Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Audio Alto - High End Avdio manufaktura

21.01.2015 - Napisal: trancedeejay

 

 

 

 

Audio Alto vgrajuje svoje znanje in izkušnje iz 40-letnega delovanja na audio področju v svoje ročno izdelane komponente kakovostne vsebine in izdelane oblike. Nabor high-end naprav sestavlja nekaj kompletnih glasbenih linij, od sodobnih virov glasbe, preko unikatnih ojačevalnikov in končno do nadvse natančnih zvočniških enot. Audio Alto pri vsakem snovanju novega izdelka stremi tako k brezkompromisni reprodukciji zvoka, kakor tudi modernemu in uporabnemu designu, saj sledi prepričanju, da na poslušanje vplivajo tudi drugi čuti. Predvsem gledanje, poleg udobnosti rokovanja.

 

Tako se združujeta bivanje in poslušanje.

 

 

 

 

Vsaka komponenta izhaja iz ideje, ki zraste na omenjeni percepciji idealnega poslušalnega sistema. Z razvijanjem lastnih elektronskih modulov, tehničnih rešitev in vgradnjo vrhunskih komponent je zadovoljena izjemna zvočna slika, ki si zasluži in nudi pozornost. Oblikovanje ohišij in ostalih konstrukcijskih elementov pa enakovredno dopolni izdelek v delujočo in estetsko celoto.

 

 

 

 

Audio Alto je majhna, fleksibilna manufaktura, pripravljena sodelovati s stranko v smislu dodatnih funkcionalnosti, materialov in barv.

Ponuja unikatne izdelke (omejene količine). Izdelke razvija in sestavi tudi po naročilu in v tesnem sodelovanju z naročnikom. Audio Alto nudi tudi vse vrste storitev in rešitev na avdio področju.

Vabljeni ste na nadaljevanje spoznavanja Audio Alto ponudbe na spletni strani http://www.audioalto.com  ali pa kar v poslušalnici v Ljubljani.

Veselimo se vašega obiska in vseh dodatnih vprašanj.

 

 

 

Več informacij: www.audioalto.com

Ostale novice

Video player
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2

Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 2
Gryphon S100 Amplifier Repair - Part 1
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Seznam vseh videov »