Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Multimedia HI-FI Show Ljubljana 2009

01.09.2009 - Napisal: trancedeejay


Spoštovane dame in gospodje in cenjeni audiofili,
Jesen je čas sejmov in drugih prireditev zato vas želimo pravočasno obvestiti, da bo slovenski sejem MULTIMEDIA HI-FI SHOW, kateri se tokrat že štirinajstič organizira v Ljubljani, odprl svoja vrata tako domačim kot tujim audiofilom ter drugim ljubiteljem glasbe in vrhunskega zvoka! Termin je drugi vikend v oktobru od 09. do 11.10 2009., sejemska prireditev bo tradicionalno v znanem Ljubljanskem M hotelu, katerega osebje kot vedno poskrbi za odlično počutje tako razstavljalcev kot tudi obiskovalcev.

Obiskovalcem se bodo predstavili tako domači kot tuji proizvajalci in zastopniki saj je na voljo deset razkošnih salonov in več kot dvajset sob v katerih lahko pričakujemo, da bodo razstavljalci predstavili in prikazali mnogo novosti in zanimivosti iz audio branže. Sejem je predvsem orientiran glasbi in vrhunski reprodukciji stero zvoka, ter poleg same sejemske razstave nudi obiskovalcem različne sejemske aktivnosti, kot so razgovori in strokovni nasveti s strani vodilnih ljudi iz audio industrije.  In še ena vesela novica! Podjetje Kuzma d.o.o. bo sodelovalo  letos na malce drugačen način. In sicer bodo organizirali "analogne delavnice" s povdarkom na teoretičnem in praktičnem prikazovanju montaže in nastavitve odjemnih doz ( in ročic) na gramofone. Podrobnosti bodo posredovane malce kasneje. Predvidoma bodo delavnice na vsako drugo uro, vmes pa boste  lahko vprašali vse kar vas zanima s področja analognih gramofonov kar Franca Kuzmo. 
Torej izkoristite to priložnost in hkrati uživajte v zvoku vročih hi-fi in high-end novitet, kot tudi v priložnosti, da se ponovno srečate in družite s svojimi prijatelji, znanci, somišljeniki in predvsem audiofili.

Vabimo Vas, da obiščete slovenski hi-fi sejem, kamor ste vabljeni vsi ljubitelji dobre glasbe in vrhunskega zvoka!

www.multimediashow.netOstale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »