videno in že nekaj časa pri meni doma. Cool

Evo Audiofill imaš čast, da lahko preizkusiš v živo kako moj custom-made Anagram poseka tole sposojeno mrcino, spotoma pa še kateri drugi DAC. Any time. Twisted Evil

Bi bilo možno videt kakšne slikice tvojaga Anagama v final verziji? Je mogoče zdaj v kakšni škatli? Nazadnje smo vidli slike,ko si ga stweekal in so bile plošče položene kar na aparaturah.

LP,
Goran
Nazaj na vrh
ProJet

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 22:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Trenutno stanje je, da sem dodal še 1kohm shunt stepped attenuator pred izhodnim bufferjem in zadeva še ni v škatli, ker ga bom verjetno prodal in se bo kupec ukvarjal z ohišjem. Pač ESOTERIC je boljši in boljši ostane. Cool
Nazaj na vrh
ProJet

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 15, 2009 23:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

borisov57 je napisal/a:
Projet: stavim pir na sabreta.

Jaz pa stavim pir na mojega Anagrama. OK Question

Zmente se in prnesem. Wink
Nazaj na vrh
borisov57

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 16, 2009 00:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ProJet je napisal/a:

Evo Audiofill imaš čast, da lahko preizkusiš v živo kako moj custom-made Anagram poseka tole sposojeno mrcino, spotoma pa še kateri drugi DAC. Any time. Twisted Evil

Saj si se že začel menit. Jaz te na žalost ne morem povabit k Audiofillu. Lahko pa prideš k meni, ko se vrnem z morja ( samo pira ne pozabi prinest ).
Nazaj na vrh
Antony

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37
Kraj: Žabnica

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 16, 2009 07:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

uf, uf, tale dvoboj bi tudi jaz rad videl, khm slišal. mogoče bi pa naredili dvoboj pri kateri od trgovin (vklop, boris, soul?). Prinesem svoj pir s sabo Wink

Lahko prinesem tudi Tri-visto, čeprav mislim da je že malo zastarela.
ProJet

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 16, 2009 08:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, lahko bi to izvedli v sklopu Audio kluba v Vklopu, ki je vsako prvo sredo v mesecu. Recimo, da bi bila tema večera "Glasbeni strežniki v High Endu", kar je v teh časih zelo aktualno, vemo pa, da brez dobrih zunanjih DAC-ov praktično ne gre. Se bom malo pozanimal pri Igorju in sporočim. Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 115, 116, 117  Naslednja
Stran 22 od 117

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu