Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Pioneer predstavil novo serijo Blu-ray predvajalnikov

01.06.2008 - Napisal: trancedeejay
Kot pravijo pri Pioneerju že za prvi nov model: “Letos naši Blu-ray predvajalniki zagotavljajo boljšo performanso kot ostali predvajalniki na trgu in nanovo definirajo svet digitalnega v zabavni elektroniki". BDP-LX71, ki bo navoljo avgusta za ceno okoli 950eur je Blu-ray predvajalnik verzije 1.1. Ima pa Ethernet port, ki omogoča preprosto posodobitev firmware-a, katere Pioneer zagotavlja. LX71 ponuja popoln HD Audio bitstream, kot tudi dekodiranje Dolby HD formatov, podpora DTS HD dekodiranju bo možna ob prvi posodobitvi firmwarea. Vizuelno gledano, podpira BDP-LX71 24fps in HDMI 1.3a s t.i. 12 bitnim Deep Colour. Pioneer pravi, da bo predvajalnik ponujal izpopolnjeno predvajanje DVD-jev z 1080p upscalingom temelječega na naprednem PureCinema Deinterlacerju.
Pioneer-Bdp-Lx71
Pioneer trdi tudi, da bo BDP-LX71 ob priklopu na primeren A/V receiver (novi Pioneer SC-LX1 ali SC-LX81) preko HDMI s Precision Quartz Lock System-om (PQLS) lahko predvajal glasbo na višjem nivoju. Ta opcija sinhronizira glasbene podatke iz Blu-ray predvajalnika v receiver, ki omogoča ljubiteljem glasbe visokoresolucijsko slušno doživetje.
Pioneer-Bdp-Lx71-Back
Predvajalnik ima čelno ploščo iz brušenega aluminija, pozlačene kontakte, potrebne audio in video Pioneer-Bdp-Lx71-Remote
priključke, tipke na dotik in transport, ki naj bi zmanjšal nezaželjene vibracije. Nov je tudi daljinski upravljalnik, ki lahko upravlja tudi vaš Pioneer TV. Najvišji model te serije, BDP-LX91 tudi prihaja v naše trgovine konec leta z impresivno velikostjo, karakteristikami in pa ceno (okoli 2300eur)Ta “stroj” (pomislite na LX71 na stereoidih) je Blu-ray predvajalnik z ogromno high-end funkcijami, vsebujoč 12 bitni video DAC, troplastno ohišje in RS-232C podporo za nastavljanje predvajalnika glede na potrebe posameznega uporabnika.
Pioneerjeva Blu-ray serija je sestavljena iz dveh Blu-ray sistemov. LX-01BD je zasnovan na LX08 predvajalniku in ni presenečenje, da izgleda skoraj identično obstoječemu Pioneer sistemu LX-01. LX-03BD pa ima čisto nov dizajn in ultra tanek, nizek in dolg izgled, ki spominja na starejše Bang & Olufsen sisteme s podobnimi pametnimi kontrolami, občutljive na premik. Več podrobnosti, cene in dobavljivost sistemov pa moramo še odkriti.
Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »