Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Sonus Faber predstavil nov model v seriji Cremona

28.05.2008 - Napisal: trancedeejay
Sonus Faber Cremona Auditor Elipsa

Italjanski Sonus Faber, poznan predvsem po sapojemajočem izgledu in odlično zvenečimi zvočnimi omaricami, z imeni, ki izhajajo od izdelovalcev instrumentov in skladateljev, je prešel na eliptičen dizajn zvočnih omaric.

To je novi model za postavitev na steno, s ceno 2690 funtov za par in imenom Sonus Faber Cremona Auditor Elipsa.
Oblikovno sovpada z ostalo Cremona serijo in je navoljo v svetlem grafitnem finišu kot ga vidimo tukaj ali v naravnem javorju. Mere novega modela so: višina 34cm, širina 33,5 in globina samo 22,4cm in je dobavljen skupaj s stenskimi nosilci kot standardni dodatek.Kabineti zvočnika so izdelani v sendvič strukturi iz različnih tipov lesa in vsebujejo 24mm visokotonec in 15cm mid/bas enoto z membrano iz lesnih vlaken. Sonus Faber pravi, da so namenjeni tako za dvokanalno postavitev kot večkanalni sistem, predvsem pa so odlični za zadnje surround zvočnike v Cremona surround sistemu.

Sonus Faber Cremona Auditor Elipsa LifestyleZvočne omarice v setu vključujejo tudi značilno “strunasto” masko in so namenjeni tako za na polico kot tudi na steno. Premorejo do 140W, občutljivost 89dB/W/m, impedanca pa je 4oohme. 

Ostale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »