Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Servis, obnova HI-FI tunerja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
danimorgen4

Pridružen/-a: Ned Mar 2009 14:16
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 12, 2012 17:54    Naslov sporočila: Servis, obnova HI-FI tunerja Odgovori s citatom

Lep pozdrav

Zanima me ali v Sloveniji obstaja kakšen strokoven serviser tunerjev. Seveda mora imeti vse potrebne instrumente za tako delo... a low-distortion FM generator made exclusively for FM tuner work, a very low-distortion audio signal source... itd. - to sem kopiral - fmtunerinfo Smile
Imam namreč poleg ostalih Aiwa AT - 9700E tuner. To je res sofisticiran tuner z velikim potencialom. Vendar ima nekaj problemov..občasni drifting, senzibilnost, luči na sprednji plošči občasno utripajo...kar je razumljivo saj to stara naprava. Če pa kdo pozna kakšen naslov v Evropi s katerimi bi lahko kontaktiral v angleščini bi bil zelo vesel. Nazadnje sem poskusil na dveh nemških naslovih pa so mi odgovorili v nemščini in še to zelo splošno. Vem kam poslati v USA samo stroški transporta bi bili precej veliki.

Hvala vsakemu, ki pozna rešitev.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: 041894012
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 12, 2012 18:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

obstaja v sloveniji ....nekdo ,ki je bil pooblaščen aiwa serviser-ima vse njihove certifikate (ležijo v kotu ,ker se z njimi ne hvali).....vendar je več kot samo to....več na zs.... Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu