| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
anzebanvirant
Pridružen/-a: Tor Jan 2015 18:56 Prispevkov: 2 Kraj: Mokronog
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2015 19:46 Naslov sporočila: |
|
|
Pot pod noge: naši trgovci imajo kar nekaj izbire.
Na ugodnost nakupa zelo vpliva tudi trenutno stanje/cikel trgovcev. Predpostavljam, da je budget (glede na rang predvidenih zvočnikov) tja do 200€. Dobijo se tudi z digitalnim izhodom, da si presnameš v mp3.
Še en mali namig: osebno bi v taki situaciji raje kupil nekaj, kar mi je všeč po osebnem otipu in ogledu. Raje kot na priporočilo. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anzebanvirant
Pridružen/-a: Tor Jan 2015 18:56 Prispevkov: 2 Kraj: Mokronog
|
Objavljeno: Tor Jan 27, 2015 21:45 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: | Pot pod noge: naši trgovci imajo kar nekaj izbire.
Na ugodnost nakupa zelo vpliva tudi trenutno stanje/cikel trgovcev. Predpostavljam, da je budget (glede na rang predvidenih zvočnikov) tja do 200€. Dobijo se tudi z digitalnim izhodom, da si presnameš v mp3.
Še en mali namig: osebno bi v taki situaciji raje kupil nekaj, kar mi je všeč po osebnem otipu in ogledu. Raje kot na priporočilo. |
hvala ti,sicer pa me še bolj zanima če potrebujem še kaj drugega kot le zvočnike in gramofon,potrebujem kak ojačevalnik ali kaj podobnega? ker iz prejšnih 5.1 zvočnikov ki so na žalost pregoreli so bili trije izhodi(kabli), a ni na večini gramofonov samo priklop za enega? se opravičujem,malo sem še zelen na tem področju.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Sre Jan 28, 2015 04:14 Naslov sporočila: |
|
|
Gramofon je smiseln, če imaš sistem na nivoju(par k eur), drugače se ga raje ogni in denar nameni za boljše zvočnike.
Naprimer Logitech Z906 ali Z5500.
Ponavadi ti cenejši modeli ki ga gledaš, nimajo vhoda za gramofon. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|