Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Cyrus predstavil novo serijo vrhunskih CD predvajalnikov

17.08.2008 - Napisal: trancedeejay

Cyrus nam je postregel z novo serijo vrhunskih CD predvajalnikov s končnico SE, kar pomeni Servo Evolution. CD predvajalnik nove serije in vhodnega razreda je Cyrus 6 SE na sliki, katerega cena je £800.
Pri Cyrusu so se vsedli za delovno mizo in skonstruirali njihov lasten transportni mehanizem in se znebili Philipsovega, ki so ga uporabljali pri predhodnjih modelih. Novi SE transporti vsebujejo "slot loading" mehanizem namesto običajnega "predalčka". Pri Cyrusu zatrjujejo, da nov transportni mehanizem zmanjša podatkovne napake pri branju za 20%.
Elektronika in napajalni sklopi v novi seriji so skoraj identični, kot pri njihovih predhodnikih, ampak zvokovni preformans je pri novih SE modelih zelo različen. Zgodnje ocene navajajo, da ima Cyrus 6 SE CD predvajalnik vrhunsko dinamiko in "timing" v tem cenovnem razredu in verjeno ni naključje, da je podobna zvokovna kvaliteta opažena pri Quad 99 CDP2, ko je bil Philipsov transport v originalnem Quad CDP zamenjan s transportom, ki so ga razvili sami.
Cyrusu lahko čestitamo za razvoj SE serije, saj razvoj internega vrhunskega transporta namesto standardne OEM opcije zahteva veliko znanja in perfekcionizma za tako izvedbo, kar je Cyrusu tudi uspelo in to so opazili tudi pri ocenjevanju nove SE serije.
Za več informacij kliknite sem.
Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »