Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

10. Audiofilska delavnica :Predstavitev System Audio, Electrocompaniet, Creek

03.04.2014 - Napisal: trancedeejay

Header Logo Intek

 

 

INTEK d.o.o. in SYSTEM AUDIO, ELECTROCOMPANIET & CREEK AUDIO vabijo na
10. avdiofilsko delavnico (dneva odprtih vrat)
11. (od 14.00 - 19.00 ure) in 12. (10.00 - 19.00 ure) aprila 2014

 

SA1

 

 

Ole Witthoft  iz System Audia je glavni konstruktor in lastnik podjetja ter obenem glasbenik, ki se od leta 1984 trudi, da njegove zvočne omarice SYSTEM AUDIO zvočne omarice igrajo glasbo koherentno, fluidno in dinamično. Njegovo izjavo bodo cenili mnogi avdiofili (v angleškem jeziku): An experience cannot be measured or calculated. And therefore loudspeakers cannot be made purely on the basis of technical specifications. This is why I founded System Audio A/S in 1984.

 

 

System Audio Pandion 2

 

 

 

Electrocompaniet

 

 

 

V soboto ob 12.00 uri bo Matej Ostović, ustanovitelj HI-FI portala Audio Kontakt ter velik poznavalec SA, predstavil zgodovino in filozofijo SYSTEM AUDIO ter vam razložil najnovejše dosežke novega high-end modela PANDION 2, ki bo na demonstraciji v skupaj s elektroniko ELECTROCOMPANIET in sicer referenčni predojačevalnik EC 4.8 in referenčni močnostna mono ojačevalnika AW 400.

Novi model PANDION 2 je nekajletno delo več kot 110 konstruktorjev in inženirjev, ki je že dobil superlativne ocene v avdio tisku(Stereoplay 2/2014: ABSOLUTE SPITZKLASSE).

 

 

 

System Audio

 

 

Creek

 

 

 

Predstavili vam bomo tudi cenovno ugoden model SAXO 50 (EUR 1.199,00), ki predvaja glasbo impresivno tudi iz cenejše elektronike. Povezali ga bomo z CREEK AUDIO EVO ojačevalnikom, EUR 950,00 in EVO 50 CD predvajalnikom s DACom, EUR 1.150,00. Morda je SAXO serija pravi odgovor za vse, ki vstopajo v svet avdiofilstva. 

 

 

 System Audio

 

 

 

Na demonstraciji bo tudi najnovejši SAXO ACTIVE 1, ki je za ceno EUR 699,00 najbošlji tovrstni izdelek, ki smo ga imeli priložnost slišali.

Na ogled bodo tudi zvočne omarice SYSTEM AUDIO EXPLORER, top linija, in MANTRA, hi-end zvočna omarica in najboljša 50ka do sedaj ter modeli SAXO serije. Vsi modeli so zasnovani tako, da se čim bolj vklopijo v bivanjsko okolje lastnika in da zavzamejo čim manj prostora v sobi. 


Predstavili vam tudi bomo novosti in naš avdio program. V okolici našega podjetja je veliko prostih parkirnih mest v stranskih ulicah (Metelkova, Maistrova, Friškovec, Šmartinska, …). V neposredni bližini sta parkirna hiša Meksiko in ParkiRaj.

Zaradi omejenega števila sedežev vas naprošamo, da svoj obisk potrdite s predhodnim elektronskim sporočilom na naslednja elektronski naslov intek@siol.net - Predmet (subject): potrjujem obisk AD 20140411 (ali potrdite vas prihod na telefonski številki 01 23 22 000). 

V času avdio delavnice bomo ponudili nosilce zvoka in slike (CD, SACD, DVD, BR) po posebno ugodnih cenah od EUR 8,00.
Ob nakupu 3. nosilcev zvoka vam bomo podarili vrhunski avdiofilski CD zalozbe ACT MUSIC - MAGIC VOICES II (Norah Jones, Rigmor Gustafsson, Nils Landgren, Viktoria Tolstoy, Muriel Zoe, ...)

Za osvežitev suhih grl bo poskrbljeno. Vabljeni.

 

 

 

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »