Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

High-End 2015 Muenchen
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Zuluf

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 16:46
Kraj: bunga bunga

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 18, 2015 21:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

eh obicne lagerje pije tip ..... ce gres v augustinerjevo klet bi si vsaj pravo stvar lahko privoscil, ne pa filtrirano moderno pivo, ki je vsepovsod isto Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiologist

Pridružen/-a: Sre Apr 2015 21:28
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 19, 2015 07:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nova galerija fotk in filmov iz sejma:
http://www.myaudioshop.com/live/highend-munich-2015
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 19, 2015 14:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP
Naaaaajvečja novost letošnjega sejma Laughing Laughing Laughing

"Audiofilski beton" Very Happy Very Happy Very Happy Wink
mmtic

Pridružen/-a: Pet Jun 2013 10:23
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 19, 2015 17:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz nisem šel na sejem, sem pa imel namen. Pregledal sem vse tele fotke od Lea. Sejem je res velik, kar prevelik, dva dni je minimum. Po slikah sodeč bi rekel, da je bilo 70% komponent le na ogled, tisto kar se je dalo slišati pa zelo drago. Ni mi kaj dosti žal ,da nisem šel. Samo moje mnenje. Lp
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 19, 2015 19:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res je za 99% med nami kar vse veliko predrago, ampak se vseeno enkrat splaca pokukat na tak sejem, saj so na razpolago naj kompoente in v nekaterih primerih je predstavljeni zvok res izjemen.
Letos sem se predal "glasbenim uricam"....ki jih nekateri raztavljalci nudijo obiskovalcem.

1) najprej bi omenil Lyn Stanley, jazz pevko, ki je v zadnjih letih zaslovela po nekaj izjemno posnetih ploscah. Pela je "unplugged" v sobi Atmasphere. Pa se plosco (dvojni LP 45rpm) sem upiknil, s podpisom seveda!!!

2) ob vhodu so v veliki dvorani nastimali en super multichannel sistem Playback Design elektronika, Geithain zvocniki, kjer so predvajali MC posnetke (klasika) tako naravnega zvoka da ne mores verjet.

3) Najbolj "zivo" je bilo v sobi Nagra z Wilson Alexia zvocniki. V cetrtek in petek sta glasbo predstavljala italijanska casnikarja revije AudioReview , Marco Cicogna in Marco Benedetti.
Prvi je predstavil sirok izbor simfonicne glasbe od zacetkov pa do Stravinskega. Sistem je igral na "Live" nivoju, vse do zadnje salve Stravinskijevega "Firebirda" ko je desna koncna "klecnila", ma samo za trenutek...
Marco Benedetti se je tokrat posvetil operi in predstavil za vsak komad dva razlicna izvajalca, zelo zanimivo.
V nadaljevanju link na predvajano glasbo:
M.Cicogna: https://www.facebook.com/marco.cicogna.771/posts/10153376862973338:0
M.Benedetti: http://www.marcobenedetti.it/Audio/Monaco2015.html

Super sejem, samo casa zmanjka, kot vsako leto...

Ein Prosit.....
Miran
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 19, 2015 23:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a longplay Ned Nov 26, 2017 23:17; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 20, 2015 02:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še nekaj slik od omenjenih sob:

Celoten slikovni material:
LINK
longplay

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 20, 2015 23:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a longplay Čet Sep 28, 2017 22:19; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po sejmu sem se raje prevazal s trikratno zvezdo ...GT AMG!!!
Vhod v avto enostaven, saj kar noter pades....izhod pa tezaven, se je treba prevaliti iz objema sedeza ...

Lp,
Miran
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 16:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

longplay je napisal/a:

...

Počitek koale in zajca
...

Vidiš barabe. Tale mizica se prodaja za 4,99 EUR, oni bi radi AU$750... Prava audio marža Smile

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20011413/
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 16:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gwb je napisal/a:
longplay je napisal/a:

...

Vidiš barabe. Tale mizica se prodaja za 4,99 EUR, oni bi radi AU$750... Prava audio marža Smile

Tako hudo pa spet ni. Tole mizico so šli na brzino kupit v Ikeo, da vse skupaj malo višje izgleda pa še, da so dobili prostor za koalo in zajca. Je še vedno ceneje it v Ikeo kupit novo kot pa si od organizatorja sejma sposodit.

Je pa tale audio rack s 750 USD še poceni. Nekateri so po jurja, dva..........

gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 16:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
gwb je napisal/a:
longplay je napisal/a:

...

Tako hudo pa spet ni. Je pa tale audio rack s 750 USD še poceni. Nekateri so po jurja, dva..........

Vem, vem... Hecno se mi je zdelo zaradi malo neposrečene fotografije, kjer "glavnega motiva" dober del manjka. Tudi postavitev napisa ni ravno pripomogla k jasnosti...

Je pa dejstvo, da so Ikeine mizice bile nekaj časa kar popularna DIY varianta za izdelavo poceni "rack-a" - še posebej pri pristaših t.i. "lahko + rigidno".
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 17:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi pa pohvalil @longplaya za njegove fotke, ker vidim, da so mu pozornost pritegnile tudi precej bolj pomembne stvari v življenju kot je tale aluminij na kile. Kot npr. živalice, tete..... No pogrešam pa kakšno fotko, ki sem jo željno pričakoval od nekoga iz Ptujskega konca z namigom v kolikor je kej "Štajerca po poklicu".
longplay

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...

Nazadnje urejal/a longplay Čet Sep 28, 2017 22:16; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
canyonn

Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53
Kraj: kanal

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 21, 2015 23:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

najrbolša kombinacija RR-šjora Classe-Bluss arkestra

tisti Wilson ,VTL , DCS pa bom doma .......

u abratnem sorazmerju

pomembno ! kar sem opazil szi sliki od Leota pa je da so sobe -razstavni ambijenti vedno bolje dampirani ali tretirani ali obratno

ko sem bil nazadnje gori u munhenu je blo vse golo-ene 5-6 ljt nazaj

vsekakor par vrhunskih sliki szi rastavnih prostorov,verjetno je tudi dobro godlo..

dasiravno nisem beliver....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041775119
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 3 od 6

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu