Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Hišni kino-low budget

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jure90

Pridružen/-a: Ned Nov 2009 17:21
Kraj: Vrhnika

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 28, 2012 00:04    Naslov sporočila: Hišni kino-low budget Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Prijateljica me je prosila, naj ji za cca.300€ najdem dober hišni kino(soba cca. 20m2). Ker se zavedam, da ta 2 pogoja ne gresta ravno najbolje skupaj, vas prosim za kakšen nasvet.
Najprej sem se spravil gledat za rabljenimi stvarmi, a je izredno težko za 300€ najti receiver in zvočnike. Pomislil sem tudi na 2.0 oz. 2.1 sistem, saj sem mnenja da bolje soliden stereo sistem kot nek cheap hišni kino.

Kakšno imate mnenje o slednjem kompletu?
http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/hi-fi-komponente/av-sprejemniki/jamo-avr-693-1283023127.html

Kako pa bi se obnesla recimo slednja zadeva, brez receiverja?
http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/zvocniki/aktivni-sistemi/ozvocenje-infinity-beta-hcs-5-1-1282857290.html

Hvala!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 040787270
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 28, 2012 01:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jamo nima niti HDMI vhoda...

Nova zadeva do 300 eur pa tole... Pioneer HTP-070

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 28, 2012 03:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj ata, ima prejšni model: Pioneer VSX415 reciver+ sat. zvoč. Pioneer (200eur)+akt. sub.Vse skupaj veliko razočaranje, za 500eur.razen morda sub. ni slab.
Sicer če je surfer to zadevo slišal ,pa da mu je vredu, mu verjamem, saj se spozna.
Na bolhi, nekdo prodaja Logitech Z5500, pa baje brez praske, za 190eur.Pa še 100eur ti ostane za Blu-ray player.Po zvoku, boš težko našel kaj bolšega za ta budget, oz do 500eur.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 28, 2012 09:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Mitja

ne nisem slišal in od takšnega kompleta nebi pričakoval ničesar, samo povpraševanja so različna in potrebuješ tudi kaj takšnega v ponudbi...

So pa takšni kompleti huge selling success raznih BB, HarveyNorman...
Mimogrede SUB pri tem kompletu ni aktiven...

Pred leti je bil dober izbor BB komplet z Infinity zvočniki in Yamaho, bi si pa v tem trenutku nekoliko več upal obetati od Denona DHT-1312XP.

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 28, 2012 10:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za tak denar sem in bom vsakomur svetoval:raje kot izvor zvoka uporabiti PC in nanj priključiti kakovostne računalniške 5.1 zvočnike kot pa iskati druge možnosti, ki res ne morejo biti kaj drugega kot zanič!
Ali pa namesto PC-ja en malce cenejši DVD payer in ga priključiti preko digitalnega vhoda na kake 5.1 Logitechove zvočnike, ki se rabljeni dajo dobiti za spodoben denar!
http://www.bolha.com/racunalnistvo/zvocniki-slusalke-mikrofoni/racunalniski-zvocniki/logitech-z906-1282920764.html
http://www.bolha.com/racunalnistvo/zvocniki-slusalke-mikrofoni/racunalniski-zvocniki/logitech-z-5500-1282738328.html
Sam imam nekaj podobnega v kabinetu in čeprav sem navajen bistveno boljših zadev, sem vseeno presenečen kaj pride ven!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jure90

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 03, 2012 18:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala vsem za odgovore! Kupila je rabljene Logitech Z-5500 in je zelo zadovoljna Very Happy

Lp, Jure
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 040787270
Jure90

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 29, 2012 17:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni!

Torej sami zvočniki, ki ste jih svetovali so za ta denar verjetno res Bestbuy! Very Happy
Sedaj bi pa potreboval še nasvet glede radijskega sprejemnika-tunerja. Se dobi kakšna dobra komponenta za nek normalen denar-50-100€, ki bi jo lahko preko optike ali coxialca povezal s samimi zvočniki? Na kaj je treba biti pozoren?

Lp, Jure
Nazaj na vrh
brezlj

Pridružen/-a: Sre Okt 2011 16:16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 16, 2013 19:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma pusti zvočnike pa reč kolegici naj gre rajš u kino, kjer bo mela dobr zvok in vse Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu