| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
danimorgen4
Pridružen/-a: Ned Mar 2009 14:16 Prispevkov: 1 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 12, 2012 17:54 Naslov sporočila: Servis, obnova HI-FI tunerja |
|
|
Lep pozdrav
Zanima me ali v Sloveniji obstaja kakšen strokoven serviser tunerjev. Seveda mora imeti vse potrebne instrumente za tako delo... a low-distortion FM generator made exclusively for FM tuner work, a very low-distortion audio signal source... itd. - to sem kopiral - fmtunerinfo
Imam namreč poleg ostalih Aiwa AT - 9700E tuner. To je res sofisticiran tuner z velikim potencialom. Vendar ima nekaj problemov..občasni drifting, senzibilnost, luči na sprednji plošči občasno utripajo...kar je razumljivo saj to stara naprava. Če pa kdo pozna kakšen naslov v Evropi s katerimi bi lahko kontaktiral v angleščini bi bil zelo vesel. Nazadnje sem poskusil na dveh nemških naslovih pa so mi odgovorili v nemščini in še to zelo splošno. Vem kam poslati v USA samo stroški transporta bi bili precej veliki.
Hvala vsakemu, ki pozna rešitev. |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041894012 |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 12, 2012 18:06 Naslov sporočila: |
|
|
obstaja v sloveniji ....nekdo ,ki je bil pooblaščen aiwa serviser-ima vse njihove certifikate (ležijo v kotu ,ker se z njimi ne hvali).....vendar je več kot samo to....več na zs....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|