Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Predstavitev Bluesound in novosti v Audioscape v Mariboru

06.10.2019 - Napisal: trancedeejay

 

Slovenska Hi-Fi pokrajina (www.audioscape.eu) je bogatejša za tri proizvajalce opreme: NAD, Bluesound in PSB!

 

NAD (https://nadelectronics.com/about-us/) je stopil na sceno leta 1972, prepričan, da lahko njihovi izdelki ponudijo oboje: dober zvok in odlično vrednost za ceno. Inženir Bjorn Erik Edvardsen in direktor podjetja NAD, Marty Borish, sta odgovorna za ojačevalnik NAD 3020, ki je nastal na takratnem sedežu podjetja v Londonu, VB; kakor tudi za prvi Dolby C kasetofon (model 6100) in CD predvajalnik 5200. Razvojni oddelek podjetja je danes v Kanadi, osnovna ideja, da mora biti dober zvok dosegljiv vsakomur pa ostaja še naprej nespremenjena.

 

 

NAD ojačevalnik

 

 

 

Bluesound (https://www.bluesound.com/our-story/) ima podobne ideje, a na področju digitalnega predvajanje glasbenih vsebin BlueOS ekosistem omogoča predvajanje digitalnih glasbenih zapisov na 64 napravah sočasno, ne izogne pa se naprednim tehnologijam kot na primer MQA in visoki ločljivosti, kakor tudi nadzoru upravljanja s pomočjo Amazon Alexe, Airplay 2, AptX Bluetooth in integrirani podpori za ponudnike pretočnih glasnbenih vsebin (Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify, Amazon music, Napster...).

 

Družina Bluesound

 

 

Zvočniki PSB (http://www.psbspeakers.com) nekako spadajo k zgoraj omenjenima podjetjema. So kanadskega porekla, prodajajo se že od leta 1972, ta hip v več kot 70 državah po svetu. Ponujajo široko paleto zvočnikov s skupnim imenovalcem: zvočniki, ki poslušalca med poslušanjem ne utrudijo.

 

PBS Alpha

 

 

Z oktobrom 2019 je kupcem v Sloveniji na voljo celotna paleta izdelkov vseh treh podjetij. Naj vas prepriča dober zvok in ne le tukaj zapisane besede, zato vas vljudno vabimo na predstavitev izdelkov Bluesound na sedež podjetja Audioscape d.o.o na Cankarjevo 16 v Mariboru, v soboto, 12.10.2019 ob 10.00.

 

 

PS Z veseljem vas tudi obveščamo, da bodo na prireditvi predstavili tudi slovenskega proizvajalca Hi-Fi opreme, ki se je odzval na njihovo povabilo, da pod eno streho združijo slovenske proizvajalce tovrstnih izdelkov (MK Acoustics). Predstavljena bo njegova mizica za audio komponente, ki je izdelana iz karbonskih vlaken.

 

 

 

Karbonska mizica za gramofon MK Acoustics

 

 

 

 

Več informacij na:

 

Audioscape d.o.o.

Cankarjeva ulica 16, 2000 Maribor, Slovenija

Tel: +386 68 627 307

info@audioscape.eu

www.audioscape.eu

 

 

 

Ostale novice

Video player
FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!

FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
How To Build A Magico Loudspeaker
Boenicke W13 HiFi Speakers Accuphase Ayon Audio
CYMATICS: Science Vs. Music - Nigel Stanford
Seznam vseh videov »