| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Čet Jul 02, 2009 22:41 Naslov sporočila: VINJETA |
|
|
DRŽAVA NAM PRODAJA MEGLO !!!
KUPIŠ LETNO VINJETO,KI VELJA 6 MESECEV !!! _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 06:14 Naslov sporočila: Re: VINJETA |
|
|
| ajka je napisal/a: | DRŽAVA NAM PRODAJA MEGLO !!!
KUPIŠ LETNO VINJETO,KI VELJA 6 MESECEV !!! |
To, da velja letna vinjeta do konca leta, v katerem jo kupiš, je nerodna poteza. Zanjo bi moralo veljati veljati isto, kot za (že bivšo) polletno in novi tedensko in mesečno, da veljajo od dneva nakupa naprej. A tako pač je, ko pa o tem odločajo politiki namesto razmišljujočih ljudi . Sicer pa, če si kupil letno vinjeto še pred julijem, si vseeno profitiral, glede na to, da se je ta podražila za 40 eurov.
Glede na začasnost uvedbe vinjet pa mislim, da je bila to zgrešena poteza. Najbolje bi bilo, da bi prešli izključno na ABC sistem cestninjenja, ki je najbolj pravičen, saj tako plačamo to, kar dejansko koristimo. Seveda pa bi morale biti ABC postaje na vseh priključkih avtoceste. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 07:58 Naslov sporočila: |
|
|
Da bi se spet morali ustavljat na vsakih 50 metrov, saj bo baje prišlo satelitsko in bo najbolj pošteno.
Za moje potrebe je trenutno stanje še vedno odlično proti prejšnemu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 08:47 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | Da bi se spet morali ustavljat na vsakih 50 metrov, saj bo baje prišlo satelitsko in bo najbolj pošteno.
Za moje potrebe je trenutno stanje še vedno odlično proti prejšnemu. |
Pošteno ne bo, verjemi mi. Bo pa enakopravno . Vse nas bodo enakopravno "lupili", saj državi ni dovolj da plačamo uporabo cest ob podaljšanju prometnega dovoljenja. Cestnina za uporabo avtocest pa bi se morala zaračunavati le tujim voznikom.
Sicer pa meni tudi ustreza obstoječi sistem, saj se kar veliko vozim po avtocestah z celoletno vinjeto (vsaj sedaj, ko sem plačal še po starem - 55 eurov). _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
taz

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 7:16 Prispevkov: 25 Kraj: Solkan
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 09:41 Naslov sporočila: |
|
|
| Od 1.7 naprej ne obstajajo niti polletne viniete, so samo še tedenske, mesečne in letne. Tedenska je 15€, mesečna 30€, letna pa 95€. Je pa zdej fora, da niso dali delat novih mesečnih viniet, ampak se prodajajo kar polletne, ki pa veljajo samo 1 mesec od dneva nakupa... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 10:16 Naslov sporočila: |
|
|
| taz je napisal/a: | | Od 1.7 naprej ne obstajajo niti polletne viniete, so samo še tedenske, mesečne in letne. Tedenska je 15€, mesečna 30€, letna pa 95€. Je pa zdej fora, da niso dali delat novih mesečnih viniet, ampak se prodajajo kar polletne, ki pa veljajo samo 1 mesec od dneva nakupa... |
Pa saj v tem je štos PRODAJANJA MEGLE ...LETNA VINJETA ,ki stane 95€ velja samo 6 MESECEV
Resno se mora najt nekdo,ki obvlada pravo in ima zadosti pod palcem,da toži državo zaradi zavajanja kupcev
~
S tem,da ko so stare nalepke spremenili v "nove" a za manj časa veljavne, so še tu "prišparali"  _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
taz

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 7:16 Prispevkov: 25 Kraj: Solkan
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 10:45 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | | taz je napisal/a: | | Od 1.7 naprej ne obstajajo niti polletne viniete, so samo še tedenske, mesečne in letne. Tedenska je 15€, mesečna 30€, letna pa 95€. Je pa zdej fora, da niso dali delat novih mesečnih viniet, ampak se prodajajo kar polletne, ki pa veljajo samo 1 mesec od dneva nakupa... |
Pa saj v tem je štos PRODAJANJA MEGLE ...LETNA VINJETA ,ki stane 95€ velja samo 6 MESECEV
Resno se mora najt nekdo,ki obvlada pravo in ima zadosti pod palcem,da toži državo zaradi zavajanja kupcev
~
S tem,da ko so stare nalepke spremenili v "nove" a za manj časa veljavne, so še tu "prišparali"  |
Pa podražala se je tudi cestnina za tovornjake. 3 osi (prej 4,60€, zdej je 6,50€), 4 osi (prej 6,60€, zdej 9,40€)... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Pet Jul 03, 2009 12:11 Naslov sporočila: |
|
|
Uradna himna naše vinjete = Money for nothing - Dire straits  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|