| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
borut123
Pridružen/-a: Pon Mar 2010 23:40 Prispevkov: 4 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 19, 2010 21:51 Naslov sporočila: Ojačevalec in zvočniki |
|
|
| Prosim če ima kdo izkušnje z marantz pm7001 KI...razlika z rotel ra-06...priklopil bi na dali ikon 7. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
axiom
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 15:36 Prispevkov: 5 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 14:55 Naslov sporočila: |
|
|
Povsem enake kombinacije ne poznam, se pa spomnim, da so se Dali Ikon 7 zelo dobro razumeli z Marantz PM7200 ojačevalcem. Ta je precej podoben nasledniku 7001, zna pa igrati tudi v class A načinu (to so pri 7001 izpustili).
A način je bil sicer z drugimi zvočniki (BW 302, Monitor Audio RS 6) boljša izbira, zvok je bil bolj tekoč in dinamika boljša, z Daliji pa je bolje igral v standardnem AB načinu (95W rms). Po mojem mnenju je bila kombinacija PM7200/Ikon 7 zelo dobra, jasni visoki toni, odlična stereo slika, pomanjkljiva je bila le kontrola basa (kar pa je nekakko značilno za Marantze tega razreda).
Ko sem zamenjal PM7200 za Musical Fidelity x-a100r, se je uredil tudi bas. Je pa res, da sem potem zamenjal tudi zvočnike in pristal na kombinaciji MF in KEF iQ70, s katero sem kar se zvoka tiče trenutno povsem zadovoljen.
Aja, razen pomanjkanja AV direct vhoda na MF-ju, zaradi katerega ga prodajam Upgrade bug je huda bolezen...
Upam, da bo vsaj malo v pomoč. Glede Rotel RA-06 pa lahko rečem samo, da se mi je zdel prišibek za vse zvočnike pod 91db, prijatelj je preizkušal podobne kombinacije lani in za BW 684 in MA RS6 je bil Rotel malo podhranjen.
Lp, Matevž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|