| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
geronimo77
Pridružen/-a: Pon Dec 2015 8:58 Prispevkov: 1 Kraj: Brezice
|
Objavljeno: Pon Dec 07, 2015 09:05 Naslov sporočila: Denon mikro sistem D-M40 |
|
|
Pozdravljeni,
Kupujem hi-fi sistem za dnevno sobo in si ogledujem konkretno ta model:
DENON D-M40 - http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/izd_639_pr4886_denon_mikro_sistem_d-m40_srebrn
Zanima me konkretno vaše mnenje poznavalcev ali je ta zadeva dobra in smiselna? Mogoče kak predlog za podobno alternativo?
Naj povem, da nisem noben audifil, rad bi le malo bolj kakovosten zvok za normalno poslušanje glasbe iz CD-jev, USB, itd...Mogoče bi zvočnike priključil tudi na TV, če je možno. Sedaj imam za poslušanje navaden radio neznane znamke
Moj budget je nekje okoli 400 EUR. Razni hišni kinoti, prostorski zvok 5.1 me niti ne zanimajo, čeprav se za ta denar že dobijo kar lepe zadeve.
Torej, zanimajo me vaša mnenja o tem modelu? Predvidevam, da je Denon znamka kakovostna. Prej še nisem slišal zanjo
Hvala in lp. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
2f4u
Pridružen/-a: Tor Nov 2015 22:40 Prispevkov: 5 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Tor Dec 08, 2015 11:08 Naslov sporočila: |
|
|
Na hitro pogledal;
NIČ ne vzami, kar nima streaminga; ali Bluezob, LAN al WiFi! Danes gre vse v smer predvajanja iz telefona. Sam prav zato menjam sistem, ker enostavno SAMO še streaming imam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|