Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Gramofon priključen na 5.1 zvočnike

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
anzebanvirant

Pridružen/-a: Tor Jan 2015 18:56
Kraj: Mokronog

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2015 19:06    Naslov sporočila: Gramofon priključen na 5.1 zvočnike Odgovori s citatom

Lep pozdrav!
Kupil bi si gramofon katerega bi priključil na zvočnike( 5.1 sistem) ker v tej smeri nisem ravno izobražen bi vprašal vas. Prosil bi če mi priporočate kateri gramofon naj si kupim(kakšni linki) in kaj rabim da bi ga lahko priklopil na 5.1 zvočnike.( naprimer: https://www.mimovrste.com/kompleti-zvocnikov-20-21-30/genius-komplet-zvocnikov-5-1-sw-hf5-1-6000?utm_source=ceneje&utm_medium=referral&utm_campaign=EG&utm_content=kompleti-zvocnikov-20-21-30 ). Zahvaljujem se že vnaprej za odgovore. Resnično hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2015 19:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pot pod noge: naši trgovci imajo kar nekaj izbire.
Na ugodnost nakupa zelo vpliva tudi trenutno stanje/cikel trgovcev. Predpostavljam, da je budget (glede na rang predvidenih zvočnikov) tja do 200€. Dobijo se tudi z digitalnim izhodom, da si presnameš v mp3.

Še en mali namig: osebno bi v taki situaciji raje kupil nekaj, kar mi je všeč po osebnem otipu in ogledu. Raje kot na priporočilo.
anzebanvirant

Pridružen/-a: Tor Jan 2015 18:56
Kraj: Mokronog

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 27, 2015 21:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Pot pod noge: naši trgovci imajo kar nekaj izbire.
Na ugodnost nakupa zelo vpliva tudi trenutno stanje/cikel trgovcev. Predpostavljam, da je budget (glede na rang predvidenih zvočnikov) tja do 200€. Dobijo se tudi z digitalnim izhodom, da si presnameš v mp3.

Še en mali namig: osebno bi v taki situaciji raje kupil nekaj, kar mi je všeč po osebnem otipu in ogledu. Raje kot na priporočilo.

hvala ti,sicer pa me še bolj zanima če potrebujem še kaj drugega kot le zvočnike in gramofon,potrebujem kak ojačevalnik ali kaj podobnega? ker iz prejšnih 5.1 zvočnikov ki so na žalost pregoreli so bili trije izhodi(kabli), a ni na večini gramofonov samo priklop za enega? se opravičujem,malo sem še zelen na tem področju..
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 28, 2015 04:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gramofon je smiseln, če imaš sistem na nivoju(par k eur), drugače se ga raje ogni in denar nameni za boljše zvočnike.
Naprimer Logitech Z906 ali Z5500.
Ponavadi ti cenejši modeli ki ga gledaš, nimajo vhoda za gramofon.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu