| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Ned Jan 11, 2015 06:40 Naslov sporočila: SRH1540 vs. SRH1840 |
|
|
Zdravo.
Rad bi dobil odgovor na vprašanje in upam, da vprašanje ni "glupo" zastavljeno: Katere od omenjenih slušalk imajo zvok bližji referenčnemu?
Nekako smatram, da je referenčnost zvoka izdelka prava lastnost izdelka za uporabo le-tega pri kreiranju/komponiranju elektronsko narejene glasbe z računalniškim programom. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pipster123
Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27 Prispevkov: 100 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jan 13, 2015 08:39 Naslov sporočila: |
|
|
Običajno je odgovor - ta dražje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snoopy
Pridružen/-a: Ned Maj 2011 22:36 Prispevkov: 30 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Jan 14, 2015 10:38 Naslov sporočila: |
|
|
SRH1840 definitivno. Imajo boljši sounstage, dinamiko,.. Se bo pa zvok slišal po celi sobi, tako da za kakšne pisarne raje 1540  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Ned Feb 01, 2015 05:28 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovora.
Hja. Saj v bistvu nekako velja pravilo označevanja izdelkov z oznakami ki imajo črke in številke kjer večje številke za primer pomenijo boljši model. Tako, da sklepam, da so slušalke Shure SRH1840 boljše od modela SRH1540.
Malo me je zbegalo, ker so SRH1540 dražje kjer imam namen kupiti slušalke ter dejstvo, da so model SRH1840 starejše ter da na uradni strani podjetja Shure sta ceni za omenjena modela enaki.
Bom, kakor izgleda in kaže, kupil model SRH1840.
Tiste 1440, ki sem jih kupil sem pa že nazaj vrnil. Full lepo in cool, da se nekatere trgovine gredo opcije oziroma možnosti, da kupljeni izdelek ob primeru neustreznega nakupa lahko vrneš in dobiš vso kupnino povrnjeno. Tukaj kjer sem kupil tele SRH1440 se gredo še celo tako naprej da za vračilo v roku dveh tednov od dneva nakupa oni krijejo stroške pošiljanja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Ned Feb 01, 2015 05:29 Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za odgovora.
Hja. Saj v bistvu nekako velja pravilo označevanja izdelkov z oznakami ki imajo črke in številke kjer večje številke za primer pomenijo boljši model. Tako, da sklepam, da so slušalke Shure SRH1840 boljše od modela SRH1540.
Malo me je zbegalo, ker so SRH1540 dražje kjer imam namen kupiti slušalke ter dejstvo, da so model SRH1840 starejše ter da na uradni strani podjetja Shure sta ceni za omenjena modela enaki.
Bom, kakor izgleda in kaže, kupil model SRH1840.
Tiste 1440, ki sem jih kupil sem pa že nazaj vrnil. Full lepo in cool, da se nekatere trgovine gredo opcije oziroma možnosti, da kupljeni izdelek ob primeru neustreznega nakupa lahko vrneš in dobiš vso kupnino povrnjeno. Tukaj kjer sem kupil tele SRH1440 se gredo še celo tako naprej da za vračilo v roku dveh tednov od dneva nakupa oni krijejo stroške pošiljanja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|