Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Hypex Ncore NC400 projekt by ProJet
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 22, 2017 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

res ste specijalci da vam ni para. Projet je takrat sestavil en ojačevalec nc400 in njegov namej je bil predvsem to predstavit forumašem kaj se da dobiti za ta denar. Če bi prebrali Hypexovo stran, ti moduli so namenjeni DIY sestavljalcem, in nikakor ne za nadaljnjo prodajo ter trženje, zato tudi Projet to ni tržil. Tiste monobloke sem kupil jaz, jih nekaj časa drgnil ter nato prodal ker sem kupil NC1200.

Po mojih izkušnjah je trg v sloveniji mrtev, vsi veliko govorijo, kupijo pa nič, no, malce bi poslušali opremo, vendar ko je treba kak cekin dati je že panika.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 22, 2017 10:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Specialci "gor al pa dol". Poanta napisanega je bila samo v dejstvu, da je narediti tržno uspešen izdelek malo večji zalogaj, kot si nekateri predstavljajo.

Na podlagi napisanega sem dobil občutek, da bo omenjeni izdelek pometel s konkurenco in jo spravil na kolena. Dobil sem občutek, da mu glede cene in kvalitete drugi sploh ne bodo prišli blizu.

Hypex ima poleg DIY produktov tudi OEM proizvodnjo ojačevalnikov za Pro področje. Z zanimanjem sem v vseh teh letih zasledoval, kje se bo njihov produkt pojavil v nekem malo resnejšem aktivnem studijskem monitorju. Nisem ga zasledil, kljub temu da sem se zelo trudil.

Zgoraj napisano v ničemer ne izničuje kvaliteto produkta in trud, ki ga je ProJet vložil v prezentacijo končne izvedbe.

Moj namen je bil samo prikazati dejansko stanje v našem okolju, katerega posledice si že sam dobro izluščil:

dr.sah je napisal/a:
Po mojih izkušnjah je trg v sloveniji mrtev, vsi veliko govorijo, kupijo pa nič, no, malce bi poslušali opremo, vendar ko je treba kak cekin dati je že panika.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 22, 2017 12:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:
Ob neverjetnih navdušenjih posameznih pričevalcev, ki so občasno mejili že na stopnjo orgazma, se danes resnično sprašujem, zakaj takrat tako hvaljeni Hypex ni končal v vsaki slovenski vasi? Hmm, le koliko jih je bilo dejansko kupljenih?

+1

P.S.: Bi blo fajn prebrat te polemike in pogledati stanje danes Wink
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Stran 22 od 22

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu