Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Dnevi odprtih vrat v HI-FI & HI-END salonu podjetja Intek

04.06.2013 - Napisal: trancedeejay


Dnevi odprtih vrat v HI-FI & HI-END salonu podjetja INTEK dne 14. In 15. junija 2013 od 10. -18. ure – Slovenska premiera zvočnih omaric GURU AUDIO ter kablov in električnih filtrov SHUNYATA RESEARCH. 

Vabljeni, da s seboj prinesete vaše kable in jih primerjate s Shunyata kabli. Upamo, da boste presenečeni.
V podjetju INTEK so se odločili predstaviti avdiofilom kultne zvočne omarice GURU AUDIO v sistemu z digitalnim ojačevalnikom in streamerjem in DACom priznanega angleškega proizvajalca MUSICAL FIDELITY.Omenjeni avdio sistem je idealen za manjše sobe in za tiste, ki iščejo kar najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ter bo predstavljen v enem izmed naših demonstracijskih salonov.V drugem demonstracijskem salonu bo potekala delavnica (workshop) s kabli in električnimi filtri SHUNYATA RESEARCH. Spoznali se boste z modeli in izboljšanji h katerim pripomorejo njihovi izdelki.

Vabljeni ste prinesti s seboj tudi vaš električni napajalni ali interkonkcijski ali digitalni kabel za primerjavo. Tudi vas razdelilnik električne energije bo dobrodošel.V obeh dneh vam bodo strokovnjaki iz podjetja INTEK na voljo za odgovore, komentarje in demonstracije.

 

V okolici podjetja INTEK je veliko prostih parkirnih mest v stranskih ulicah (Metelkova, Maistrova, Friškovec, Šmartinska, …). V neposredni bližini so parkirne hiše Meksiko, ParkiRaj in parkirišče na križišču Masarykove in Njegoševe ceste.


Na dnevih odprtih vrat bodo v INTEKu ponudili tudi nosilce zvoka (CD, SACD, LP) po ugodnih (znižanih) cenah.


Vabljeni na avdiofilski vikend!

 


Podjetje Intek d.o.o. je osnovano na veliki strasti do glasbe in avdiofilstva, občutku, za katerega se vsak dan znova trudimo, da bi ga prenesli na naše stranke ter avdio-prijatelje, s katerimi delimo ljubezen do dobre glasbe in njene vrhunske reprodukcije. Naš pristop k distribuciji hi-fi in high-end avdio izdelkov je osnovan na prepričanju, da je za uspešno delovanje in kvalitetno svetovanje, glasbo potrebno imeti resnično rad.

V želji, da bi postali eno z izdelki, ki jih zastopamo, smo pozornost preusmerili od znanosti na umetnost, zato se v naši ponudbi odražata predvsem avdiofilska duša ter osebni pristop. Čas je, da meritve in algoritme pustimo na zadnjem sedežu ter dovolimo, da nas vodi le še kreativna izjemnost glasbenega doživetja. Avdiofilska duša in naše prepričanje  se odražata v naše izdelkih.
Pri delu nas usmerja izredno močna želja po odkrivanju poti do glasbenih užitkov na najvišji možni ravni. Zato smo nenehno na preži za najboljšimi rešitvami, ki so na voljo na trgu. Z našimi avdio sistemi boste glasbo doživeli, kot je bilo mišljeno, da se sliši – v vernostni obliki, ki je najbližje  originalnemu zapisu.

Izdelke in znamke, ki jih zastopamo, poznamo od znotraj navzven, poleg tega pa z družino proizvajalcev, ki jih distribuiramo in predstavljamo, gradimo močne in osebne odnose. Zaradi tega lahko strankam ob vsaki priložnosti zagotovimo vrhunske storitve ter strokovne odgovore na vsa vprašanja. Prepričani smo namreč, da si naše stranke to resnično zaslužijo.

Vabimo vas, da nas obiščete, nas spoznate ter nam ponudite priložnost, da našo strast in znanje delimo z vami.


Kontaktni podatki 
INTEK d.o.o.
Njegoševa cesta 23
SI-1000 Ljubljana
tel.: +386 1 23 22 000
fax: +386 1 23 22 555
Delovni čas:
ponedeljek, torek po dogovoru (10 do 18)
sreda, cetrtek, petek 15-18h
sobota po dogovoru (od 10 do 13h)


www.intek.si

www.guruaudio.com

www.shunyata.com

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »