Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Primerjava NAD C326BEE vs Yamaha AS700
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
croak

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 18:08
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 23:05    Naslov sporočila: Primerjava NAD C326BEE vs Yamaha AS700 Odgovori s citatom

Torej odločam se za nakup NOVEGA ojačevalca, torej rabljena roba me ne zanima... Rang nekje do 450€. Torej za oko sta mi nekako zapela NAD 326BEE in Yamaha AS700. Mi lahko kdo kaj svetuje glede obeh iz lastnih izkušenj... Kakšna primerjava!

Hvala!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Franci

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 23:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sicer bi reku, da za ta denar ubod kakšnega rabljenega, ki bo vsaj klaso boljši od navedenih a če že kaj od tega, potem raj NADa.
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 10:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekateri bodo vedno dali odgovor NAD, a je dejstvo, da je nova generacija integrircev od Yamahe izvrstna, isto pa veljja za CD playerje.Pa elegantno tudi izgleda!
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 10:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekateri bodo vedno dali odgovor NAD, a je dejstvo, da je nova generacija integrircev od Yamahe izvrstna, isto pa veljja za CD playerje.Pa elegantno tudi izgleda!
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 12:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če gledaš nove, bi osebno potem raje še malo našparal in vzel kaj takega:

http://www.xtz.se/uk/products/electronics/class-a100-d3-silver

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 13:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igor0203 je napisal/a:
Če gledaš nove, bi osebno potem raje še malo našparal in vzel kaj takega:

http://www.xtz.se/uk/products/electronics/class-a100-d3-silver

Omenjeni ojačevalec se po mojem mnenju ni najbolje odrezal, kljub vsej svoji moči na papirju, je na slabše občutljivih zvočnikih igralo bolj tako-tako.

Yamaha AS1000 (večji brat AS700) je bil precej boljši, vendar ima svoj karakterni zvok, ki ti mora odgovarjati.

Če nisi omejen samo na ta dva modela, lahko v tem cenovnem razredu dobiš tudi zelo dobro zadevo (seveda nova) - preizkušeno in stestirano!
Nazaj na vrh
croak

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne absolutno nisem omejen samo na ta modela, lahko kaksen boljsi predlog, samo da je zadeva nova.
Nazaj na vrh
croak

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne absolutno nisem omejen samo na ta modela, lahko kaksen boljsi predlog, samo da je zadeva nova.
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 13:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poglej si Tonewin Hibrid VK-2100 (predzadnji na strani).

Rahlo modificiran model z ruskimi lampicami je povozil Yamaho A-S1000 za malo malico Shocked ! Tudi z močjo nima problemov, saj je poganjal 85dB zvočnike popolnoma korektno.
Oba ojačevalca pa sem imel priključena na svoj sistem, tako da je ta ocena z prve roke. Wink
Nazaj na vrh
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 14:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa kakšen Creek Evo (bi se verjetno dalo poslušat pri Petru od Pearaudio) !? Wink
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj bo zadeva poganjala? Kakšna je "glasbena dieta"?

Poglej si še Rega Brio-R.
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 18:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:

@croak sicer sprašuje, kdo ima izkušnje s katerim od teh ojačevalnikov, zato tudi nisem nič komentiral, a ko si ravno napisal mnenje identično mojemu, bi to potrdil: Glede designa sem se prepričal na lastne oči (mimogrede - ni težko izdelati lepše komponente od NAD-ja Laughing ), glede zvoka pa sem slišal zelo pohvalne kritike Yamahine serije S! Nenazadnje gre za posvečene stereo komponente, ki so nekaj čisto drugega kot njihove A/V naprave. Wink

Audiohedonist
Nazaj na vrh
croak

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 19:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aha... Torej Yamaha AS700 za 250€ z računom kupljena 21.9.2011 je uredu nakup?
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 21:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

croak je napisal/a:

To je kraja! Very Happy Exclamation Če ne kupiš ti, kupim jaz!
Nazaj na vrh
croak

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 22:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
croak je napisal/a:

To je kraja! Very Happy Exclamation Če ne kupiš ti, kupim jaz!

Ne resno sprašujem fantje Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu