Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Recenzija kombinacije ATC CA2 & P1

26.05.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

RECENZIJA KOMBINACIJE ATC CA2 PREDOJAČEVALNIK & P1 MOČ. OJAČEVALNIK
Hi-Fi Choice, April 2015

 

Veliko sposobnih proizvajalcev ojačevalnikov se je preizkusilo v izdelovanju zvočnikov, a so pri tem spodleteli, vendar ATC-jeva zgodba je drugačna. ATC je svetovno znano podjetje po izjemnih zvočniških enotah in zvočniških omaricah. Zaradi preprostih razlogov, (ki jih lahko izveste iz članka) je začelo proizvajati ojačevalnike.

 
Predojačevalnik CA2 in Stereo ojačevalnik P1 sta pravilno zasnovan in fleksibilen par, ročno izdelana v Veliki Britaniji, z namenom poganjanja ATC izvrstnih zvočnikov.


Zastopnik in manager v podjetju ATC, Ben Lilly trdi: »Pri parjenjupovezavi naših zvočnikov z opremo tujih proizvajalcev, smo v preteklosti že imeli težave. Torej nam najbolj logična rešitev, proizvajanje elektronike, ne predstavlja le širjenja ponudbe, temveč predvsem izboljša poganjanje naših zvočniških sistemov.« Verjamemo v ojačevalnike z ekstremno široko pasovno širino in posebno nizko distorzijo in nič šumov.

 

 

 

»Pri poslušanju CA2 in P1, se spomnim le česa je sposoben dobro zaokrožen, trden in močan ojačevalnik. Slišim veliko in prostorno akustiko, mogočen bas ter iskrive se visoke tone. Dinamika je lahkotna in predvajanje glasbenih vrhov se zdi enostavno.«, trdi David Price, recenzent pri reviji Hi-Fi Choice.

 

Par med predojačevalnikom CA2 in ojačevalnikom P1 so ocenili z besedami: »Odlična instrumenta, resnično kos privoščljive ezoterike.«Klikni za povezavo na originalno recenzijo.

 

 

Več informacij prejmete na www.intek.si

Ostale novice

Video player
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert

MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
Seznam vseh videov »