| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ak
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:25 Prispevkov: 72 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 14:25 Naslov sporočila: Wireless HD TV |
|
|
Hej,
včeraj sem malo šetal skozi BB in pobral Sonijev prospekt za njihove tavelike LCD televizorje. Notri sem naletel na wireless varianto TV-ja. Piše nekako kot "brez vseh kablov" in "da izgleda sobe ne moti šop kablovja".
Nisem še sicer brskal po netu ali kaj raziskoval, ampak . Ajde, da ima zadeva RF prenos signala od sprejemnika do ekrana (če lahko tako rečem), kaj pa napajanje ekrana? A to pa ne rabi napajalnega kabla? A je na baterije?...Sicer so to itak ČISTO VSE A/V aparature v vseh prospektih. Še nikoli nisem videl niti ene slike v niti enem prospektu, kjer bi kak receiver ali kak televizor priklopljen na štrom. Vsi so na baterije ali pa na gorivne celice
Kakorkoli že, a je kdo to vedel/sprobal ali pa ve, kako je to dejansko izvedeno pri Sonijevih televizorjih? _________________ Have fun!
ak |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Jan 20, 2009 14:58 Naslov sporočila: |
|
|
Nisem še videl. Predvidevam pa da so priključki zvok/slika izvedeni brezžično, napajanje televizorja pa mora biti prisotno. Večji LCD ali plazma televizorji porabijo tudi do pol kilowatta, to pa ne bi ravno šlo na baterije.
Sem se že spraševal kdaj se bodo to spomnili, ker pri zvočnikih je prisotno že nekaj časa. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
Objavljeno: Sre Jan 21, 2009 12:14 Naslov sporočila: |
|
|
Seveda rabi TV napajanje. Edino A/V signali se prenesejo iz majhne oddajniške enote v TV brezžično. Bedarija, če vprašaš mene, saj če moraš potegnit elektriko, potem še lahko tudi druge kable.
Pa še slika je slabša na tem wireless TV-ju. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ak
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:25 Prispevkov: 72 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Čet Jan 22, 2009 00:09 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, se mi je zdelo, da bo nekako tako... _________________ Have fun!
ak |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|