Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Iščem 3 mm banane

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
HairwayToSteven

Pridružen/-a: Sre Jul 2008 21:57
Kraj: Ravne na Kor.

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 25, 2009 12:35    Naslov sporočila: Iščem 3 mm banane Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

že precej časa iščem 3 mm banane, ki jih potrebujem za končno stopnjo.
Tukaj je kar precej ljudi, ki poznajo razne specializirane trgovine, pa bi prosil za pomoč, oz. naslov kakšne spletne trgovine.

Banane so takšne, kot na spodnjem linku:

http://www.moorgateacoustics.co.uk/index.php?product_id=1444496&option=Prod_detail&image_id=555055

No, če sem jih že 100 let iskal po spletu in tu našel, pa jih iz UK nočejo poslat... Rolling Eyes .

E-bay--->jih ni, rabljene se pojavijo vsakih par mesecev in so ponavadi v obupnem stanju.
Pri nas jih ni (preveril več trgovin), poskusil z votlimi 4 mm, pa sem jih pri spravljanju na mero preveč deformiral... .

Zanima me, ali kdo slučajno ve, kje bi kaj podobnega našel?
Če pa bi kdo bil pripravljen naročit to zame preko kakšnega znanca, sorodnika... v VB, ki bi to preposlal na moj naslov, pa mu seveda denar nakažem vnaprej in se mu tudi poskusim nekako oddolžit.

Za pomoč (PS ali tu) se vnaprej zahvaljujem.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Orpheus999

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 25, 2009 15:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem malo prebrskal ampak nisem našel nič online.
Če imaš take probleme bi bilo za preemisliti o menjavi izhodnih konektorjev na končni?? Good luck
Nazaj na vrh
HairwayToSteven

Pridružen/-a: Sre Jul 2008 21:57
Kraj: Ravne na Kor.

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 25, 2009 16:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Orpheus999 je napisal/a:
Sem malo prebrskal ampak nisem našel nič online.
Če imaš take probleme bi bilo za preemisliti o menjavi izhodnih konektorjev na končni?? Good luck

Na to sem že pomislil, bi pa vseeno raje nekako prišel do konektorjev na kablih... .
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu