Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

INTEK s ponosom predstavlja Mark Levinson No.585, integrirani ojačevalnik‏

10.04.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

State of the Art: Mark Levinson No.585 integrirani stereo ojačevalnik

No.585 integriran ojačevalnik renomiranega proizvajalca Mark Levinson je bil prvič viden na CES v januarju 2015 je prispel v Slovenijo. Integrirani pjačevalnik združuje 200 watni izhod (8 ohm) z analognimi in digitalnimi vhodi. Vgrajeni DAC je pripravljen za hi-res PCM in DSD glasbene datoteke preko USB in ostalih šest digitalnih vhodov. Na zadnji plošči so štirje analogni vhodi v RCA in XLR izvedbi. Mark Levinson No.585 je načrtovan v popolni dual mono konstrukciji (dual mono predojačevalnik in dual mono močnostna ojačevalnika). Za reprodukcijo najbolj zahtevnih glasbenih pasaž (tudi topovskih strelov) pa bo poskrbel 350 vatna močnostni ojačevalnik, na štirih ohmih.

 

 

Bodoči lastniki, ki imajo MP3 glasbene zbirke bodo lahko izkoristiti Harmanov patent Clari-Fi, katere namen je "obnoviti" kakovost zvoka vsake stisnjene oblike glasbene datoteke. Uporabljeni DSP v integriranem ojačevalniku temelji na ESS SABRE 32-bitnim DACu, ki prevarja vse digitalne signale iz S/PDIF in AES/EBU vhodov, CMEDIA USB procesor pa upravlja hi-res signale, ki prihajajo na asinhronim USB vhod pred konverzijo.

 

 

 

 

Izhod preamp / subwoofer se lahko uporablja za vzpostavitev sistema 2.1 zvočnikov, medtem ko Ethernet, RS-232, IR in 12V trigger porti olajšajo uporabo No.585 v strokovno inštaliranih integriranih A/V sistemih. Izvedbena kakovost je na najvišjem nivoju kot bi pričakovali od znamke Mark Levinson. Izjemno izdelano dvobarvno ohišje iz plemenitih kovin, ki je opremljeno z rdečimi LED vam pove, da je to pravi Mark Levinson izdelek. Maloprodajna cena za ta izjemni avdio izdelek je EUR 14.600,00.

Povezava: http://www.marklevinson.com/productlist/mark-levinson/products.html#stereo-preamplifiers

 

 

 

Hi-Fi New & Record Review, April 2015:
Proof positive that you don’t have to have a rack-full of separate boxes in your living room to enjoy fabulous high-end music replay, the No585 integrated unit sounds simply sublime – and delivers adequate power to drive even pretty demanding loudspeakers.Its built-in hi-res PCM and DSDcapable USB DAC makes it even more desirable for those wanting a no-compromise set-up while remaining resolutely clutter-free.

 

 

 

 

Za več informacij (demonstracija, katalog, ...) nas kontaktirajte na email, telefon ali osebno.

 

 

www.intek.si

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »