Sponzorji

AV Planet

ALS

Intek - September 2014

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

Acoustic Preference z novim pristopom do ljubiteljev glasbe

27.03.2012 - Napisal: trancedeejay
POMEMBNA VEST OD EKIPE ACOUSTIC PREFERENCE!!!
 

Želimo vas obvestiti, da je odločitev padla. S februarjem 2012 smo za svoje ekskluzivne High-End zvočnike uvedli novo prodajno politiko “Nakup direktno pri proizvajalcu”. To je resnično ponudba za  5*****. Morda najboljše razmerje med ceno in kvaliteto High-End zvočnikov na trgu. Nove cene z letom 2012 najdete na tej povezavi:http://www.acoustic-preference.com/buy.php


V svetu je opazen trend, ki ga ni mogoče več zanamariti ali spregledati. To je trend direktnega nakupa pri proizvajalcu preko spleta. Razlog je preprost. Po mnenju teh proizvajalcev je direktna prodaja najboljša opcija za kupce, če je seveda varna.


Acoustic Preference je eno prvih High-End podjetij, ki je spoznalo prednosti takšnega načina prodaje in je upoštevalo želje kupcev ter jim ponudilo direkten nakup svojih vrhunskih zvočnikov.

"
Naša odločitev je bila dobro premišljena in smo se zanjo odločili tudi zato, ker je po našem mnenju to edini način, da kupci dobijo največ za svoj denar.Še več, vsak model Acoustic Preference zvočnikov je natančno ročno delo, v vsakem proizvedenem paru je okoli 50 ur ročnega dela različnih strokovnjakov. Od mojstrov obdelave lesa, elektronskega načrtovanja, dizajna, testiranj in kontrole kakovosti. Skoraj vsi vgrajeni delo so proizvedeni v EU in so najvišje kakovosti, kar posledično in neizogibno pomeni visoke proizvodne stroške in visoko ceno zvočnikov Gracioso in Maestoso."

"Politika podjetja Acoustic Preference je od samih začetkov sledila ciljem največjega zadovoljstva in koristi za uporabnike naših izdelkov. Po mnenju ekipe AP je direktna prodaja naših High-End zvočnikov najbolj poštena do kupcev, saj je pot zvočnikov od proizvajalca do kupca brez posrednikov, zato je končna cena lahko tudi do 50% nižja, kot je to primeru nakupa pri Acoustic Preference.Naše zvočnike pa bo mogoče kupiti tudi pri nekaterih preverjenih trgovcih, ki se bodo strinjali z našo prodajno politiko in bodo sposobni poslovati z minimalnimi maržami.   Trudimo se, da bi bili naši kupci popolnoma zadovoljni z našim prodajnim servisom. Zavedamo se, da je svet postal globalna vas v kateri dober ali slab glas zelo hitro potuje. Zato je naš moto “Vsak zadovoljen kupec šteje”. "Ekipa Acoustic Preference

www.acoustic-preference.comOstale novice

Video player
Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)

Zala Kralj & Gašper Šantl - Sebi (Official Video)
MAKÁM & KOLINDA 30 éves Jubileumi Koncert
Avantgarde Acoustics
jbl 4315/pass labs/luxman da-200
Seznam vseh videov »