Sponzorji

Intek - September 2014

Potrebujete omogočen flash.

ADOZ

Sonus Art-November 2016

ALS

KAT - Kuzma d.o.o.

Potrebujete omogočen flash.

AV Planet

Potrebujete omogočen flash.

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Pioneer predstavil novo serijo Blu-ray predvajalnikov

01.06.2008 - Napisal: trancedeejay
Kot pravijo pri Pioneerju že za prvi nov model: “Letos naši Blu-ray predvajalniki zagotavljajo boljšo performanso kot ostali predvajalniki na trgu in nanovo definirajo svet digitalnega v zabavni elektroniki". BDP-LX71, ki bo navoljo avgusta za ceno okoli 950eur je Blu-ray predvajalnik verzije 1.1. Ima pa Ethernet port, ki omogoča preprosto posodobitev firmware-a, katere Pioneer zagotavlja. LX71 ponuja popoln HD Audio bitstream, kot tudi dekodiranje Dolby HD formatov, podpora DTS HD dekodiranju bo možna ob prvi posodobitvi firmwarea. Vizuelno gledano, podpira BDP-LX71 24fps in HDMI 1.3a s t.i. 12 bitnim Deep Colour. Pioneer pravi, da bo predvajalnik ponujal izpopolnjeno predvajanje DVD-jev z 1080p upscalingom temelječega na naprednem PureCinema Deinterlacerju.
Pioneer-Bdp-Lx71
Pioneer trdi tudi, da bo BDP-LX71 ob priklopu na primeren A/V receiver (novi Pioneer SC-LX1 ali SC-LX81) preko HDMI s Precision Quartz Lock System-om (PQLS) lahko predvajal glasbo na višjem nivoju. Ta opcija sinhronizira glasbene podatke iz Blu-ray predvajalnika v receiver, ki omogoča ljubiteljem glasbe visokoresolucijsko slušno doživetje.
Pioneer-Bdp-Lx71-Back
Predvajalnik ima čelno ploščo iz brušenega aluminija, pozlačene kontakte, potrebne audio in video Pioneer-Bdp-Lx71-Remote
priključke, tipke na dotik in transport, ki naj bi zmanjšal nezaželjene vibracije. Nov je tudi daljinski upravljalnik, ki lahko upravlja tudi vaš Pioneer TV. Najvišji model te serije, BDP-LX91 tudi prihaja v naše trgovine konec leta z impresivno velikostjo, karakteristikami in pa ceno (okoli 2300eur)Ta “stroj” (pomislite na LX71 na stereoidih) je Blu-ray predvajalnik z ogromno high-end funkcijami, vsebujoč 12 bitni video DAC, troplastno ohišje in RS-232C podporo za nastavljanje predvajalnika glede na potrebe posameznega uporabnika.
Pioneerjeva Blu-ray serija je sestavljena iz dveh Blu-ray sistemov. LX-01BD je zasnovan na LX08 predvajalniku in ni presenečenje, da izgleda skoraj identično obstoječemu Pioneer sistemu LX-01. LX-03BD pa ima čisto nov dizajn in ultra tanek, nizek in dolg izgled, ki spominja na starejše Bang & Olufsen sisteme s podobnimi pametnimi kontrolami, občutljive na premik. Več podrobnosti, cene in dobavljivost sistemov pa moramo še odkriti.
Ostale novice

Video player
Audiophile Sound Test COLLECTION 2018

Audiophile Sound Test COLLECTION 2018
How much amplifier power do I REALLY need?
Klapa Dišpet - Naranča
Gjermund Larsen Trio
Seznam vseh videov »