Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Zvočnik za 100 evrov
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gash

Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 10:21    Naslov sporočila: Zvočnik za 100 evrov Odgovori s citatom

Pozdravljeni.
Pomagam sestavljat mini in poceni sitem za dnevno sobo in to seveda nekaj za majhen denar, kjer cena zvočnikov ne sme preseči 150 evrov, raje pa da so 100 evrov.

Ker teh malih nikoli v življenju nisem poslušal se obračam na forumaše. Mogoče ima kdo kakšno idejo.
na netu gledam sf 3010, MA MR1, in podobno

Ali se sploh te zvočnike splača it poslušat ali se to pač kupi in adijo.

Tudi jaz priporočam rabljene osebno ampak ker ni zame, mora biti garancija (tega rizika jaz nočem prevzeti Smile )

hvala vsem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 10:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pred kratkim me je prijateljica prosila, če bi njenemu fantu svetoval pri nakupu poceni AVR sistema in tisto kar je po skrbnem izbiranju pripeljal domov, je doma igralo slabše kot v trgovini, zato sem mu že prej nakazal, da znajo celo kvalitetni aktivni surround mini računalniški zvočniki z subom v manjši sobi pokazati več od budget AV sistema in na koncu se je zgodilo točno to.
gash

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 11:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče nisem natančno specifiral. poslušal se bodo cd-ji in radio (in to klasični radijo).
Iščejo se torej samo stereo zvočniki.
vse drugo zal ne, čeprav se strinjam da je lahko kaj druga boljše
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 11:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na mnimovrste imaš znižane Monitor Audio MR1 zvočnike za 113€ par ali pa MR2 (oreh) za 153€. Opcija pa so tudi Heco Victa 201.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
0844Ales

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 15:09
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 11:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen
Če te zanima, prodajam tole:
http://www.bolha.com/dvosistemski-zvocniki/dvosistemski-monitor-zvocniki--oglas1277184233
Nazaj na vrh
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 12:10    Naslov sporočila: Re: Zvočnik za 100 evrov Odgovori s citatom

gash je napisal/a:
Pozdravljeni.
Pomagam sestavljat mini in poceni sitem za dnevno sobo in to seveda nekaj za majhen denar, kjer cena zvočnikov ne sme preseči 150 evrov, raje pa da so 100 evrov.

Ker teh malih nikoli v življenju nisem poslušal se obračam na forumaše. Mogoče ima kdo kakšno idejo.

Tudi jaz priporočam rabljene osebno ampak ker ni zame, mora biti garancija (tega rizika jaz nočem prevzeti Smile )

hvala vsem

Poslal sem ti zs ...če pa želiš lahko tiste MA slišiš pri enem mojem kolegu .... vse se da zment....lahko ga tudi jaz kontaktiram če bi to želel in ti sporočim kako pa kdaj ...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 12:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen,
če te zanima prodajam tole :
http://www.bolha.com/dvosistemski-zvocniki/zvocniki-monitor-audio-silver-s2-oglas1282585781
oz. http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=9317

in ti jih dam za 150 € Smile
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 14:47    Naslov sporočila: Re: Zvočnik za 100 evrov Odgovori s citatom

gash je napisal/a:
Pozdravljeni.

hvala vsem

Koliko je pa velika dnevna soba !?
gash

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 15:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Soba ima 20 m2
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gash je napisal/a:
Soba ima 20 m2

Za 100.- € (novi z 2 letno garancijo), če je receiver že na voljo, jaz vedno priporočam JBL Control ONE, ki me vedno znova presenetijo kaj zmorejo, za ta denar seveda !!! Shocked

Če ne, pa morda res System Fidelity !?
Če imajo še tist sistem za 300 (299.- €) ... !? Very Happy
gash

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 15:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kako pa so ti sf 3010 zvocniki sf paketu za 300 eur? Izgledajo papirnato.
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 15:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem kaj bi se ob tej ceni dalo pričakovati?! Shocked Toliko stane sicer samo ena poštena zvočniška enota!
Nazaj na vrh
gash

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 15:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne vem ker nisem nobenih poslusal ampak jbl in ma mr1 na izgled delujejo bolj kompaktno pa so se cenejsi
Nazaj na vrh
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 16:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TOP DEAL tega trenutka!!!

Monitor Audio BX1 Natural Oak - polna cena: 267,00 eur

AKCIJSKA CENA za PAR: 173,55 eur

Nazadnje urejal/a Surfer Sre Okt 17, 2012 10:49; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: +386 41 536 109
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 17:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Izgleda, da nekaj bo na tem:
http://www.whathifi.com/Review/Monitor-Audio-Bronze-BX2/
Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 1 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu